יושבת לבד בחושך

have2be

New member
יושבת לבד בחושך

אני כבר קרוב לשעתיים יושבת מול החלון ומשקיפה על החניה שצמודה לבית שלי. בעלי מאוד כועס עליי ולפי איך שזה נראה לא בטוח שהוא יחזור הביתה. יש לי כאבים ממש חזקים בחזה ואני לא מפסיקה לבכות כבר מאתמול בערב. נותרתי לבד לשבת בחושך ולהתפלל שהוא יחזור הביתה ונוכל להתגבר על הכל. וכל כך קשה לי לשבת כאן לבד. מרוב שרע לי ואני שונאת את עצמי כרגע אני פשוט יושבת בחושך. כי ככה אני מרגישה סובלת יותר. ואני מקווה שאני אסבול עוד יותר כי אולי ככה השקר ששיקרתי ירגיש קטן יותר.

גרא.

New member
have2be,קשה להתארגן מחדש,ולהתאזן אחרי מריבה

מאד קשה כנראה עם בן זוגך,תחושת התסכול,רגשות האשמה שאת חשה בשל ששקרת לו,ובעיקר נטישת הבית לפי שעה,של בעלך בכעס ובהתרגשות רבה.לא קל להתמודד במצב כזה לבד.חברה טובה היתה מאד יכולה לעזור בעיקר בהקשבה,הבנה ואמפטיה.ואם אין אחת כזו,את יכולה להעזר מאד בער"ן (עזרה נפשית ראשונה) טל 1201 את יכולה להתקשר בכל רגע,לשתף במה שעובר עלייך,את הכונן/ית התורנית,יכולה להרגיש פחות לבד,יכולה להקל מעל עצמך את רגשות התסכול והאשמה המציפות אותך.אם תדליקי מעט אור,תוכלי גם להכנס לפורום של סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) תיכה נפשית למבוגרים.גם שם תוכלי למצוא הקשבה,נכונות לעזור,ולסייע.את יכולה גם להכנס לצ'ט של סהר בכתובת sahar.org.il כשבעלך ירגע ויחזור,חשוב למצוא את הזמן לחשוב יחד על טיפול משפחתי,שכן מערכת היחסים ביניכם,מן הסתם,אינה עובדת טוב.

למעלה