יושבת מול המחשב

ronitr11

New member
יושבת מול המחשב

יושבת מול המחשב ואותי אתה מחשף בוחנת אותך בלי מסכות אלוהים - יש מה לראות למענך מורידה חזייה אני כבר מזיעה הפטמות זקורות אתה אומר - יש מה לראות!! ממשיכים לדבר אני רוצה אותך גבר!! פותחת רגליים אתה קופץ ישר למיים שולח ידיים עם הביצים משחק דרך המסך אותי מנשק זיון וירטואלי זה לא אמיתי אני עירומה כביום היוולדי האצבע בכניסה לחור מנסה אותי לחקור יש עוד אצבע באזור אני קוראת לך לחזור בכל המרץ מולי מאונן מבקש שבך אתבונן אוחז את הזין בלפיטה רכה ואז נותן את המכה מכסה את המצלמה בנוזל החמים לי הוא יכול להיות כלכך טעים ברגע השיא כשאתה גומר אני גונחת כשיר מזמר זהו כאן נגמר המשחק מזל שיש בנינו מרחק אחרת לך תדע מה היה קורה אילולי המדע

כל הכבוד

על הכנות והישירות. כמה נעים להכנס אחת להמון זמן לפורום הזה ולגלות אותך חושפת הכל. אני, אישית, מעדיפה את הפנים שלהם כשהם בשיא, את ההנאה הצרופה הזו שמשתקפת במבט, בחיוך. תודה לאלוהי המחשב.

mr_lonely

New member
מלאת תשוקה ../images/Emo141.gif

לבך מתפרע תחת שדייך או שמא שדייך מתפרעים מעל לבך, מרגיעה נשימתך ונשמתך מרטיבה שפתייך בלשונך. מחייכת אליי חיוך מסתורי כאחת ששבעה, נינוחה, או שמא כאחת המחכה שרק ארגע. ואיך אוכל אני כך לשקוט כשכולך מלאת תשוקה ? בואי כבר...בואי...

one bluman

New member
אילולי המדע

אילולי המדע, היינו נפגשים במציאות. נהנים עד דלא ידע, וחווים ביחד חוויות. מלקקים, מתלטפים, מתנשקים, ומתגפפים, חודרים, ונחים, ואחד עם השניים נמרחים, מענגים עד כלות, רוצים וחושקים, ביחד נהנים לבלות, ולפעם הבאה מחכים. אך . . אנו בעידן המצלמות המנוכר, ולא רואים את בני הזוג ברגע השיא הנהדר.

מה מחפשת אישה נשואה

אם יש לה כל מה שהיא חפצה לו בביתה.... ??? סתם שאלה סקרנית שאם ידעתי עליה את התשובה אדע גם לגבי עצמי...

למעלה