יושבת באוטו

UniQe TeAr

New member
יושבת באוטו

יושבת באוטו לידו, ופשוט מדברים על החיים הוא על הקורס, את על הניתוח לך בורחת דמעה, הוא מנגב ואז צוחקים, כי כבר מזמן עברתם נושא והוא עם המדים הלבנים, הסיכות, הגאווה, מזכיר לך את הדח"ש שזרוק לו מזמן בבית... ואז את אומרת שהידיים שלך קרות והוא לוקח אותן ומחמם שניה. ואז מפסיק. ואז הוא צוחק, שאצלו יד אחת חמה והאחרת - קרה. את מרגישה. מחממת שניה ואז ידייך בורחות גם הן. וכל הזמן הזה, את מסתכלת לו בעיניים. כמה מדהים זה, כשאת עייפה כל כך שאפילו לישון נשמע לך כמשימה קשה, המישהו הזה, שמגיע ומפתיע וגורם לך לפתע לרצות לרקוד, ולשמוח, וגם לתת לו נשיקה של סילבסטר. אפילו שאת נגד נשיקות של סילבסטר, בד"כ. את אומרת "טוב, זהו", רוכנת לעברו, לאט לאט, בוחנת את הסיטואציה מסביב, טועמת את המתח באוויר, העיניים מתחילות נעצמות מעצמן, הוא מלקק את השפתיים, והנשימה שלו מלטפת לך את הלחי, ואז... הנשיקה הזאת; הנשיקה הנעימה והמרפרפת הזו מלטפת את הלחי שלך. מתחבקים. חיבוק ארוך ורך. "עד הפעם הבאה", הוא נוסע ואת עולה הביתה. רק מה שהוא לא יודע, זה שאין דבר יותר מתוק מאותן השעתיים אחרי, שאת מדמיינת לך את המצב אחרת...

Ez sLeeP

New member
יוליייי... :)

נראה לי שטעית בפורום. חיפשתי הפניה לפורום אירוטיקה, אבל טרם נפתח אחד שכזה בתפוז. מוזר בהתחשב שיש פורום לאנטי-גלובליזציה, ברית מילה - בעד ונגד, ואחרים. מאחר וזה נשמע כחוויה אישית בגוף שלישי, וכמו-כן חומר יאה לפינת תרבות (ובהתחשב במקורבותך לאחראי הפינה, אני חושב שגם יכולת לסדר איזה קומבינה בעניין, אבל נוותר לך, רק כי את היולי שלי), הגיע הזמן להגיב. נשמע קסום אך נוגה. ואלו החיים. מאחל לך שפעם הבאה זה לא ייגמר שם. תזכרי - לא כל הטובים הם הומואים או תפוסים. :)
נדבו'ש.

UniQe TeAr

New member
נוש.........

*החלטתי לקצר את נדבוש לנוש* איזה בוםבון אתה!
והאמת היא שרציתי לפרסם את זה בדפיוצר שלי אבל... לשם כפר אפאחד לא נכנס (כמה מבקרים בא בלובה?! אפס! אפס! אין עבודה, אין שפה, קשה..קשה...) ולגבי השאלה אם זו חוויה אישית או לא... איתי אתה אף פעם לא יכול לדעת... כי... פשוט... אני ממציאה הרבה דברים כאילו על עצמי. ואני שקרנית די טובה
מאוד החמיא לי שהגבת.... ואף חשבת שזה יתאים לפינת התרבות...אני מנסה לא לנצל את הפרוטקציה הברורה שיש לי מבעלי (טוב, האמת היא שאני תמיד אומרת לו אבל הוא פשוט שוכח...כי הוא סנילי חמודי כזה) ו... זהו... זה דווקא ממש לא עצוב, זה פשוט משהו שכשכתבתי עשה לי ממש טוף

Ez sLeeP

New member
תשמרי לי את החשיבה על זה. יהיה קשה.

אני יודע. בסוף אני אשתכנע. :)

קראתי את זה בבוקר-

וזה עשה לי כזה מצב רוח טוב..לא יודעת למה. בכל אופן-סיפור יפה....מרגש כזה..באמת מרגש. יש לך כישרון!!

UniQe TeAr

New member
יאאאאאא...................../images/Emo9.gif

תודה בובה יקרה... איזה כיף לשמוע את זה.................... מצברוח טוב זה אחלה!

UniQe TeAr

New member
../images/Emo187.gif מורי.....

אין אין איןןןןן לי איך לענות על זה כי... אני עסוקה מדי בלהסמיק! תודההההה

UniQe TeAr

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

תודהההההההההה לא ידעתי שיש לנו כמה בובות בפורום.... איזה כיף לגלות אותך!

Rain Star

New member
טוב....אני לא מצליח ל..

להפוך למילים את התגובה שיש לי, אבל מרגש זה בהחלט כן

יולינקה כשרונית שלי ../images/Emo24.gif

אוי התגעגעתי כל כך לכתיבה המדהימה שלך!! אני מבטיח להביא לפורום יצירה שלך בפינת התרבות הראשונה שיתאפשר שכולם יראו שאת באמת כשרונית
ובקשר לדפיוצר - את יודעת שבשניה שתפרסמי משהו חדש כבר נכנס כולנו שוב בנתיים אני בעצמי כבר נכנס בקושי לבמה (את יודעת איך זה לימודים והכל...) אוהב
בעלך

Rain Star

New member
תומר אם אתה שם יצירה של יולי אז

יש לי בקשה לאחת מסוימת..!

למעלה