יור בעט

Oleg Silver

New member
יור בעט

עוד אחד מהציורים האלה שמתחילים כקישקוש ומתפתחים למשהו יפה מקווה שתואהבו..... תגובות בבקשה..

moti80

New member
אולי תלמד אותי איך מתחילים "קישקוש"

כזה??? זה נראה מאוד מסודר בכדי שיתחיל מקשקוש... שתדע, שכאומנות קירות אתה יכול לעשות מטעמים מהטכניקה הזו. באייר בראש יש טכניקה מיוחדת של ציור בלבן על שחור. אפשר גם להשתמש בצבעים פלורוסנטיים על גבי השחור ובחשיפה לאולטרה סגול וכאלה יש לזה אפקט מדהים - ממש כאילו מישהו מקבל תאורה מתוך החושך... ממליץ לך בחום לנסות שמש מוטי

eranoz

New member
חזק

אין מה להגיד זה עובד שווה לך לבדוק את הטכניקה של תחריטי עץ אני חושב שאתה יכול לקחת את זה יותר רחוק צירפתי תמונה של אמיל נולדה הנביא היא קצת קטנה מדי אבל בכלזאת אפשר להבחין באיכויותיה האקספרסיביות

אולג, למה חוסר הסבלנות?../images/Emo4.gif

אנשים לא נמצאים עשרים וארבע שעות בתוך הפורום, אלא באים לבקר בו, גם אתה לא מגיב על כל העבודות של כולם ולמען האמת כמעט ולא משתתף איתנו בדיונים כשהם לא נוגעים בעבודות שלך. אבקשך לאמץ לעצמך אורך רוח...

מעניין כזה

על מה הוא חושב שהפנים שלו באלכסון. זה לפחות מה שלי עלה במבט ראשון. וזה מצויין שהציור נותן לאנשים כאלו מחשות בראש כל הכבוד!

אני לא יודע למה

יש לי הרגשה שמכונית עומדת לידרוס אותו. כי יש תאורה חזקה נמוכה, כמו של אורות של מכונית, מותח.

למעלה