יושב לי פה!!!

יושב לי פה!!!

יושב לי פה בפינה לא שלי יושב ורואה אבל לא מבין אני מנסה להבין למה אנחנו חיים או למה אנחנו סובלים בחיים שלנו אבל אני לא יודע תשובות אני סובל מכל דבר קטן כי כל חיי היתי במעבר ממקום למקום חייתי בחצי מארץ עברתי דירות ועכשיו כשאמא שלי עוברת מהמקום שקראתי לו ביית אני בכלל סובל אני חי במקום שאני לא רוצה לחיות אפילו מערכת אין לי בחדר אני לא יכול לשנות כלום אצלי בחדר(בחיים) אין לי שורשים כשהכל מתפרק. יושב לי פה בפינה לא שלי יושב ורואה אבל לא מסתדר כשבאת אלי והית בדיכאון עזרתי לך וניסיתי לעשות בשבילך את כל הדברים שיעודדו אותך וכשהתעודדת איפה אני פשוט שכחת ממני ועכשיו כששכבתי בספסל לבד עברת ואפילו לא אמרת שלום פשוט עברת כאילו אני לא קיים ולא התיחסת וכשאמרו לי שאת בן אדם טוב ושאפשר לדבר איתך ישבתי ודיברתי אבל דיברנו עליך ועכשיו שאני צריך אותך יותר מתמיד את יושבת איתם ומדבר איתם ולא מתיחסת אלי ואם את יושבת איתי את מתכתבת עם מישהוא או שאת לא מתיחסת אלי כמו שצריך ועוד אחד משחק אותה חבר שלי בא מדבר איתי דקה אומר לי שאני לא לבד ופתאום קם ומסתלק. יושב לי פה בפינה לא שלי יושב ורואה אבל לא מבין אני חי לבד כשאין לי אור בקצה המנהרה אומרים שהכל יסתדר אבל אין פה לא סדר ולא חיים רק סבל על סבל אם יש אלוהים אז איפה הוא עכשיו למעלה רואה אבל לא עוזר מה זה אם אתה יצרת אדם ויצרת בהמה ויצרת עולם אז למה אתה לא דואג להם ולמה אתה לא עוזר להם? ראיתי לפני כמה שבועות כוכב נופל וביקשתי שכל הדיכאון וכל הסבל יעבר לי אבל הוא רק החמיר ונהיה יותר גרוע אז מה זה חיים איפה כל הכיף איפה המטרה של החיים האלה? יושב לי פה בפינה לא שלי יושב ורואה אבל לא מבין אני עכשיו במשבר בגלל עוד אחת שלא רוצה אותי פעם היה לך מישהוא אבל עכשיו זה נגמר ואותו אחד שניסה לעזור לי ואז הסתלק הוא רוצה אותך אז אני כמו דפוק יגיד לו אין בעיה אני יעזוב את זה ואתה תהיה איתה אני יותר מידי נחמד לאנשים אני נותן להם לדרוך עלי ואחר כך אני אומר להם סליחה אז מה אני סתם עוד איזה סנג`ר שמוותר לכולם אז איזה חברים אתם או איזה אחים אתם או איזה הורים אתם אתם אומרים שתעזרו ותהיו פה אבל איפה אתם עכשיו? אתם בעיסוקים שלכם בחיים שלכם ולא מביטים הצידה אני מרגיש כמו איזה חפץ כשרק צריכים אותו אז לוקחים אותו אבל אם לא צריכים אותו משאירים אותו בצד שסתם יצבור אבק. יושב לי פה בפינה לא שלי יושב וראה אבל לא מבין אני אפילו לבכות לא יכול אני רוצה להשתחרר אני רוצה קצת להרגיש כמו בן אדם להרגיש כמו כולם אבל אני לא יודע איך אין לי לא אופי ולא אישיות אני לא יודע מי אני או מה אני? אין לי שורשים ואין לי מקום שהוא שלי בגלל זה אני יושב בפינה אבל הפינה לא שלי פוחד לחיות כי אולי אני לא סובל מספיק ומישהוא או משהוא רוצה שאני יסבול יותר אפילו שנתתי לו לדרוך עלי וביקשתי ממנו סליחה אני חייב להשתנות אבל איך אפשר לשנות משהוא שאתה לא יודע איך הוא הולך או מה בכלל הוא? יושב לי פה בפינה לא שלי יושב וראה אבל לא מבין מה עשיתי לא עשיתי רע ולא ניסיתי לפגוע אבל אני בכל זאת סובל אז למה לי להמשיך למה לי לסבול למה לי לראות רק שחור אולי אני פשוט בקפיצה יגמור הכל כל כך קל אפילו בלי לסבול או שבכלל למה לי לנסות אולי פשוט אחיה בגיהנום עד שתבוא הגאולה אני רוצה את הגאולה אני רוצה ללכת בלי שאני יגרום אני רוצה לגמור את זה יפה חיוך אחד ולהתראות לכולם רוצה לעוף למעלה לשמים לעזוב את הגיהנום הזה לא רוצה לסבול רוצה לראות רק לבן ולא שחור אז אני יסים במילים האלה רוצה לעוף למעלה גבוהה כמו נשר להרגיש הכי כיף שאפשר בלי פחדים בלי מזימות. שלום לכולם רק רציתי לשמוע כמה תגובות על המכתב ואולי אפילו כמה עצות...

למעלה