יותר מדי
ים.

randu

New member
ביגלי,יאללה כבר!!../images/Emo215.gif../images/Emo3.gif

מה עם (עם או אם,לא בטוח כ"כ) הפינה "שקט מצלמים
" היא הייתה יפה,וכפי שזכור לי הייתה לה היענות גדולה
,אמרת שתעשי אותה אחרי סופ"ש..וכבר יום ראשון,אז אם זה בסדר מבחינת הילית ודר ומבחינתך,תעשי את מחר בהזדמנות הראשונה,כי לא נראה לי שתוכלי לעשות את זה עכשיו.. ותעשי על דמות שאפשר להמציא עלייה סיפור! לא כמו כריסטינה,מה הסיפור יהיה!? "מלכת הקרח"?!

Sahar 11

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אז יום האהבה עוד יומיים ואתם תהיו...
שאלון קצר: מחכים כבר ל14.2? מקללים את היום? מכחיש שקיים יום כזה? אם אתם יוצאים, מי הזמין את מי? אם לא יוצאים, יש מישהו בראש שהייתם רוצים להיות איתו? יש ציפיות? אין כמו מרתון סרטים או לצאת ולחגוג?

../images/Emo190.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo189.gif

הדס שכנאי, מזכ"ל מפלגת הירוקים, תתארח הערב בשעה 18:00 בפורום שמירת טבע ותענה על שאלות הגולשים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=718&msgid=71790918
דרוש לוגו בואו לעצב לוגו לפורום כישרונות צעירים ואולי לזכות בפרס http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1485&msgid=71756159
מרגישים רומנטיים? רוצים לזכות בפרסים? כתבו סיפור על אהבה דרך סטוצים בפורום סטוצים ומפגשים אחרים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=704&msgid=71757983

SummerNightCity

New member
סאם קינד אוף בול ../images/Emo93.gif.

וגם
. והודעות שאסור להשאיר אותן חופשיות.

../images/Emo108.gif היום בתפוז../images/Emo43.gifאנשים ../images/Emo54.gif

הדס שכנאי, מזכ"ל מפלגת הירוקים, תתארח היום בשעה 16:00 בפורום שמירת טבע ותענה על שאלות הגולשים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=718&msgid=71790918
הסופרת דורית זילברמן תתארח היום בשעה 16:00 בפורום אהבה ורומנטיקה ותענה על שאלות הגולשים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=214&msgid=71829863
ב-17:00 תוכלו לקבל יעוץ מקצועי לבעיותיכם בכל נושא, במסגרת התוכנית "מה שלומך?" לרגל יום האהבה, התוכנית הערב תתמקד בנושא אהבה. את התוכנית תנחה איריס פרחי, ואת הייעוץ תקבלו מחגית ורד, יועצת חינוכית ומטפלת משפחתית מטעם ארגון "דלת פתוחה". אתם מוזמנים להעלות שאלות, בעיות, סיפורים, חוויות וכל מה שיעלה על דעתכם בהקשר של נושא התוכנית. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=40978
כבכל שבוע, גם הערב תתארח רגינה טוהר, מיסטיקנית שחזתה את מחלתו של רוה"מ שרון, בשעה 18:00 LIVE בבלוג טי.וי ותענה לשאלות בנושא קבלה מיסטיקה. אתם מוזמנים לשרשר כבר עכשיו שאלות בפורום חוכמת הקבלה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=685&msgid=71897046
הערב, בשעה 20:00,מאיה בוסקילה תתארח LIVE ב-BlogTV של תפוז אנשים באירוח מיוחד לכבוד יום האהבה. שאלות למאיה ניתן לשרשר כבר מעכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=988&msgid=71763057 ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
עיריית ראשל"צ מנסה בימים אלה לחוקק חוק אשר יאסור על תושבי העיר להאכיל ולהשקות את חתולי הרחוב ללא רישיון מיוחד. חוק זה, יצמצם משמעותית את האכלת חתולי הרחוב שבעיר ויביא למותם של אלפי חתולים ברעב. הכנסו לאתר www.people4cats.org וחתמו על העצומה למען המשך האכלה חופשית ולמען זכותו הבסיסית של האדם להושיט יד לחסר הישע.

Blue Aura

New member
../images/Emo16.gif

הדליקו נר לזיכרה של הזמרת שושנה דמארי,יהיה זיכרה ברוך.

../images/Emo32.gifשאלון מיסטי שכזה ../images/Emo121.gif

1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? 4. האם אתה מאמין במיסטיקה? 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. 9. מהו גילך: 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת?

SummerNightCity

New member
מה אתה מלחיץ את הילדה. ../images/Emo3.gif

יש לה מספיק עבודה פה.
הפעם בטח יהיה קיילן או נואל, או ברנדי. או שהיא תפתיע אותנו.

