יותר טוב?

יותר טוב?

אז בתור אחת שעדיין רק חושבת על הגירושים, רציתי לשאול שאלה קצת כוללנית. האם החיים שלכם יותר טובים (ברור שההגדרה היא אישית) מאשר מלפני הגירושים. ואני לא מתכוונת יותר קלים או יותר קשים, אלא פשוט - האם יותר טוב לכם באופן אישי או לא.

לביאה11

New member
שאלה לא קונבציונלית../images/Emo12.gif

יותר טוב ... לא יותר קל. לפעמים הקושי היא הטוב האחר כי עם ה"קל" היה לנו רע. לפני שמתגרשים עושים את הכל בכדי לתקן (קיראי את "המכתב שלא נישלח של דולה) אחרי כל הניסיונות... או שמצליחים לתקן או שלא. בכל אופן לנשמה יותר קל, ההתמודדות עם השאר לא קלה כלל. לכן את עכשיו צריכה לעשות חושבים טוב טוב לפני שאת "מעמיסה" את כל חייך על העגלה ומתחילה לסחוב לבד. אחרי הכל ההחלטה בידייך ורצוי לעשות את השיקול הנכון. אני מבחינתי ... לא להתייאש מהר. בהצלחה בכל אשר תבחרי

זה אישי ולחלוטין

אינדיבידואלי ובעיקר בעיקר עניין נשל השקפה. יכולות להיות לך הצרות הכי גדולות, אבל אם את לוקחת הכל בהבנה לא מקצינה, לא נוטה להאשים(בכוונה בגלל הניק שלך) את עצמך וחיה באושר עם כל החלטה והכי חשוב לוקחת אחריות. אז...לדעתי הכל בסדר.
ברוכה בהאה

bibi122

New member
ממש

שאלה שאי אפשר לתת לה תשובה.... בכל צד יש את הבעייתיות שלו.... ולא, הדשא של השכן לא ירוק יותר..... זה כמו שתשאלי אם את עוזבת עבודה יותר טוב לך...... רק את יכולה לדעת אם רע לך מספיק בשביל לעשות שינוי.... ושיהיה לך בהצלחה.....

מה אי אפשר לתת תשובה?

את לא יודעת אם עכשיו יותר טוב לך מאשר לפני שהתגרשת? וכן, אני יכולה להגיד אחרי שעזבתי את העבודה אם יותר טוב לי או לא. ושוב, אני לא שואלת לגבי עצמי! אני שואלת עליכם.

bibi122

New member
הלו תרגעי.......

בעצמך כתבת בשאלה שהיא כוללנית..... אולי האופציות שלי הם יותר טובות משלך..... וגם אם נגיד לך שכן היה לנו יותר טוב עדיין לא נותן לך את הביטחון שאם תעשי את המהלך.....גם לך יהיה יותר טוב.... צריכה לשבת כמו בוגרת ולשים את החיובי מול השלילי בצורה אמיתית ורק אז לקבל החלטות...... ותאמיני לי.......כולם יכולים לספר לך המון סיפורים......ותמיד הסיפור שלך יהיה שונה.... (אתן לך סתם דוגמא אישית.... עזבתי עבודה למען תפקיד יותר טוב....משכורת יותר גבוהה....תנאים יותר טובים.....מעמד יותר טוב......החלטה טובה לכל הדעות......ואולם אחרי 3 חודשים החליטו בחברה לסגור את כל המחלקה ופיטרו את כולם כולל המנכ"ל......אז מה.....ההחלטה הייתה שגויה? ) בהצלחה....

אתם לא רציניים

מה זה התשובות האלה? באלכסון? כןכןכן? ברחם?נו באמת. ברור שאין תשובה אחת, בגלל זה רציתי לשמוע אתכם. ברור שכל אחד עושה את מה שטוב בשבילו. נו, אולי אפשר להפסיק לכתוב בססמאות?

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

שאלת שאלה, אנשים עונים לך כאן מהמקום שלהם, ואת חושבת שעובדים עליך??? אז כן, ב"באלכסון" "ברחם" "כן כן כן" אלו התשובות, אלו התחושות תרצי תאכלי, לא תרצי אל תאכלי!

מיKה

New member
כל אחד יוצר את המציאות בה הוא חי

שייט! לא הולך לי בלי סיסמאות...

תראי,

החוש הומור זה חלק מהפורום. אבל אני אענה לך ברצינות: לי אישית יותר טוב. השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך, אם את רוצה להתגרש, זה למה את רוצה להתגרש? מהן הסיבות? כל אחד בפורום הזה - יש לו את הסיבה שלו לגירושין. ולכן.. יהיו כאלה שיהיה להם יותר טוב, ויהיו כאלה שלא. את לא יכולה להסיק לעצמך מהשאלה הזאת ששאלת אם יהיה לך יותר טוב או לא. ואף אחד לא יכול לחזות אם יהיה לך יותר טוב. (וחוץ מזה - מה את מחשיבה יותר טוב? מאיזו בחינה?) אוףףף כמה שאלות בעקבות השאלה שלך כלכך מאוחר בלילה.

ד ו ל ה

New member
בחיים אחרי

כמו בחיים לפני יש הכל מהכל. ימים טובים יותר וימים טובים פחות רגעים של בדידות ורגעים עם חברים רגעים עצובים ורגעים מאושרים... ההבדל הגדול הוא, כמו שכתב כאן פעם מישהו (swansea אם אינני טועה) בכך שהגרושים נותנים לנו תקווה להיות מאושרים שוב, סכוי למשהו טוב יותר ורק בגלל זה רובינו כאן. אם זה מתממש או לא זו כבר שאלה אחרת מעניינת כשלעצמה ... דולה

Night Merry

New member
אם את מתכוונת

לתקופה ה"רעה" של הנישואים, אז התשובה היא: בהחלט כן! אבל אם את מתייחסת לתקופה ה"טובה" (שלפני ההיתדרדרות ביחסים), אז על זה יותר קשה לי לענות, כי אז היה לי טוב מדברים מסויימים, והיום מדברים אחרים. אז היה לי טוב עם החברות, והאהבה עם בן הזוג. הרגשתי אז מאושרת, ואם הייתי יכולה ל'חזור בזמן' לתקופה ה'טובה', הייתי עושה את זה (ראי משפט אחרון).... מצד שני, עכשיו, אחרי הפרידה (שנתיים) והגירושים (כעשרה חודשים), אני בתהליך של חיבור מחדש לעצמי, מודעות, הגשמה, חיזוק, קורסים שונים ולימוד שלפני כן לא מצאתי להם מקום ועכשיו כן... היו תקופות שהיה לי מאד קשה עם הלבד (מבחינה זוגית), ואח"כ למדתי להנות מזה. בכל אופן, - זה לא שחור-לבן. זה תלוי מה את עושה עם זה... האידאלי (אצלי לפחות עדיין באופן תיאורטי), הוא להצליח לחבר ולשלב בין שתי התקופות (הטובה עם בן-זוג, והיותר מוגשמת באופן אישי). אני עדיין לא שם....

למעלה