יוריקה!

Berethor

New member
אני חושב שדווקא המיניים הם אלו שצודקים פה

כי לדעתי לתמקד בזיעה, נוזלים, ריחות וכו, זה לתמקד בטפל ולא בעיקר, שזה בן הזוג, הסיטואציה, הקרבה וההנאה וכו. גם על דברים רומנטים אפשר להגיד דברים דומים, ביחוד על נשיקות אבל לא רק. הגועל הוא משום שלא נהנים ולא רוצים, אז יש יותר סיבות לתמקד בטפל. כל עוד שני הצדדים רוצים ונהנים, הדברים הטכניים וההכרחיים של האקטים בכלל לא חשובים. זה גם עניין של השקפה, שלילית או חיובית, או מבינה.

אין פה שום קשר לצודק או לא צודק

להשקפה שלילית או חיובית. יש פה עניין של נקודת מבט. מנקודת המבט הא-מינית שלא נהנת מהאקט, כל מה שנשאר זה נוזלי הגוף והריחות הלא נעימים. מבחינת מיניים שנהנים מהאקט כל הגועל הופך לתפל. ואתה חושב שאני מבינה איך אנשים מבשלים אוכל? איך הם מערבבים במו ידיהם עיסה של קמח ומים וביצים לא מבושלות?
לא מבינה ולא אבין לעולם... אגב, זה לא מפריע לי לאכול את הדברים האלה..

snoopytush

New member
דוקטור הו לא אמיני הוא מיני

ויש לו ילדים בכל מיני כוכבים ששני לבבות פועמים בהם. הסיבה היחידה שאפשר להגיד שהוא סוג של מתנזר היא כי לו נותר לו זמן הוא כל הזמן במירוץ להציל את היקום ובני האדם מכל מיני חייזרים וסופי עולם שונים ומשונים. בנוסף הוא די מדוכא. יש בו צד אפל הוא הנצר האחרון לשושלת אדוני הזמן הוא בודד והוא פיתח דיכאון סמוי שבגלל שהוא חי לנצח כל מי שיתלווה אליו ימות לפניו.

Larik

New member
כן, הוא זכה בשנת 2007 בקטגוריה

Best Pop Performance by a Duo or Group with Vocals

Xylophone

New member
מה קרה לך זה שיר פמיניסטי?

Spend all your money on me And all your time on me You can look but you cant touch ככה צריך להתייחס לאישה!

Berethor

New member
תלוי

אלא אם כן אתה נגעל מכל מגע ורוצה רק כסף. מה שבטוח זה מאוד הדדי.

זה לא פמיניזם - זה זנות

אתה רוצה את הציצים שלי - אתה תשלם הזה בכסף וזמן. ולגעת? זה נכון שהיא שרה שם על דרמה, אבל ברור לכולם שבסופו של דבר הגבר זוכה בתמורה לכסף שלו בגופה של האישה... אל תשלי את עצמך, השיר הזה הוא מראה ליחסי הכוחות שהיו עד היום בין גברים לנשים. לגברים היה הכוח והכסף, אז נשים למדו לנצל את המיניות שלהן כדי לסחוט גברים. זו סחיטה שנעשת מחולשה לא מעוצמה. אישה חזקה לא צריכה לעשות פוזה לאף גבר ולחיות על חשבון אף גבר בין אם הוא נוגע בה או לא.

Berethor

New member
אכן ../images/Emo45.gif

אבל ביחס לשיר והקליפ המקוריים זאת גרסה יותר עדינה. גם בלי קשר למי יש כסף או כוח, זה בכל מקרה לא שוויוני, כאילו למה שצד אחד ישלם לצד אחר כדי לגעת בו. אנשים צריכים לרצות ולהנות מדברים שהם עושים ביחד או פשוט לא לעשות אותם. במלא אם אישה מוכנה להיות עם הגבר רק תמורת כסף, הרי זה מעיד על כך שהיא לא באמת רוצה אותו, זאת אומרת זה לא רומנטי. זה צד חלש אחד סוחט צד חלש אחר, כי בעצם גם הגבר חלש בכך שהוא מסכים להוציא עליה סכומים גדולים בסחיטה, אבל ברור שאם יש לו אז לא ממש אכפת לו. כאילו יש גם כאלה שלא באמת אכפת להם אם האישה רוצה אותם או שהם סתם 'קונים אותה'.

וזה שגבר רוצה אישה רק בגלל איך שהיא נראת

לא אומר משהו על הגבר? לא מראה שאין כאן רומנטיקה? שהוא לא רוצה ~אותה~ אלה את הגוף שלה=ההנאה המינית שלו?

