יושמד הר הבית

יושמד הר הבית

אני קורא בזאת להשמיד את הר הבית על כל אתריו; מסגד אל אקצה, כנסיית הקבר והכותל המערבי. ברור שלכשיושמדו אתרים אלו, המהווים את היסוד העיקרי לקונפליקט הדמים שבין הפלסטינים לישראלים, יסתמן פתרון כבר בעתיד הקרוב, הרי הסכסוך הנ"ל הוא דתי בעיקרו, וכל שאר נושאי המחלוקת (טריטוריאלים כדמוגרפיים) נגזרים ממלחמת הדתות. חבריי - הדת היא סם. היא משקפת תלות בלתי רציונאלית ואף מטורפת בגורם שמיימי "רוחני", פרי המצאה אנושית, הקרוי "יהוה" או "אללה". לעולם לא הבנתי ולעולם לא אבין את אלו הקושרים חייהם במילוי מצוות, שנערכו בפירוש בידי קיצוניים פנאטיים בשמו של אל כל-יכול. עד כמה סתומים ובלתי-הגיוניים ניתן להיות? הכיצד יכול אדם בר-דעת בעידן המודרני להאמין, כי כל חייו מכוונים למטרה אחת, והיא "לרצות" משהו שקיומו מוטל בספק אדיר?! האמינו לי שעד לא מזמן לא הייתה לי שום בעייה עם הדת וכל הקשור בה - עד אשר אנשים תמימים החלו להרג בגללה, ויותר נכון, בגלל יהודים ראדיקאליים ומוסלמים פרימיטבים, שמעדיפים למות בשביל האלוהים ולגרום -בעקיפין (יהודים) או במישרין (מוסלמים) - למוות של מאות אזרחים ישראלים ופלסטינים- בשם אותה המצאה אנושית. תתפכחו, אנשי חושך. הדת היא סם. תיגמלו לפני האובר-דוס.

עוד דבר

אם תחושו בצורך להגיב, אבקשכם במטוטא להתייחס לשתי נקודות: א) אל תגיבו בציון ה"עובדה" לפיה "לעם ישראל יש זיקה היסטורית למקום, מה שמהווה זכות ראשונים לשבת בא"י בלה בלה בלה.. רבותי, על סמך מה אתם קובעים זאת? על סמך התנ"ך? אותו גיבוב שטויות בלתי-מהימן, מגמתי ופרימיטיבי, שרבים מנהלים את דרך חייהם על-פיו הגם שתוקפו פג לפני אלפי שנים? מלבד זאת, רוב החוקרים סבורים כי "עם ישראל" כפי שמיוצג בתנ"ך אבד לפני אלפי שנים ונטמע בין שאר עמי המזרח, משמע היהודים שבארץ ישראל אינם אלא בני אדם ככל העמים, שנוהגים ע"פ דיני היהדות. ב) איזכור שם הכינוי שלי כסתירה לתוכן הודעותי מעיד על טמטום נלוז וחוסר הבנה ילדותי של דברי. אינני קשור בכל צורה שהיא לדת הנוצרית ואני סולד ממנה סלידה מוחלטת, כשם שאני סולד מהיהדות ומן האיסלאם.

EverMan

New member
ניסיתי וניסיתי

ולא הבנתי איך הוא הולך להשמיד את ישראל.

.המוסד

New member
צר לי לאכזב אותך

אך מחקרים מדעיים מראים של80 אחוז מהכוהנים(בעצם יותר) יש כרומ´ Y קרוב מאוד המראה על קירבת דם, כלומר, מאותו שבט, או אולי ממשפחה מורחבת? כמו כן, הY של רוב הגברים היהודים הוא Y מזרח תיכוני, מזכיר את הY הסורי(הY הסורי הוא הY הפלסטיני, כיוון שהפלסטינים הם אתנית סורים למעשה) כלומר מקורנו באוכלוסייה אשר התגוררה בארץ ישראל בעבר הרחוק אגב סם להמונים, אגב פג תוקפו, "והפיצך יה´ מקצה הארץ ועד קצה הארץ...ובגויים ההם לא תרגיע, ולא יהיה מנוח לכף רגלך..." דברים, כח, סד-סה אז כנראה שאבותינו כן היו שם במעמד הר סיני, או לפחות בתקופת השופטים, שאול, דוד, שלמה... לנו יש זכות על כל ארצישראל מכמה סיבות, אתן את הסיבה החילונית מתוקף הזכות להגנה עצמית, מתוקף זכות שיחררנו את ארץ ישראל, לכן הארץ שלנו

