יותר טוב?

יותר טוב?

דליה ב

New member
לטעמי השטיח הזה מאוד "חיוור"

ממליצה ללכת לכיוון של שטיח "אתני" כלשהוא, אני אוהבת קילים (דורש רשת "גומי ל"ייצוב תחתיו).
אם את אוהבת את שטיח הטלאים, אז לקוחת משהו עם עוד קצת נוכחות.

איזה שינוי!!

אני אהבתי גם את הסגנון הקודם של הסלון והשטיח, אבל לטעמי מה שעשית כאן באמת מאד מרענן ואסתטי!
העלית תמונה אחת עם הכריות והתמונה של בתך, ואחת בלי - שני הללו בהחלט מוסיפים ווחשובים לטעמי :)
וגם הזזת את הספה הקטנה כך שיש התייחסות לחלון. עכשיו גם אם אין עדיין תקציב לוילון - הוא נראה במקום הגיוני ביחס לסלון ופחות תקוע מאחור.
לטעמי מצויין, ובהחלט מתאים למראה המודרני יותר שאת מנזה לשוות לבית ובתוכו לסלון.
אמנם, כפי שדליה כתבה - השטיח חיוור, אבל עם הכריות והתמונה ברקע יש תוספת צבע ולא חסר לי שטיח כהה יותר. אני חוששת שכהה יגרום למראה קודר ולכן הייתי נשארת עם מה שצילמת.
לדעתי הגיע הזמן להיות מרוצים ולשבת לנוח בבית החדש :)
בהצלחה!!
&nbsp
** אני לא מעצבת **

תודה. את יודעת מה קרה הבוקר?

התעוררתי בתחושבה חזקה שנתתי לחוץ להשפיע ולסובב לי את הראש. אולי לגרום להחלטות לא נכונות.
&nbsp
ההרגשה הזאת קשה. הפכתי לסמרטוט נידף ברוח חסר עמוד,שדרה ואני לא רגילה ליהיוצ כזאת.
&nbsp
השטיח הקודם היה אהוב ע"י רוב חברי המשפחה....אבל!! בהשפעת הדעות כאן הסתובב לי הראש. כנרא ,שאני רגישה מידי ואני לוקחת את כללללל האשמה עלי.
&nbsp
השטיח הזה חיוור מידי. השטיח הקודם כהה מידי. ראיתי כמה שטיחים וזה תפס אותי. למרבה הפלא הוא מתאים לדברים שיש לי בבית.. בלי להתכוון. הוא קישוט פה וקישוט שם.
&nbsp
ראיתי גם את מזרני הטלאים שכולםםםם קונים היו. ולא התחברתי. זה צפס,אוצי והחלטתי לזרום (זה יעלה לי
).
&nbsp
עכשיו כורסא נוחה בשבילי ואז מצידי בעלי יכול למשוך קנייה של סלון עוד שנתיים
.
&nbsp
תודה יקרה על החיזוקים. אני תמיד מחפשת דעות כנות (השאלה היא רק איך הן נאמרות) אלפי תודות.באמת מעריכה

missh1

New member
לא מעצבת,

לטעמי השטיח הישן יותר, פשוט מיוחד ויותר יפה. הבעיה פה היא הספות.. זה הכל ,נקודה. אבל זו רק דעתי וקחי אותה בערבון מוגבל מאחר ואני לא מעצבת

תודה. מסתבר שיש דעות לכאן ולכן.

הישן...הושבעתי שאני שומרת אותו לקטנה (13) כי הוא מקשר אותה לבית. רק אז היא נפתחה לחדש.
&nbsp
מודה לך מאוד על התשובה.הספות יוחלפו ללא,ספק גם המזנון ואולי גם השולחן. אבל בקצב שלנו.
&nbsp
אני מודע מכל הלב על כל תגובה גם על זו שלא רואה עין בעין עם טעמינו שלנו (טעם יכול להשתנות).
&nbsp
אשמח לשמוע כל דיעה כשהיא נאמרת בצורה מכובדת 3>

למעלה