לא כל כך מסכים
הגוף הוא חלק מאיתנו לטוב ולרע, כך שאין שום בעיה אם הגבר מעוניין באישה גם בגלל המראה שלה/הגוף שלה, וגם לא מעט נשים הן לא פראיירות ובהחלט גם כן מעדיפות גברים שנראים טוב ומושכים אותן, במיוחד אם גם הן עצמן נראות טוב. ומראה זה לא רק יופי, זה גם בריאות, לדוגמא אם האישה היא אנורקסית או מאוד מלאה זה גם מעיד הרבה על הבריאות שלה, ועל ההתאמה בניהם. ואני לא מדבר כאן על גבר חסון שמעדיף מישהי בתת משקל, או גבר נורא רזה שמעדיף מישהו נורא שמנה, אני רואה בזה גם חוסר התאמה. אני באמת צריך לפרט את כל הבעיות שפערים כאלה יכולים ליצור בקשר רומנטי או/ו מיני. זאת עוד סיבה שאני לא תומך באופנה החולנית הזאת שנשים מנסות להיות כמה שיותר דקיקות ושבריריות ביחס לגבר, להגדיל תפערים כמה שיותר, במקום לצמצם אותם. חוץ מזה לדעתי לפחות, מראה משפיע לא רק על המשיכה המינית/ההנאה המינית אלא גם על המשיכה הרומנטית/ההנאה הרומנטית, למעשה הוא משפיע עוד יותר על הרומנטיקה, כי מין הם יכולים לעשות "עם כל אחת" בלי לסתכל עליה
, ומה לעשות שזוגות יפים או זוגות שנראים מתאימים(גם אם הם לא יפים) זה נראה הרבה יותר רומנטי לדעתי. בקיצור אני מסכים איתך שאם כל מה שמעניין אותו זה איך שהיא נראת, זה לא בסדר, אבל בתור משהו בנוסף זה דיי חשוב, אי אפשר להכריח את עצמך להיות עם מישהי שלחלוטין לא מושכת אותך או/ו לא מתאימה לך(זה נכון גם לגבי נשים, שיותר נופלות פה). אני יודע שאנחנו תמיד לא מסכימים בנושא, במיוחד משום שאת יותר רומנטית ממני, ובטח מאמינה בקלישאות סטייל "אהבה היא עיוורת, תתאהב גם בחמור", מבחינתי עיוורון וחוסר שליטה מוחלטת שווה לטיפשות, לא משנה אם זה עיוורון מתוך משהו מיני או מתוך משהו רומנטי, קודם כל השכל וההגיון, אבל אני גם לא חושב שצריך לתעלם מתחושות ורגשות, כגון חוסר משיכה מוחלטת, חוסר אהבה ודחיה. עדיף הנאה מאשר סבל. לא רואה מה הבעיה פה, אני הייתי מעדיף שמישהי תמשך לאישיות או/ו למראה/גוף שלי, מאשר מישהי שתרצה רק בכסף שלי או/ו תהיה בשבילי רק בשביל סטטוס(גם אם היה לי כזה). איך אפשר בכלל להשוות בין משהו שהוא פיזי/נפשי, למשהו שהוא רכוש. אין כאן גם שום שובינזם, כי גם האישה צריכה לרצות את הגבר מאותם בחינות שהוא רוצה אותה, כך שזה הדדי. חוץ מזה אני חושב שכל אחד צריך לשפוט גם לפי עצמו, לכן ברור שלא יהיה הוגן אם הגבר/אישה תרצה רק מישהו שהרבה יותר יפה או צעיר ממנה, או למשל מישהו שלא בלונדיני עם עניים כחולות יחליט שהוא רוצה רק בלונדניות עם עניים כחולות, אדם צריך גם לסתכל על עצמו, לא להיות יהיר אבל גם לא להיות פראייר.