SummerNightCity

New member
../images/Emo10.gif

מחכים כבר ל14.2? לא. מקללים את היום? לא. מכחיש שקיים יום כזה? לא. אם אתם יוצאים, מי הזמין את מי? אף אחד.
אם לא יוצאים, יש מישהו בראש שהייתם רוצים להיות איתו? דה.
יש ציפיות? לא. כגודל הציפיות כך גודל האכזבות.
אין כמו מרתון סרטים או לצאת ולחגוג? אם היה עם מי, לצאת ולחגוג.

mikmikonet

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרה ברוך../images/Emo7.gif

היום הייתי בבית-הספר כששמעתי על זה... והייתי בשוק.

Blue Aura

New member
עונה.../images/Emo121.gif

1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב
כן,"מי זה שם
". 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך (השאלון מיועד ל-2 המינים, כך שכל השאלות לכולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה
ממצמצת לראות אם זה אמיתי.
3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע (מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט
) אתם צוחקים ושותים (ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא (שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים (ביישן הבחור...). אתה ממתין (וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן...). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללה! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה
הולכת לקרוא לחבר'ה שיעזרו לחפש את הפושטק.
4. האם אתה מאמין במיסטיקה
לפעמים.
5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם
אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו.
לא היה לי.
6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר
וילה.
7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה
קצת חוששת, אבל זה יגיע ואין מה לעשות. 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. האמונה במשהו שלא הוסבר.(4 מילים.
) 9. מהו גילך: יום חמישי בת 16.
10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת
כן,האור במקלחת נשאר פתוח ואמא מתעצבנת.

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif היום עניתי על זה בפורום אחר

אז אני פשוט יעשה העתק הדבק : . הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? נשפכת מצחוק , זה בטח איזה ילד 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? פותחת את הדלת ושואלת אותה מה היא רוצה .. 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? צועקת את השם שלו ואם הוא גם אז לא עונה, אז אני יחזור לכל החברים שיעזרו לחפש אותו 4. האם אתה מאמין במיסטיקה? כן 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. לא .. 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? וילה ליד בית קברות 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? נו בסוף גם ככה כולם מתים אז מזה משנה 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. מוזרות 9. מהו גילך: 14

randu

New member
תקראו../images/Emo3.gif..לא רשמתי סתם ../images/Emo6.gif

1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? צועק "האאאאאאאאאא" ודופק ריצה לבית שלי!! 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? נראה לי אתן לה להיכנס!! מסכנה,מה,בלילה..?! 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? צועק ת'צעקה של החיים שלי ובטח רץ בוכה לחברים שלי! 4. האם אתה מאמין במיסטיקה?ברור שכה!! 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. בטח שכן! אבל אני מזהיר
,חפירה בדרך
: היינו כמה חברים בבצפר בסיבות 7 בערב..היה חשוך מאוד!נשבע ב-ה' שזה מ שקרה=ישבנו,להנאתנו צחקנו פתאום אנחנו שומעי צחוק חזק ובכי של תינוק מאחורי עמוד שהיה כ-10 מטר מלפנינו! ראינו דמות מרחפת (נשבע לכםם!!)תופסת משהו ביד...וביד השנייה עושה לנו שלום! התקרבנו כדי לראות מי זה כי חשבנו שאנחנו מכירים אותו אם הוא עושה לנו שלום! התקרבנו ואז התחלתי לבכות (אתם לא תבינו למה,סיפור ארוך!!)קיצר כולם התחילו לצעוק,בדיוק אמא של אחד מאיתנו עברה עם הטרנטה,הקפיצה אותנו,וליד הבית שלי,שם כולם ירדו,ראינו איש,לבוש אותו דבר כמו הדמות המרחפת,מחטט בפח ועושה לנו שלום ביד השניה ואומר:"כבר נמאס לי לראות אתכם"..באנו צרחה וררצנו לבית שלי! הסוף! 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? וילה במרכז העיר
7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה?לא פוחד..עד שזה מגיע למצב של רציני ובאמת החיים שלי בסכנה!!
8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים.לגמרי נורמליות!! 9. מהו גילך: 13 וחצי! ועברתי הרבה דברים מפחידים בחיים שלי! **חש בנאדם עם ניסיון** 10:תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת?נראה לך..!? אני בקושי מסוגל לזוז!

SummerNightCity

New member
ננסה. [?]

1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? "בו!"
2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך.המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? אם אני לא מכירה אותה, היא נשארת בחוץ.
3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? ממשיכה לקרוא לו, מחפשת, ואם לא מוצאת חוזרת לכולם ומבקשת מהם שיעזרו לחפש אותו. רק בלי פאניקה כולם. 4. האם אתה מאמין במיסטיקה? לא. 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. כל יום קורים דברים מוזרים בפני עצמם.
6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? לא זה ולא זה.
7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? לא תודה.
8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. טפלות. 9. מהו גילך: 17.
10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת? לא.
מה אתם רוצים ממני?

SummerNightCity

New member
מה, לימדו אותי לא לפתוח לזרים. ../images/Emo11.gif

[וזה גם לא נשמע טוב.
] ותתחדשי על החתימה!

למעלה