יותר מדי הארי פוטר?B-()

רחלי!

New member
יותר מדי הארי פוטר?B-()

כן, יש דבר כזה, וזה אפילו מצחיק! אתר לא ידוע על הארי פוטר בשם ``האגרידשוט`` מציג: 10 סימנים שאתה קורא יותר מדי הארי פוטר, אבל באמת!`` הם כותבים שם 10 סיבות שבניהם דברים כמו ``במסיבות עם חברים אתה מבלבל את כולם בכך שאתה מתעקש להרים כוס לחיי `הילד שנשאר בחיים``` וכל מיני דברים כאלה. חוץ מזה, אנשים שקראו את זה השאירו משלהם, ככה שיקח לכם בסביבות כמה שעות(!) לקרוא הכל, אבל זה שווה את זה! אני עשיתי את זה! הכתובת מצורפת. נ.ב.:זה באנגלית, מצטערת, אבל אני והאנגלית הגרועה שלי הצלחנו לקרוא, אז גם אתם מן הסתם יכולים...

Padfoot

New member
אחלה

אהבתי את הרעיון :) רוצים להציע סיבות משלכם בעברית? אני אתחיל (זו לא סיבה כל כך טובה, אבל זה הדבר היחיד שאני חושבת עליו כרגע): אתה מתחיל לדבר עם כל כלב שחור שעובר ברחוב בתקווה שאחד מהם יהפוך לסיריוס בלאק

יפעת28

New member
אתה נכנס לפיצוציה ומבקש

סוכריות בארטי בוטס בכל הטעמים וצפרדעי שוקולד עם קלפים.

sarah

New member
מהנסיון האישי-

הינה כמה דברים גרועים במיוחד- *נסיונות כושלים להכין בגדי קוסמים לברביות שלאחיות קטנות. *לנסות להכין בירצפת (באטר ביר) *לדבר אך ורק על הארי פוטר במשך כל הזמן עם מישהוא,שלא ראיתה כבר שנתיים אבל לא מעוניינם לדברים על שום דבר אחר חוץ מזה. ומאיפה באו כל אלה? (רמז:אני וחברה שלי-אריאלה חי חי) אז...הבאטר ביר יצאה גועל נפש...עם אתה רוצים לדעת

Hermaione

New member
כן, גם אני ניסיתי...

גם אני ואח שלי ניסינו לעשות את זה אבל לא עם חמאה, אלא לפי הגרסה העברית- בירה שחורה עם קצפת מעל. זה יצא פשוט מגעיל.

שי 2K1

New member
זאת את!

אז זאת את הילדה שמכינה עם אח שלה ממתקי הארי פוטר! חיפשתי אותך! את יכולה בבקשה ליכתוב את כל הדברים שניסיתם להכין,את המתכון שלהם ואיך הם יצאו?

Hermaione

New member
אההה...

כן, זאת אני, ואני ואח שלי עשינו המון ממתקים מהארי פוטר, וחלק יצאו ממש חביבים (אפילו פנינו לעלית בקשר ליצור המוני ושיווק הממתקים האלו, והם שלחו לנו מכתב תשובה, ואמרו שהם יבדקו את הרעיון) אז אני יכולה לספר לך, אבל לא להפיץ, כי אנחנו רוצים לשווק את זה. (כרעיון שלנו) מבטיח לא לספר ולנסות להפיץ?

avneri

New member
תגובה

לשאול איפה רציף 9ןשלושה רבעים לשלוח עם ינשוף מכתבים

למעלה