יושבת במשרד...

יושבת במשרד...

לא מדברת עם אף אחת.. לא עם הרווקה השמנה מתוסכלת והמכוערת..(המעניש קורא לה אוהל חחחחחח) לא עם הבולימית המטומטמת... למרות שחינכו אותי לחוס על אומללים... לא בא לי! דווקא!

ואת לא חייבת גם......

כאילו....מה קרה? את עובדת בלשכת הסעד?!

אלמרה

New member
איתי תדברי פCי?

את הרי טיפוס מאוד חברותי ואישה שצוחקת כל הזמן... הינה תראי אני עושה לך פרצופים...

מזל שיש את הפורום....

אני יושבת מול ה"נזקקות" ו... לא יודעת איך לעצב את הפנים שלי... מכירים את זה?! יאללה חברים... תתחילו לעשות פרצופים.. להצחיק אותי... שלא יחשבו בטעות שאני בדכאון (חחחחחחחחחחחחחחח) אהה... כן... קצת בדכאון... אופו אנדיי???????????????????????

וואלה טאקי....

יש להן ולאלוהים מזל שאני כאן ולא את! חחחחחחחחחחחחחחח זה היה נגמר באמת לא טוב! טאקי.. את מכירה אותי... כמו שתיארתי אותן מקודם... הן בדיוק כך! מכירה את זה כשאת נכנסת בבוקר ומשתרר שקט... ישר קולטת שהשתוללה אש שניה קודם! ס'אממק, לא סובלות אותי כי אני אוכלת מה בא לי... כמה שבא לי... לא סובלות אותי כי יש לי מה בא לי.. ולהן (חחחחחחחחחח) מה אני לעשות? לתלות את עצמי????????????? אז אחת יושבת ומקיאה כל היום....(מדמיינת שהיא זאת שאוכלת את הסופגניה בבוקר ולא אני) השניה... תשאלו את המעניש עליה... אני כבר לא מסוגלת לתאר אותה... (אני רוצה לריבבבבבבבבבבבבבב חחחחחחחחחחח)

אלמרה

New member
תגידי פCי, למה לך סופגניות בשמן....

לא יותר טוב איזה ק"ג או שנים מהפרי הכי הכי טעים שיש?

כלומר ...

בשפה יפה...(חחחחחחחחחחחח) אתה רוצה החלפות! לא יודעת.... תמיד אומרים שעדיף את ה....מוכר והידוע! תוסיף לזה שהן מפחדות ממני(חחחחחחחחחחחח) תנו לי לשחרר אנחה.. (חחחחחחחחחחחחח)

למעלה