יושבת על הגדר + דרושים

רומי 007

New member
הי יוניתי../images/Emo23.gif

עכשיו באמת אני מרגישה כאילו לא הייתי פה שנה (ובסך הכל מדובר בשבועות ספורים). את נשמעת לי אופטימית כמו תמיד. שמחה לשמוע ממך תמיד.

מרב.

New member
צריך אומץ לחזור לפורום???

צריך אומץ לחזור לטיפולים! רומי בונדית, מי כמוני יודעת שהנתק הזה מטיפולים ומהפורום ומהבחישה היומיומית בנושא הזה עושה רק טוב- ובצירוף עם וירוס שופינג קטלני, זה הכי למצות את הזמן שאפשר... את והדרמות שלך- אולי אם תשנו את השם מרומי בונדית לרומי-עימנואל-הלפרין
ייה לך קצת פחות דרמות בחיים... אם את מחשיבה אותי מהבנות הישנות (או-הו!) אז קיבלתי הנשיקה- ושולחת חיבוק ומאחלת החלמה מהוירוס המסתורי, מרב

רומי 007

New member
חמודה שלי../images/Emo41.gif

אני רואה שהפרובוקציה שלי הצליחה והצלחתי להוציא החוצה את כל הותיקות האמיתיות שלא לומר את הממצאים הארכאולוגיים הכמוסים של הפורום... עדיין כמה נפקדות כאן ואני תוהה אם החמצתי את צהלוליהן. אני רוצה להתייחס למספר הערות: א. אני מתה על עמנואל הלפרין. ב. אני מכחישה כל דמיון חיצוני ביני לבינו (זוהרה, הצילי!). ג. הייתי מוכנה לוותר על כל ההיסטוריה הגניקולוגית שלי ולזכות בדרכון הצרפתי שלו. ד. ג´ימס מצטרף לאיחולייך החמים למיגור הוירוס.

אפרת**

New member
רומי

את בחורה נורמלית גם בלי להעמיד פנים... בחורה שעושה טיפולי פריון ולוקחת מידי פעם הפסקה כדי להשאר בחיים
אפרת

רומי 007

New member
ואת מקסימה../images/Emo140.gif

ומה את עוד עושה כאן בכלל? לא הגיע הזמן לעבור דירה?

רומי^^

New member
אהובתי - איך דאגתי......../images/Emo24.gif

תאמיני לי - לא הפסדת הרבה. זה נכון שיש פה הרבה חדשות, אבל אל תדאגי - אנחנו עדיין פה כדי לשמור על הגחלת
. כל כך כל כך קיויתי שאם את לא פה, אז אולי אולי משהו משתרש לו שם בפנים, אבל מסתבר שאת עושה את ההיפך - ומרזה במקום להשמין במקומות הנכונים...
אני מבינה שאת רוצה להישאר איתנו, אבל לא בכל מחיר, אה
יקירתי - העיקר שתרגישי טוב. ברוך שובך הביתה. נשיקות
רומי^^

רומי 007

New member
../images/Emo19.gif במקום../images/Emo78.gif זה כל העניין

(פיתחתי דיאטה מדהימה. הבעיה העיקרית שהיא ממש לא מתאימה לתקופת הטיפולים. אני שוקלת להוציא על זה פטנט. בינתיים אני מנסה את זה על עצמי עד לטיפול הבא). ואחותי - תסדרי מהר את הגבות האלה ליד השם שלך - מה זה צריך להיות? מה דעתך על "רומי הראשונה"? או משהו שלא יגרום לי כאלו רגשות אשמה (עד היום?) נשיקות, 007.

