יושב ומהרהר לי

יושב ומהרהר לי

אני יושב לי ליד המחשב, עמוד הפורום פתוח. ומסתכל על ההודעות האחרונות, על הדפים האחרונים, על מה שיש לאנשי שלומנו לחדש. והנה, זה פורש, וזה נוטש, זו מכריזה על הפוגה, וזו סתם לא מגיבה. המעניין הוא, שכל יליד אנוש, שאמא שלו עצבנה אותו מעט הבוקר, (או הבוס לוחץ). מרגיש צורך עז, ותשוקה בלתי מוסברת, לעמוד בפני כולם ולהכריז, אני הולך. אני מסתכל בהודעות הקודמות של המיואש התורן, ואין כלום. הוא כבר שבועיים לא מגיב, לא כותב כלום, בקושי שולח חיוך מידי פעם, לכיוון הכללי, של איזה תמונה מסתורית, אבל עכשיו הוא פורש, עכשיו זה רשמי. עכשיו הוא רוצה שכולנו נתחנן בפניו שלא יעשה את זה. אנשים!!! דיי לסחיטה!!! הלאה הפורשים!!!...

סיב

New member
הלאה הפורשים???

הם כבר מאיתנו והלאה... יש לך משהו לחדש?.. (פורש?)

התמ-ים

New member
צודק, רוס

ובשביל לחסוך מאיתנו את הסחטנות הריגשית הזאת, הוספתי את טופס הפרישה. שהסחטנות הריגשית שהוא יכול להפיק, שווה לסחטנות שיש מכל טופס בירוקרטי.

סחוט....

סחטתי את מוחי בנסיון לסחוט טיפה הבנה להודעתך הסחוטה משהו אך סחוט נשברתי...

סיב

New member
סחוט??

סימן שפרשת עם טופס... תקרא את זה שוב, לא כ``כ קשה להבין..

רחוק~

New member
אוו מיי גאש....רוס ! הרסת לי....

כבר ניסחתי מכתב פרידה כל כך סוחט, וכל כך...כל כך...לא יודע מה... אפילו יותר מהמכתב שהתמ-ים הציע... אפילו... אחחח חבל...חבל...עכשיו אני אהיה חייב להישאר.... אתה מכיר את אלה שכותבים ממש כמו דיבור ? סת א א א א ם.... כזה ארוך כזה... עד שאתה שומע את המנגינה... נ.נסה ב.עדינות... אוו שיט...אני צריך מצית(ה)...למישהו יש פה? אח שלי...חולה עליך ~! ו...אל תהיה עצוב. ד``שד``ש לאח הקטן שלי... יו נוו... רחחחח(עם חי``ת)חחחוק~.

חיוך

New member
סתם קוריוז(קשרים)

עבדתי פעם בפיצריה של אמריקאים ואחד צרח אוייי מאייי גאש רצתי להביא עוד מגש...(תופים) חיחי ;)

רחוק~

New member
ומה היית עושה, אם הוא היה אומר...

למשל... ``אווו נווו``..... כאילו... !!!! Hooo Noooo ואגב, זו הזדמנות ראשונה שלי לאחל לך/כם...החתן והכלה... אושר ועושר...בנין עדי עד, המיוסד על אדני התורה...והמצוות... בני, חיי, ומזוני... ובכולהו - רויחי...(כלשון הרבי מליובאוויטש) המון המון מזל טוב...כייף לך...(הכלה) שאת מחייכת כל הזמן... חתן, תהיה מאושר... ו``תקשור`` אותה אליך... עם המון חיוכים... זה הברכה שיצאה לי....מתנצל אם היא קצת מסובכת... שלכם, אוהב... רחוק~

סיב

New member
אם הוא היה אומר...

רחוק, חשבתי שהפסקת לעשן!!.. וזה בטח תלוי איך היו אומרים את ה-אווו.. אם זה היה במבטא אירופאי כבד של שנות השישים (מן אוווו.. uuuuu no כזה...) היא הייתה צריכה להשיג להם פיאט... חי(חי)וך, נחמד לשמוע ממך(ם) לפעמים :)) ד``שים..

למעלה