שטרנבי

New member
על שרידי כהנים נמצאו עדויות

להרעלות בשר מה שנגרם מאכילה מופרזת של בשר מה שאומר שהם כמעט ולא הכריבו קורבנות אלא אכלו את הבשר בעצמם מה שמעיד על השחיתות של הדת. לגבי ההודעה של ישו העם היהודי כן היה בגלות 2000 שנה. (חזרה להודעה של מוסד) אין שום עדויות לכך שהעם כולו היה במיצרים ולא שהיו שופטים או דוד או שלמה, המלכים הראשונים בישראל שמוזכרים בתנ"ך ויש עדויות היסטוריות לגביהם היו רחבעם(931-914 לפנה"ס) ביהודה וירבעם(931-909 לפנה"ס) בישראל. הזכות שלנו לא"י היא הזכות שלנו לארץ ומאחר וכבר היו פה כמה יהודים וגם בעבר הרחוק מאוד הינו פה, איזה מקום טוב יותר. אבל מאחר ויש פה עוד עם שמה לעשות אי אפשר לטרנספר אותו (אני לא מאמין שאני מיתקרב לדיון בהצעה פשיסטית שכזו) ולעם זה מגיעה מדינה בדיוק כמו שלעם היהודי מגיעה מדינה אין לנו ברירה אחרת חוץ מלוותר על חלום א"י השלמה. שלא לדבר על ויתור של החלום האוילי הזה של האימפריה שתחבוש את כל המזרח התיכון ולפי התנ"ך גם כל מה שנמצא בקו הרוחב.

.המוסד

New member
א"י אינה חלום, היא מציאות

או מציאות כמעט... יש כאן ערבים, אין צורך לשלוח אותם לשומקום (אל תאמר פאשיזם, אינך יודע מה זה כלל) לעם ישראל מגיע מדינה בארצו, זו אינה ארצו של שום עם אחר, עם הפלסטינים רוצים מדינה, שימצאו להם ארץ משל עצמם, זו, זו שלנו

EverMan

New member
המוסד יקירי

העם הערבי-ישראל היה פה גם בתקופת 48, וגם להם נתנו מדינה , רק שאנחנו כבשנו אותה (עד פה מקובל על שנינו , ושום דבר רע , זו רק הוכחה שהייתם להם רצון לעצמאות לפני 67). וגם להם יש זכות על הארץ הזו בדיוק כמונו. אנחנו נפלנו פה באמצע המאה שעברה והתיישבנו , ולכן יש לנו בעלות. הם היו פה גם לפני וגם אחרי.

.המוסד

New member
לא היה שום עם היה אניטיתזה

פאן ערבי ואיסלאמית לציונות, "נתנו" להם מדינה הם לא קיבלו את המדינה, והזמינו את מדינות ערב לכבוש את ארץ ישראל, ומוזר, הם בכלל לא התנגדו לכך... אין להם זכות על הארץ, כשוויתרו על הארץ במלחמת העצמאות לירדנים ולמצרים, הם זרקו את הזכות הזו לפח האשפה מהזכות עשו כבר נייר טואלט, ומנייר הטואלט ינגבו את תחת וזרקו שוב לפח, הפעם לא נשאר כבר כלום, חבל, או שלא...

EverMan

New member
הם לא וויתרו ולא קראו

האו"ם נתן להם מדינה , והם לא הסכימו לגבולות הקיימים , והם תקפו אותנו , הם קראו למדינות ערב להילחם נגד האויב הציוני , לא לכבוש להם את השטחים. הם לא וויתרו על השליטה בארץ לירדנים ולמצרים , הירדנים והמצרים החליטו שע"י כך שהם עוזרים הם , יש להם זכות על הארץ.

למעלה