חצאית שאנטי מקדולנדס או בורגר ראנץ?
E exterior New member 6/7/06 #23 פיפי במבה: שוש או פרפר נחמד? (ובכוונה לא רשמתי את הבמבה של אוסם, אז נא לא לבחור בה!)
נ נרקי New member 6/7/06 #24 חח פרפר נחמד נו שיהיה../images/Emo3.gif כיפלי בצל או הכדורים האלה גריל אנע ערף ...?
פ פייה אמיתית 1983 New member 6/7/06 #26 אויי איזה שאלות לאיזה רמה ירדנו אהה אני חושבת להקיא.... טיול ברגל בטבע או טיול גיפים?
E exterior New member 7/7/06 #32 מזה מת להיות? ולא רואה כוכב נולד :/ אני נגד פנאי כוזב, מסחרה, מינסטרים, גימיקים, והמכנה משותף הנמוך ביותר... רוק: אקוסטי או דיסטורשן?
מזה מת להיות? ולא רואה כוכב נולד :/ אני נגד פנאי כוזב, מסחרה, מינסטרים, גימיקים, והמכנה משותף הנמוך ביותר... רוק: אקוסטי או דיסטורשן?
פ פייה אמיתית 1983 New member 7/7/06 #34 תלוי אם זה לחבר/מכר/ידיד או מכתב רשמי כלשהו אני מעדיפה כתב יד בכל אופן ארון מסודר או מבורדק?
ק קושקושית מתולתלת New member 7/7/06 #35 מסודר ברור שמסודר אבל מי מסדר???? פיצה קנויה או פיצה שמחממים במיקרו?
פ פייה אמיתית 1983 New member 7/7/06 #36 קנויה "חשבת שפיצה מפיצריות טעימה יותר מפיצה שמחממים בבית" אם יוצא לכם לצבוע ציור זה יהיה בטוש או בצבע עיפרון?
קנויה "חשבת שפיצה מפיצריות טעימה יותר מפיצה שמחממים בבית" אם יוצא לכם לצבוע ציור זה יהיה בטוש או בצבע עיפרון?
פ פייה אמיתית 1983 New member 7/7/06 #38 אתם יודעים.... יאיר נגיד יושב בשולחן אמממממ........נגמר לי השאלות...שמן חמניות או שמן זית?