רומי^^

New member
חחחח.......איזה גבות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif את לא

רואה שאלו הציצים היפים שלי?????
טוב, עוד לא התראינו פייס-טו-פייס אז את עוד לא יודעת מה יש לי להציע
אל תרגישי לא נעים - נמאס לי להיות "מקורית" (למרות שבוואלה אני עדיין "מקורית", וגם "שבה") - בא לי קצת שינוי - ודיאטה זה לא הצד החזק שלי.... נשיקות חמות ורטובות.... (אגב, אני מתה על
ים אבל זה מסריח לי תמיד ת´בית...יש לך רעיונות???חוץ מלבשל אצל השכנים...)

ligo

New member
הי רומי בונדית

טוב לראות אותך שוב במחוזותינו, אבל לא להישאר פה הרבה זמן. באמת הצלחת "להוציא" תגובות מכל הוותיקות. דבר קצת עצוב בפורום הזה לדעתי זה שכל הזמן מגיעות עוד ועוד בנות, וקצב בעזיבה הרבה יותר איטי. יהיה מצב שהפורום הזה יתרוקן אי פעם?... בכל מקרה, מקווה שתצליחי לשמור על הגזרה גם עם הטיפולים, כי מה רע בלקבל מחמאות? זה רק תורם להרגשה הטובה והרגשה טובה זה טוב לטיפולים.

רומי 007

New member
הי ליגו

באמת עושה רושם שכולם עוד כאן...בכל זאת, לא קרו כאן גם כמה ניסים לאחרונה? קיויתי..

את? נורמלית? ../images/Emo3.gif

סתאאם - חסרו לי כאן המילים שלך. עם כל הסחרחרת של החיים הנורמלים (יש דבר כזה?) אין מה לעשות - נשאר לנו המקום הנכסף, המשתוקק, ליצור חיים חדשים. אז לתינוק שלך תהיה אמא חתיכה ואולי גם מליונרית אחרי שתפרסמי את הפטנט לדיאטה האידיאלית... כותבת לך מייל

רומי 007

New member
הי נילה

בהמשך לפנטזיה שתיארת למעלה, אני גם שוקלת לעזוב את העבודה ולקנות רכב 4X4, מה את אומרת? אבל בעניין הדיאטה, אל תצחקי, נראה לי שעליתי על משהו

הרמוניה

New member
הנורמאליות זוכה כאן לאובר ריטיינג

הטירוף הוא הרבה יותר מענין.... ברוכה השבה (מה הבאת לי?) חוץ מזה שקשה לי עם תחרות אז את מוכנה לעבור מכאן מהר לפורום הריון אחרי? שיעבור מהר ובקלות הפעם הרמוניה

רומי 007

New member
הרמוניה

לא מעודכנת לגבייך - האם עברת את הניתוח? ומה שלומך בכלל?

אושרתת

New member
ברוכה השבה ../images/Emo82.gif ../images/Emo140.gif והנעלמת מהר

(לפורום שאחרי) ט"ו בשבט שמח כמה בכלל ירדת?

רומי 007

New member
תודה../images/Emo20.gif

בחודש וחצי ירדתי 4.5 קילו . אני יודעת שזה לא נשמע כמו בפרסומות של מרזי מורית (10 ק"ג ב40 יום וכו´) אבל הקטע הוא שזה ירד ללא מאמצים מרובים ובלי חומרים מיוחדים. סתם שינוי הרגלים

עידית ד

New member
היי כוסית... ../images/Emo68.gif

לדעתי הדימום זה צעקת הרחם והשחלות להתחיל בטיפול, נראה לי שמשעמם גם להן מה דעתך?! מכל אופן אחותי היקרה, התגעגעתי באמת למילים שלך וכן גם אני חושבת שעמנואל הלפרין שווה
מקבלת את נשיקת הוותיקות ומאחלת לך רק ימים טובים המון חיבוקים עידית ותפסיקי כבר לחסל את החנויות - יש עוד אנשים שרוצים גם!!!

רומי 007

New member
באמת התפלאתי איפה את וכבר

קיוויתי שמדובר בנס ושעברת לפורום השני. אבל עידית, אני מוכרחה להעיר לך משהו: זה ממש בטוב טעם להגיד "כוסית" על מישהי שעוברת טיפולי פוריות. קבלי נשיקה נוספת על יצירתיות.

למעלה