יותר מדי

יותר מדי

יותר מדי אנשים חושבים ומטכסים מתכננים מבצעים רק להרע לאחרים יותר מדי אנשים לומדים ובונים מתקנים שונים רק לפגוע באחרים יותר מדי אנשים מתפללים קוראים ומסיתים בשמו האדיר של אלוהים אל קהל של מאמינים לפגוע, לרצוח אחרים יותר מדי אנשים מאבדים, נפגעים, נהרגים ללא שמץ של מוסג על מה ולמה – ככה סתם! כן, יותר מדי אנשים…

אפרת.א

New member
וכדי לאזן : ישנם אנשים - החושבים

מתכננים ומבצעים רק טוב לאחרים... לומדים, בונים ופועלים להיטיב, ישנם המתפללים קוראים ושולחים ברכות בשמו האדיר של אלוהים... ישנו קהל מאזינים, המאמינים בטוב והיפה שבחיים... אכן - יותר מדי אנשים נפגעים, נהרגים, נרצחים - ללא שמץ של מושג על מה ולמה....ככה סתם...ועל כך אנו מצרים ובוכים... יודע , אתמול פנה אלי איש יקר בצ´אט ושאל אותי אם ידוע לי על אנשים שאין להם היכן ואיך לעשות את ערב החג והחג...באם אני מכירה כאלה, שאומר לו... רוחב ליבו של האיש, חשיבתו והתחשבותו באחר, בחסר, בזה שאין לו...חיממה את ליבי ....כאן, בדמותו של איש יקר זה, למדתי לדעת שישנם אנשים החושבים ופועלים להיטיב...לאהוב...לבצע - רק טוב...! ככל שנחשוב כך , ככל שנדע שישנם יותר אנשים מן הסוג הזה , ככל שנעצים את הטוב - ילך ויפחת הפחות טוב... שתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה מדבש.

קוב

New member
סוף סוף מסכימים על משהו!

יש הסכמה,יש יותר מדי אנשים! אז מכאן פניה נרגשת לכל הצעירים\ואו כאלה שעוד שיכולים... תתחילו להתאמן על יבש! דיי לילודה...(נועז אהה...) העיקר, שתהיה לנו שנה.... שנה שקטה, נעימה, בלי חדשות, בלי קטעים מן העיתונות.... אקיצר - שנה טובה! קוב

למעלה