יותם הלפרין

gta11

New member
יותם הלפרין

כאפרות אליכם מה קורה איתם אני פגשתי את כולם מסדרת מיכאלה אם אתם לא יודעים איך קוראים לי באמת ולמה אני ראיתי את כל שחקני הסדרה בגלל שיש לי קשרים לי קוראים יותם הלפרין ממכבי תל אביב אז יש לכם את הסיבה שראיתי את כל שחקני הסדרה . # תשמעו אני רוצה להגיד לכם עצה אם אתם פוגשים את אחד מהשחקנים ממיכאלה יש להם אותו קול איך שרואים אותם בסדרה רק קצה יותר רזים # אני גם ראיתי את אלו ששיחקו באודישן הדגול #ושחקנים ממיכאלה אמרו לי מה הסוף נ.ב אבל אסור לי לגלות אז יאלה ביי היה נחמד להכיר אותכם ביי ממני יותם הלפרין.

gta11

New member
אפרת כהן

אני יותם הלפרין לא מבין מה את כתת ומה זה קשור

gta11

New member
יותם הלפרין

סליחה מה אתה רוצה ממני יותם הלפרין

חנוW

New member
הדרוששש!../images/Emo85.gif

זאת חן מהשדה תעופה!!! מקווה שתעני לי כי זה לא נכנס לי לצ'אט!!

HaDaRoSh

New member
חן|!!!!!!!!!!!!!!!!

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני בשוקקקקקקקקק אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כועסת!!!! אני כועסת!!! לא נפרדת ממני!!! יאוו אני כבר תגעגעת!!!
חולה עלייך!!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לפחות את נכנסת
חחח תרשמי לי שאת מגיעה למלון!!!! חולה עלייך

חנוW

New member
קרוסלה? לשבור לך יד?

אני זזה מכאן עוד 4\3 שעה... אני מקווה שתענו!!! נשבר! נשבר! ושוב מתקררים! הייתי.. רוצה לשבור לך.. יד! ואז לתת לך רחמים!!!

gta11

New member
יותם הלפרין

יש קשר מאוד גדול אני יש לי קשרים מאוד גדולים אם הטליוזיה אני שילמתי די כסף למפיקה ולבמאית

גיגי123

New member
זה לא יכול להיות

לשחקנים אסור לגלות את סוף הסדרה!!!!!! אל תעבוד עלינו!

כן.. נכון..! ואני..

נפגשתי איתם עם כוווולם כי אני זמרת מפורסמת מה אתם לא מכירים אותי? טוב.. אני לא אומרת שם כי אני לא רוצה שתקנאו או משהו.. אבל נפגשתי איתם עם כולם והצטלמתי עם כווולם והם הביאו לי חתימות והכל.. אבל אני לא יכולה לסרוק כי בדיוק באותו יום הסורק שלי התקלקל, הבנתם? כן.. איזה חמודה אפרת כהן אני והיא הלכנו ביחד לקניון עזריאלי וקנינו ביחד בגדים ואז עשינו תצוגת אופנה כזאתי לנתן היה מ'זה מצחיק ואני גם השתתפתי בפרק אחד פרק 122 אבל רק מי שיש לי די וי שמיפס יכול לראות ת'פרק הזה... טוב להרוב פה יש, נכון? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... סתם אנשים נסחפתי קצת זה היה כיף.. חחחחחחחחחח...! אה וקראתי איפשהו באינטרנט שאפרת באה (אמרו כוכבי מיכאלה לא אמרו מי..!) ביום שבת ליום אימוץ הזה אני כ"כ מקווה שזה נכון! כי אם כן החלום שלי יתגשם ואני יפגוש אותה ואני יהיה כ"כ מאושרת גאד!!!

eris1515

New member
נצל''ש חשובבבבבבבבבב

תגיבו להודעה שכתבתי (הודעה חשובה לכולם) ככה קוראים לה פליזזזזזזזזזזזזזזזז זה חשובבבבבבבבבב

למעלה