יותק טוב מסודוקו

יותק טוב מסודוקו

היום אני ברונטית מתמיד אבל לא כל כך דיסקרטית. אני רוצה לחשוף בפניכם דיאלוג שהתרחש מאחורי הקלעים של הפורום. משחק פינג פונג מפוהק ביני לבין קפת שהתרחש במסרים האישיים. בסיומו של הפיהוק כפי שתשימו לב, ממתינות לכם שתי בעיות. עליכם לזהות אותן ולאתר להן פתרונות ברי יישום בכפוף למגבלות. רמז למגבלה העיקרית: שתי חתולות רחוב מגלומנ-מניאקיות. לרשותכם עומדת יממה שלמה, אשר בסיומה ייבחר הפתרון המוצלח ביותר וייושם באופן מלא קבל עם ופורום על ידי שתי הזנבות המיוחמות (להלן: קפת ואנוכי). הזוכה המאושר ייקבל חוקן בונוס במסלול מיוחד וחדשני העובר דרך הנחיריים. (מניסויים שנערכו, אלה שלא נחנקו למוות דיווחו על חוויה יוצאת דופן המקבילה לתחושה הנעימה של נזעי חשמל בפי הטבעת). צאו לדרך ובהצלחה! subject:מותק קפת: אל תפתחי הודעות סתם, אלא אם לא מצאת לאן לשרשר אותן או שיש לך איזה ספיץ´ שמאוד חשוב שיראו אותו עומד בפני עצמו. את התגובה לניקי אני אשרשר לניקי, ואת השנייה אמחק. כמו כן, אני מונעת ממך חוקן בונוס, בגלל שנאלצתי לבזבז זמן יקר על המחיקות. ברונטית: נו פרובלם. מבקשת לשקול בשנית את מניעת החוקן בונוס. קפת: זה לא עובד ככה. מה לשקול? תשמני אותי, תשחדי אותי, תציעי לי טובות, הנאה, והנעה. חסדים מיניים. עוגות קרם עם בחורים חלקים שקופצים מתוכן. תהיי יצירתית. תראי שאכפת לך. סאמק. ברונטית: תראי זו בעיה. בד"כ אני רק צריכה לעפעף או לחייך חיוך ממיס ואז תמיד מוותרים לי. אני לא יודעת להתחנף ואף פם לא הייתי צריכה ללקק למישהו אלא אם כן ממש רציתי והגיע לו (מה לעשות שרפלקס הבליעה שלי צריך שיאתגרו אותו מדי פעם). בכל אופן, כנראה שמדובר בנכות אמיתית. אני לא יודעת להביע אכפתיות. אבל אם את יודעת (חח...חחח...) אשמח אם תדגימי לי איך עושים זאת. ויפה שעה אחת קודם. קפת: והנה לך עילא לשרשור חדש בפורום. אני בטוחה שלנכבדי העדה יהיו שלל הצעות להציע לך כיצד להתחנף בכלל ואלי בפרט.
קדימה!!! קפת לא נעשית צעירה יותר!

קפת

New member
איזה שקרים

בחיים שלי לא קראתי לה מותק, או לכל יצור אנוש אחר, בהנחה שגם היא יצור, ושזה אנוש. אבל בחורים חלקים שקופצים מעוגות קרם אני דווקא מאוד אוהבת, ויום ההולדת שלי ממש קרוב.

rega1

New member
אני

גם שמן גם שעיר וגם מחוטט אבל יש לי זקפה כל כך מרשימה שהמשרד לקליטת העלייה משתמש בה לעידוד הגעה לארץ

קפת

New member
ואני שמעתי

ממקורות (החברה, לא היודעי) שהזיקפה שלך דווקא משמשת את משרד התקשורת, ובמיוחד את סרת התקשורת, הגיברת דליה איציק, לקליטת שידורים מוצפנים של אל קעידה.

אוי ויי זמיר

אם ככה נשמע הדו שיח הפנימי של קפת , אני לא רוצה לחשוב מה יקרה כשנבוא בעוד כמה שנים לבקר אותה ב"משען" ונטבול לה את הפתי בר בתה. עצוב, עצוב כמה שזה לא מצחיק.

אותי זה מצחיק

אני אישית שימנתי את קפת ויותר מפעם אחת. השמן האהוב עליה ביותר הוא שמן תינוקות מגלומנים עשוי בכבישה קרה עם החומציות המרבית שלא עולה על 2 אחוזים. אם את ממש רוצה להתעלות על עצמך את יכולה להוסיף גם זרג חמור לקישוט.

את אופטימית

בעוד כמה שנים קפת תעבור את גיל המקסימום לקבלה לבית אבות, ותאלץ לעבור לגור על קרחון. והיא טובלת רק עוגיות של לחמי. ככה זה עשירון תחתון של האלפיון העליון.

דיאלוגים מהואגינה?

נשמע יותר כמו דיאלוגים מהתחת. זה לא נשמע לי אמין. לא יכול להיות שהחלפת יותר מחמש מלים עם קפת בלי להזכיר אותי. קשה, קשה, להיות סמל מין.

שן קשת ענן

לידיעתך - ברגע מסויים (אמנם הרבה אחרי חמש מילים) קפת הבהירה לי שהסירחון שעולה מדפי הפורום מגיע היישר מהטלפיים שלך. אתה רואה? קפת לא שכחה אותך. היא פשוט היתה מוקסמת ממני אז לקח לה זמן להתעשת ולהיזכר בך. אבל, אני במקומך הייתי מתחילה לדאוג.ממש. עם קמטים במצח.

אין לי טלפיים

איבדתי אותן בשנת 1990 בהתפרצות של מחלת הפה והטלפיים ליד מושב אחוזם. סיפור ארוך. והסירחון זה מהחולצה שלך. לא מספיק "לאוורר" על כסא בלילה. צריך גם לכבס.

אין לך טלפיים?

אז מה זה הנקישות המוזרות האלה ששומעים בכל פעם שקפת מסנג'רת אותך ושולחת אותך להביא לה משהו? (כמו אתמול למשל, כשהיא שלחה אותך להביא לה את הדילדו המנומר שלה, הייתי בטוחה שנעלת את עקבי הסטילטו שלי). הא?

קפת

New member
הו, צדיקות מלאכתן נעשית

בידי אחרות. נכון שיש סיכון מסוים בזה שהאחרות דנן עלולות להיות כוסיות, צעירות ויפות ממנה, או חלילה עם דירה ברמ"ג, וקשרים בערוץ2, אבל מכיון שאין שמחה גדולה יותר משמחה לאיד, ואצלי האיד יותר גדול מהאגו, אפילו מהאגו, אני אשב לי כאן בנחת ואראה איך החמור מתפתל למרגלותיה של צרתי. אנוח לי לרגע ממלאכת סינג'ור החמור. אבל רק שאלה קטנה לפני: חמור, שוב ענדת סטילטו לא לך? למה לא קראת לי לראותזה?

בפעם הבאה

שאני אומר לך בסוף היום שהרגליים הורגות אותי, תביני מה עבר עלי ותתנהגי יפה.

לא

תחליפי את כל המדרכות למדרכות אורטופדיות. למה שאני אנעל נעלים מכוערות?

למעלה