יותא לא משדרת....

יותא לא משדרת....../images/Emo7.gif

יש לי קצת בעיות עם אנשים... בעיות עם המשפחה.. אני לא חושבת שאני ישדר בכלל בתקופה הקרובה... אוהבת את כולכםםםםםםםםםםםםם אבל מה שבטוח זה שאני יבוא לבקר... מצטערת אם פגעתי במישהו.... ביי אנשים

אושררררררר שללליייי כנסיייייייי!

אל תלכיייייי את האישה של חיי את האוררררר בענייייייייי!!! אושר אני חולה עליך חיים שלייייייייייי!! אל תלכי!!!! אז מה אם יש לך בעיות תצפצפי פה על כולם ובעיות בבית בטוח יסתדרו! ואם תחליטי באמת ללכת אז תזכרי שאני חולה על התחת שלך יפצצההההההההההה! מווווואה ברו'ש

תקשיבי ותקשיבי לי טוב טוב

אם את לא רוצה ממני מכות כדאי לך להמשיך לשדר כי את יודעת שכשעצוב לי ואני רואה שאת משדרת אני ישר נכנסת אלייך וישר צוחקת את מצחיקה אותי את הכי מקסימה בעולם ואני חולה על התחת שלך את החיים שלי אל תשכחי את זה לעולם ועם מישהו מכאן עושה לך בעיות פשוט תגידי לי ואני אסדר לו תפרנים לחדשות שאפילו ההורים שלו לא יזהו אותו! אז יאלה כפרות על הראש שלך חולה מתה שרופה עלייך!!! חיילת משוקולד/יערית
נשיקות וחיבוקים

ני רצינית...

זה לא שלא בא לי לשדר יותר... או נימאס לי מכולם.. ממש ממש לאאאאאא אבל יש חיים מחוץ לבלוגים שצריכים לחיות והחיים שלי לא כל כך קלים.. זה לא אומר שאני לא ייכנס לבלוגים אני ייכנס להגיד שלום.. אני חולה מתה שרופה נרקומנית על כולכם.. בהמון המון המון
אושר כהן...

AV80

New member
אושר כל כך עצוב

אושר כל כך. דווקא שהיית הנשמה של הבלוג ועזרת לכולם ואף פעם לא פגעת במישהו עוזבת אני מקווה שתחזרי מתישהו כי מתגעגע לשמחה שאת קוראת בשמות משתתפים לצחוק לשמחה שלך בזכותך למדתי לאהוב מזרחית שוב אושר תודה לך על הכל מקווה שתחזרי בקרוב מת עלייך והבלוג אביב

תלמה5

New member
פצצה על 2

לכולם יש בעיות אני לא מכירה את הבלוג שלך אני יודעת שלכל בעיה יש פתרון משלה מאחלת לך הרבה מזל ולכולם בבלוגים אני עוד ארצה לראות מי את לא להעלם לנו

vakshon

New member
יחי התימניייםםםם../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif|

מקווה מאוד שתחזרי בך ותשדרי...

vakshon

New member
יחי התימנייים../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo41.gif

מאוד מקווה שתחזרי בך ותשדרי...

תודה רבה על הכל..../images/Emo9.gif

תודה לכולכם אבל אני לא יוכל לשדר עד שכל העיניין יסתדר...

למעלה