יורם זרביב

hadad1

New member
יורם זרביב

רציתי להגיב על הודעה דיי ישנה אז כדי שתקראו אז זה פה. לא אני לא לומד אצל זרביב אני לומד אצל מישהו אחר גם אחלה אבל כמה דברים: קודם כל אני יודע שיש לו 2 תלמידות שאחת מהן לומדת אצלו 11 שנים!! והשניה 7 שנים! יום אחד שחשבתי אולי נתחיל ללמוד קלאסי התקשרתי ליורם והוא אמר לי שהוא מצטער אבל הוא לא מלמד מתחילים והוא גם מלא בתלמידים ( והוא מלמד רק קלאסי) אח"כ הוא אמר לי דרך אגב אני מופיע אצלכם עוד שבוע הלכתי, אני מכיר מישהו שסידר לי בחינם וזה היה מדהים ,בחיים לא ראיתי דבר כזה דמיינו לעצמכם את האקורד הכי קשה שאתם מכירים(משהו שמתפרש על 5 סריגים) תעשו אותו עוד יותר קשה הוא מעביר בשניה 3-4 כאלה בזמן שיד ימין לא רואים את האצבעות מרוב המהירות. מעניין אותי לדעת אם גם יקותיאל ככה ? ד"כ אגב סינגולדה לא מלמד נכון? הוא עושה כסף פי 10 מזרביב וליאור

איתמר1

New member
תגובה

מר. יקותיאלי אכן מלמד מתחילים ככל שאני יודע. ואני משוכנע שכשליאור היה בשיאו הוא יכל אפילו לעשות דברים יותר קשים. השוואה בינהם אני לא אעשה, לא שמעתי את זרביב. מה שכן, ליאור מוציא צליל ממש מדהים! אני חולם כבר 3 שנים להוציא צליל כמו שלו ולא מצליח להשתוות אליו! מה שכן אני לאט לאט משתפר ואולי עוד שנתיים אני אצליח להגיע לאיזה חיקוי של הסאונד שלו.

Der-Albert

New member
יהודה

אני עדיין מאמין שיהודה הכי כלי, יכול שזה רק בגלל שלא שמעתי אף אחד מהאחרים...

איתמר1

New member
כנראה בגלל זה.

וליאור לא מנגן רק קלאסי, הוא מנגן גם גאז, ויש לו הרכב פיוזן, אבל זה לא לנושא. יש לו הרכב פיוזן בשם EXIT, עם נגנים שהוא אסף לו מכמה מדינות באירופה, כל נגן ממקום אחר
*גם ראיתי אותו בערוץ 2 מאלתר באיזה תוכנית שארחו נגנים מחו"ל, אבל הוא טוען שהם לא משהו*

Der-Albert

New member
אני חש זלזול בכבוד שרייר?

אנשים שמבינים יותר ממני אמרו לי שיהודה שרייר הוא כנראה הגיטריסט הקלאסי הטוב ביותר בישראל (האמת שהאיש דיבר על יהודה ועל עוד גיטריסט, לא זוכר את שמו של הגיטריסט השני). והאיש הוא אדם מכובד, הוא המנהל של המגמת מוזיקה שלי והוא בחור שלמד בג´וליארד ובכלל בחור שמתעסק עם הסצינה הקלאסית המקומית, ככה שאני לא חושב שיש איזושהי סיבה לזלזל ביהודה (במיוחד בהתחשב בעובדה שאתה גם לא שמעת אותו)

איתמר1

New member
מי יודע, אולי אני אשמע בקרוב...

נכון סיפרתי שהמורה שלי מפנה אותי למורה אחר?... בכל מקרה, הוא הביא לי את המספר של שרייר, אז אני אתקשר אליו בשבוע הקרוב בתקווה לשמוע שיש לו מקום בשביל עוד תלמיד. הוא הביא לי מספר של עוד מישהו, אבל הוא צעיר יותר. אם יש לך איסיקיו, צור איתי בבקשה קשר שם.

Toccata Fugue

New member
אני תלמיד של יורם

בקשר למה שאמרת שאין אצלו מקום ושהוא מלא תלמידים אז זה באמת נכון ממש עומדים אצלו בתור. ובקשר ליכולת הוירטואוזית המדהימה שלו כמו שראית בהופעה תאמין לי לרמה כזאת מגיעים אחרי המון המון שנים של עבודה ולא באיזה שנה שנתיים.. והא מסוגל ליותר מזה! ומי שרוצה ללמוד קלאסית חייב להשקיע הרבה יותר מגיטרה חשמלית. ובקשר לתלמידה שלומדת אצלו 11 שנים היא כולה בת 13 והיא מנגנת כמו מטורפת..פשוט חבל"ז לא בפחות מרמה של תואר ראשון באקדמיה למוזיקה.. אני לעומת זאת לומד 3 שנים ועושה השנה בגרות במוזיקה על גיטרה.

למעלה