יורם צריכה את עזרתך

מירב189

New member
יורם צריכה את עזרתך

מאחר שהתאכזבתי מאוד הן ממשרד הבריאות והן ממרכז לבריאות הנפש ואינני רוצה לפנות לקופת חולים בגלל משרד הבריאות וגם שהם לא נתנו לי תשובה מספקת לגבי טיפול פסיכולוגי, אזי פניתי לעמותה העוסקת בתקיפה והרטדה מינית 1202 בבקשה לקבל טיפול פסיכולוגי אצלם.
לאורך כל הדרך עוד משיחות הטלפון של הנציגות היו סתירות בין הדברים שלהם וגם אמרו שיחזרו ולא חזרו. עד אשר התעצבנתי ואמרתי להם שהם עשו לי רק בדיקת שפיות ולא חוזרים אלי וזה מאוד פוגע שזה בה מעמותה שאמורה לעזור ועוד אחרי שהסברתי מה קרה לי ואז העוסית התקשרה ואמרה שהם לא מטפלים, תחילה אמרו לי שיש להם טיפול בסניף בראשון שהם מקצועיים, אך הנציגה אמרה שזה בתל אביב אז זה שקר ואחר כך אמרה שזה של לשכת הרווחה וכאשר אמרתי לה הרווחה לא רצתה להעניק לי טיפול ואחר כך היא אמרה שזה לא רווחה אך לא עניתי ואז אמרה לי שיש להם בתל אביב סניף אבל זה סטודנטים ואז ואם אני רוצה ובלית ברירה הסכמתי ואחר כך היא אמרה שהיא תדבר עם המנהלת של הסטודנטים ואחר זה היא תעשה לי שיחת אינטקס איתה ועם המנהלת והיא הבטיחה לי לחזור אלי ושאני לא אכעס עליה אם היא לא חוזרת מהר אלא יקח לה כמה ימים.
אחרי שבוע חזרה המנהלת ואמרה שהיא מטפלת לצעירים אך היא תנסה לראות איך עוזרים לי למרות שהיא גם שיקרה במהלך השיחה ואמרה שהיא תעשה שיחת אינטקס עם הסטודנטית ואיתה והיא תחזור אלי ואז הסטודנטית חזרה אלי וקבעה איתי פגישה.
לצערי חוויתי כל כך שירות לא אמין ורק בדיקת שפיות ושירות לקוי ביותר, אך משהו בליבי רוצה לנסות בכל זאת, אולי חושבת שהם רוצים לבדוק אותי בגלל העבר הפסיכיאטרי כי הסברתי להם מה שקרה עם המנהל המחלקה והרופא המחליף ואולי זה צריך להעשות ככה, למרות שאני לא שלמה כל כך, אך אני הולכת מחר בכל זאת להפגש עם הסטודנטית ואם הם ימציאו לי איזה תירוץ שכביכול אין הם יכולים לתת לי טיפול, אז אני אגיד את הכל, למרות שאמרתי חלק גדול מהדברים לשני העוסיות.
מה דעתך כדאי ללכת בכל מקרה ולבדוק מה פני הדברים או לא, מפחדת להתאכזב שוב, מה דעתך?

מירב189

New member
כמה אנשי מקצוע יכולים לפגוע בי, כמה, פשוט לא יאומן

מירב189

New member
תכתבי מסר וגם אם סניף אחר הוא טוב או בכלל העמותה הזו היא על

הפנים

למעלה