יורשים

מצב
הנושא נעול.

aaa232

New member
יורשים

יורשים
שלום רב! לפני כשנה וחצי אימי נפטרה, מכיוון שלא השאירה אחריה צוואה כתובה היורשים החוקיים שלה (בעלה+ שלושת ילדיה-כולם מעל גיל 21) הפכו להיות יורשיה על פי חוק. לפני כשנה חתמנו אני ושתי אחיותי על תצהיר הסתלקות מהירושה לטובת אבי (בעלה של המנוחה) כך שהוא כרגע היורש ב 100% .כיום אבי רוצה להחזיר אותנו להיות יורשים של אימי,האים הדבר אפשרי? תודה.

תאורטית כן, אבל מה הסיבה לתפנית?

יורשים
שלום רב! לפני כשנה וחצי אימי נפטרה, מכיוון שלא השאירה אחריה צוואה כתובה היורשים החוקיים שלה (בעלה+ שלושת ילדיה-כולם מעל גיל 21) הפכו להיות יורשיה על פי חוק. לפני כשנה חתמנו אני ושתי אחיותי על תצהיר הסתלקות מהירושה לטובת אבי (בעלה של המנוחה) כך שהוא כרגע היורש ב 100% .כיום אבי רוצה להחזיר אותנו להיות יורשים של אימי,האים הדבר אפשרי? תודה.
תאורטית כן, אבל מה הסיבה לתפנית?

ש.פ.ד

New member
ננסה להסביר

האים העניין בר ביצוע?
על הסיבה לתפנית אני מעדיף לא לדבר אים יורשה לי,השאלה אים העניין בר ביצוע או רק ברמת התיאוריה. תודה
ננסה להסביר
אם, רק לדוגמא כמובן, הסיבה לתפנית היא הליכי גביית חובות כנגד האב - הדבר יחשב להברחת נכסים, שהיא מעשה פשיטת רגל, ויסבך את כולכם בדיונים משפטיים יקרים. בקיצור - הסיבה מאוד חשובה! לכו ליעוץ משפטי פרטני עם עו"ד, לו תוכלו לספר בפירוט את הסיבות למעשה, ולקבל ממנו יעוץ שיתיחס גם להן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה