יושבת במרפסת

ל יב י

New member
יושבת במרפסת

הרוח מהים מלטפת את פני, את כתפי החשופות, את שערי הקצר, ברקע פינק פלויד , והעשן של הסיגריה מטייל בריאותי, ואני מפנטזת. נזכרת בעצמי לפני שנים רבות, בעודי נערה, במרפסת, הרוח מהים, עשן הסיגריה בריאותי, מפנטזת על החיים שעוד מצפים לי. על הגבר שאיתו אחלוק את חיי, רחב וחסון, אוהב ומלטף, מצמיד את גופו אלי ולוחש לי מילות אהבה ומילות תאוה שמעלות סומק בלחיי והזדקרות פטמותי יושבת במרפסת, עשן בריאותי ופינק פלויד באוזניי ומפנטזת, על אחד, חסון ונאה שיהיה ולא יהיה ירגש אך לא ינדנד שיספק אותי וילך יאהב ויעריץ את כפות רגלי הערומות את גופי המלא והנשי את שדי הגאות, את מוחי , את ידיעותי מין אחד כזה שלא ידרוש הרבה. ואני שואלת את עצמי, האם בעוד מספר שנים, אמצא את עצמי שוב על המרפסת מפנטזת.....

*g99

New member
אני חושבת

שבעוד כמה שנים,תשבי לך במרפסת,הרוח מהים תלטף את פניך, את כתפיך החשופות, את שערך הקצר, ברקע פינק פלויד , והעשן של הסיגריה מטייל בריאותיך, ולצידך הגבר שאיתו את חולקת את חייך, רחב וחסון, אוהב ומלטף, מצמיד את גופו אליך ולוחש לך מילות אהבה ומילות תאוה שמעלות סומק בלחייך והזדקרות פטמותיך.. גבר חסון ונאה שיהיה ולא יהיה ירגש אך לא ינדנד שיספק אותך, יאהב ויעריץ את כפות רגלך הערומות את גופך המלא והנשי את שדיך הגאות, את מוחך , את ידיעותיך.. מין אחד כזה שלא ידרוש הרבה. אני בטוחה שאת תגשימי זאת ולא תפנטזי יותר..

למעלה