Berethor

New member
לא כל כך מסכים

הגוף הוא חלק מאיתנו לטוב ולרע, כך שאין שום בעיה אם הגבר מעוניין באישה גם בגלל המראה שלה/הגוף שלה, וגם לא מעט נשים הן לא פראיירות ובהחלט גם כן מעדיפות גברים שנראים טוב ומושכים אותן, במיוחד אם גם הן עצמן נראות טוב. ומראה זה לא רק יופי, זה גם בריאות, לדוגמא אם האישה היא אנורקסית או מאוד מלאה זה גם מעיד הרבה על הבריאות שלה, ועל ההתאמה בניהם. ואני לא מדבר כאן על גבר חסון שמעדיף מישהי בתת משקל, או גבר נורא רזה שמעדיף מישהו נורא שמנה, אני רואה בזה גם חוסר התאמה. אני באמת צריך לפרט את כל הבעיות שפערים כאלה יכולים ליצור בקשר רומנטי או/ו מיני. זאת עוד סיבה שאני לא תומך באופנה החולנית הזאת שנשים מנסות להיות כמה שיותר דקיקות ושבריריות ביחס לגבר, להגדיל תפערים כמה שיותר, במקום לצמצם אותם. חוץ מזה לדעתי לפחות, מראה משפיע לא רק על המשיכה המינית/ההנאה המינית אלא גם על המשיכה הרומנטית/ההנאה הרומנטית, למעשה הוא משפיע עוד יותר על הרומנטיקה, כי מין הם יכולים לעשות "עם כל אחת" בלי לסתכל עליה
, ומה לעשות שזוגות יפים או זוגות שנראים מתאימים(גם אם הם לא יפים) זה נראה הרבה יותר רומנטי לדעתי. בקיצור אני מסכים איתך שאם כל מה שמעניין אותו זה איך שהיא נראת, זה לא בסדר, אבל בתור משהו בנוסף זה דיי חשוב, אי אפשר להכריח את עצמך להיות עם מישהי שלחלוטין לא מושכת אותך או/ו לא מתאימה לך(זה נכון גם לגבי נשים, שיותר נופלות פה). אני יודע שאנחנו תמיד לא מסכימים בנושא, במיוחד משום שאת יותר רומנטית ממני, ובטח מאמינה בקלישאות סטייל "אהבה היא עיוורת, תתאהב גם בחמור", מבחינתי עיוורון וחוסר שליטה מוחלטת שווה לטיפשות, לא משנה אם זה עיוורון מתוך משהו מיני או מתוך משהו רומנטי, קודם כל השכל וההגיון, אבל אני גם לא חושב שצריך לתעלם מתחושות ורגשות, כגון חוסר משיכה מוחלטת, חוסר אהבה ודחיה. עדיף הנאה מאשר סבל. לא רואה מה הבעיה פה, אני הייתי מעדיף שמישהי תמשך לאישיות או/ו למראה/גוף שלי, מאשר מישהי שתרצה רק בכסף שלי או/ו תהיה בשבילי רק בשביל סטטוס(גם אם היה לי כזה). איך אפשר בכלל להשוות בין משהו שהוא פיזי/נפשי, למשהו שהוא רכוש. אין כאן גם שום שובינזם, כי גם האישה צריכה לרצות את הגבר מאותם בחינות שהוא רוצה אותה, כך שזה הדדי. חוץ מזה אני חושב שכל אחד צריך לשפוט גם לפי עצמו, לכן ברור שלא יהיה הוגן אם הגבר/אישה תרצה רק מישהו שהרבה יותר יפה או צעיר ממנה, או למשל מישהו שלא בלונדיני עם עניים כחולות יחליט שהוא רוצה רק בלונדניות עם עניים כחולות, אדם צריך גם לסתכל על עצמו, לא להיות יהיר אבל גם לא להיות פראייר.

../images/Emo122.gif

הגוף שלה??? ואם זה פלסטי? ואם היא עמלה קשות במריטות שעווה כדי להיות חלקה? מה פה שלה בדיוק? אבל עזוב, הוויכוח הזה ביננו תמיד מזכיר לי איך כשזה נודע אליך אישית אתה נעשה צבוע. יש לי רק דבר אחרון לומר לך: נכון את יפה

Berethor

New member
אבל את לא מכירה תדעות שלי בנושא הזה ../images/Emo13.gif

כאשר אני מדבר על יופי אני בדרך כלל מדבר על יופי טבעי, לא 'מלאכותי'. כך שכל עניין הניתוחים הפלסטים לא רלוונטי למה שאמרתי. זה שמקבלים מלידה וזה שיכול לעבור בירושה. מי שעושה ניתוח פלסטי עושה את זה קודם כל בשבילה, כי משהו בא נורא לא יפה והיא רוצה "לתקן" אותו. אבל אם היא עושה את זה על כל שטיות או אופנה חולפת, אז שימוש לרעה באופציה המודרנית הזאת. בכל אופן אני לא תומך בשום ניתוחים פלסטים, אלא אם כן מדובר במקרים קיצונים, וגם אז אני לא בטוח אם אני תומך. בדרך כלל עדיף שאנשים יקבלו את עצמם כמו שהם, וימצאו מי שמתאים להם.
לגבי הורדת שיער גוף, אובכן הדעה שלי בנושא היא דעה נורא לא פופולרית, גם בקרב נשים וגם בקרב גברים. מבחינתי אישה לא חייבת להוריד שיער גוף, בדיוק כפי שגבר לא חייב, אין מבחינה חברתית ואין מבחינה זוגית, אם בן זוג שלה גם מוריד שיער אז כן יש הצדקה לתנאי כזה אצלו. אני יודע שבאופן טבעי לשני המיניים יש שיער, ולא רואה סיבה למוסר הכפול הזה. אני באופן אישית הייתי מרגיש הרבה יותר התאמה עם אישה בעלת שיער מאשר מישהו חלקה, זה גם משהו שהיה מונע התפתחות של סלידה לשיער אצל נשים מסויימות. אין לי בעיה עם אנשים חלקים, כאילו זה יפה, אבל השיער הוא יותר טבעי(לא מכוער ובסדר גמור), ולכן אני לא מקבל את זה שהחברה רואה בזה משהו חייזרי. לא ראיתי שאנשים מעירים לחתולה על כך שיש לה שיער למשל..

למעלה