יושב וחולם

קסם

New member
יושב וחולם

יושב וחולם עלייך בקרוב תזרח השמש ושוב בלעדייך יושב וחולם עלייך לחוש את מגע ידייך אך רחוקה את וליבי כה קרוב אלייך יושב וחולם....... מתי אלטף תלתלייך מתי אנשק ללחייך יושב וחולם וחולם ומנסה להשאר רדום בחלום מנסה להשאר אך לשווא והנה עולה השמש מבעד להרים ושוב חולם אני עלייך שנינו חבוקים אם עלות השחר צמודים חזק חזק ואוהבים ואוהבים ממשיך לחלום עלייך עד שיתגשם החלום ואז אפסיק לחלום וגופי ומוחי ונשמתי יהיו שלך אוהב קסם

אפרת.א

New member
יושבת וחולמת...

טעם שפתיים, רטט של גוף, לשון מפלסת דרכה... אני, במבט של תחינה, תוכי - אומר רננה. בורח דוהר לו הזמן, שמים מעל כענן, קרבי בתוכי מתהפכים , פירפורים... רוצה, לא רוצה, התבגרי כבר, אישה, החיץ הורידי, המחסום הסירי, התמכרי לרגש, לליבך הקשיבי. עוד נשיקה, עוד חיבוק יהלום, ואופס... נגמר לו גם זה - החלום... בבוקרו של יום נפקחות העניים, לשון - מלקקת שפתיים, זוכרת היטב התחושה, הזכה, היפה - התמימה... שומעת היטב המילים מעלי כזמזום של דבורים, ההיה זה ממש או חלום? האם...התעוררתי פתאום? ידעתי כאז, כן עתה, פרושה של אותה התחושה... חולמת אותך...חולמת איתך, שלך - איריס.

קסם

New member
החלום הוא המציאות

החלום הוא המציאות בעיניי אולם קצת רחוקה אך בהחלט המציאות לשמוע את קולך הצוחק להרגיש את רטט גופך אכן חלום אך כך גם המציאות חולם אותך ומרים השפורפרת ואכן המציאות בצד השני ולא החלום מה שיש לי אלייך אכן זאת מציאות אך כדמותה החלום הגעתי למסקנה שאני חיי במציאות ואת הכי אמיתית שיכולה להיות במציאות הזאת אולי אנו חלום של מישהו אחר? היתכן? אם כך הוא לא רוצה להתעורר כשם שאני לא רוצה לנתק אחרי שיחה כה אוהבת אחרי שיחה שמשאירה בי רטט אוהב אותך איריס ותמיד אוהב אז אם זה חלום מי יתן והוא יהיה למציאות ואם זאת מציאות רק שלא תהפוך לחלום קסם

אפרת.א

New member
קסם...(מתה לכתוב את שמך...)

גישוש, רטט נפלא, חמימות ידך, רון צחוקך... מבט אל מבט, מילה נאלמת, מתוך מבוכה קלילה לוחשת: ``אותך אוהבת...`` מיישירה מבט, מצליחה, מביטה נבוכה, יבש בגרון, יד מושיטה, רך המבט, ענוג, מגשש, עיניי מדברות, מספרות, רחשי ליבי מסגירות. אין צורך במילים, מבטים מצטלבים, יושבים חבוקים, נבוכים...

למעלה