יותר גרוע ממהכנסת..

חברה אם לא שמתם לב פסח עבר כבר

יענו נגמר כבר הקטע של דם ואש ותמרות עשן יאללה תצאו מהקטע ותתחילו להתיישר למה זה מתחיל להראות כמעט כמו שעורי התנ"ך שלי לא שהייתי שם יותר מידי אבל תמיד זה היה בסגנון של מי אמר למי למה וכמה יאללה, עבר נגמר וקצת חוויות מהעמק אתמול סחבו אותי לאוניברסיטה ליהדות - כן יש דבר כזה בלוס אנגלס אמרו יש סרט עם מייק בורשטיין ואני מאז קוני למל בקהיר לא ראיתי אותו אמרתי נלך נשרוף איזה ערב אולי יהיו גם קצת צחוקים בקיצור מה אני אגיד לכם בפגישת מחזור של בית אבות יש חברה יותר צעירים הורדתי את ממוצע הגילים בערך ל -120 החברה האלה אתה אומר להם עד 120 אתה מקלל אותם התברר שזה היה איזה סרט דוקומנטרי על משפחת בורשטיין והתיאטרון האידי חוץ מזה שהייתי צריכה תרגום בגוף הסרט למה אני לא בדיוק מהתפוצה הזאת הסרט היה על מסך יותר קטן מהטלוויזיה בחדר שינה שלי ובסוף עוד קובי אושרת - שהוא קונסול תרבות כאן -(תפס ג´וב הבחור) התחיל לראיין את מייק בורשטיין וכמובן קהל הקשישים התחילו בערב שאלות ותשובות מה אני אגיד לכם אמי הפולניה הייתה מרגישה על הכיפק אבל אני הלכתי לצד של האבא שלי הטריפוליטאי ולא מדבר אלי אני צריכה קצת גשש בשיל להתעורר יאללה ביי תחזיקו מעמד מזל מהעמק נ.ב. הכי היה כיף היה לראות שם את אקי אבני וסנדי בר - שווה הבחור טוב גם הבחורה

טוב אז עכשיו אני ממש בוכה

אבל מצחוק!! מזל כל הודעה שלך קורעת אותי מצחוק. מאיפש כל החוש הומור הזה?????? אולי תלמדי אותי קצת לא יזיק לי.

הצעדן

New member
אגב, חתונה מאוחרת עומד לעלות פה

בצורה מסודרת בבתי הקולנוע.

yonis

New member
מזל נעים לגלות אותך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

המון צחקתי,,

יותר גרוע ממהכנסת..

תאמינו לי שהמהומות שאתם מקימים ביום אחד יכול לכסות קדנציה של כנסת שלמה ויחד עם הברדק של ש"ס מזכיר לי את הסבתא שלי עם החברות שלה שיושבות בחצר מקלפות את הפול, מנקות את האורז ונאנחות כמה קשה להם בחיים ואיך זה שהבעל שלהן כבר למעלה והם עוד סובלות כאן יושבות ומקרקרות יחד עם התרנגולות. והכלב שלי בלאקי, אללה ירחמו, יושב לידן מחכה שיפול משהו בחלקו כמו שההוא שהיו לו שלוש ביצים (בקן) אמר – מי יתנני עוף וכך מדי פעם, תופעה טבעית מוכרת, אחת מהן משחררת את עודפי הלחץ הפנימיים שחרור כזה שאתה יכול לדעת באיזה יום היא אכלה את החריימה, מאיזה דג הוא היה ואם הדג היה טרי כולן נשארות עם פרצוף פוקר, יעני שערה לא זזה בשפם שלהן,כאילו כלום לא קרה. מהרעש התרנגולות עפות לכל הכיוונים והכלב שלי בלאקי, היה זוחל בשארית נשמתו באפו לצד השני של החצר למה גם כלב צריך קצת חמצן ולא מספיק החנקן וזה עוד חצי צרה, למה בחורף היו יושבות בהול שלפני המטבח מסביב לתנור פרידמן, שעובד על נפט ועד היום אני לא יודעת מאיפה היו משיגות את הנפט על התנור היה עומד פינג´ן בשביל תה ועליו קומקום קטן בשביל התמצית של התה ואת התה היו שותות בכוסות קטנות של עראק והתה היה שחור, חזק ומתוק, עם סוכר שבן אדם רגיל אם היה טועם מזה היה מקבל התקפת סכרת על המקום נופל על הרצפה עם קצף מהפה כמו באפילפסיה וכמובן שהן ממשיכות בהרגל של לשחרר את עודפי הלחץ בצורה חופשית אני שהייתי חוזרת מביה"ס והייתי נכנסת הביתה מה אגיד לכם, אפשר היה לחתוך את האוויר עם סכין שעוד מעט היה צריך להוציא את המסכה או להכנס לחדר האטום הייתי צורחת עליהם שיפתחו את החלונות וזה מה שרציתי להגיד לכן והכל זה בגלל שאתם לא פותחים את החלונות תצאו החוצה תראו יש חיים בחוץ ולא רק על החלון פרח עציץ – כל היום הגנה יציץ לא צריך כל היום לחרוש את המחשב ואם בכל זאת החלטתם להשאר כנראה שהריח לא מפריע לכם אז תתרגלו לכל אלה שנכנסים ומשאירים הודעות שלא כל כך לפי הריח הטבעי שלכם אלה לפי הריח שלהם מזל שבעמק (אין כאלה פלצנים)

shaffavi

New member
כן, אבל הרבה פחות מאשר ב...

פורום ´ישראלים בארה"ב´ של ynet . בכלל, אני מציע למי שמחפש תובנות שיעזרו לו להבין מה קרה פה, שיגש לשם ויתבונן קצת בהודעות (רצוי בתשומת לב ואני לא יכול להגיד יותר כי ההודעה תימחק מייד) עדי - אם תמחקי את ההודעה הזו אני מבטיח לך לשים הודעה מפורטת ביותר בפורום משוב להנהלת תפוז. שם אני מקווה אינך יכולה למחוק את הודעותי. מזל - נחמד לקרוא את הודעותייך לעיתים. צחקתי די הרבה (לא מזו). תשארי בסביבה, יהיה נחמד.

judyr

New member
אתה לא צריך להגיד יותר....

לשמחתי יש פה כמה אנשים שכבר מתחילים להבין את התמונה הכוללת....

MARMELAD

New member
מזל שבאת

עכשיו נפל לי האסימון והבנתי מה אני לא עושה לא בסדר. אני רץ לפתוח את החלון ולשאוף מלוא ראותיי אוויר עמקים טהור. הארת את עיניי. מהיום - לא עוד חרישה על המחשב, לא עוד חיים וירטואלים! אולי בעזרת השם הישבן שלי יחזור לגודלו הטבעי והדלקת פרקים באצבעות תעבור. "תודה, תודה לך גלגל המזל" (מירב לוין בצומת שפיים) תישארי, יהיה שיגי

למעלה