יורים ובוכים

צד לא נכון?...לא הגזמת?...

...זה הפורום הלא נכון...
אחרי שנבהיר את הפורום המתאים, נריב על צדדים...

רות 2

New member
למה?.

... כומו שאומרים במרוקאית ..." נישט אהין נישט אהייר" אם הפך להיות במה לשירים יכול גם יכול קצת פוליטיקה (נו כבר תריבו קצת על הצדדים )

אורמור

New member
../images/Emo41.gif פורום אינטימיות הוא במה ../images/Emo41.gif

קצת ישנה קצת רעועה קצת לא ממוקדת, היו לה פנים מוגדרות בימים הטובים ואז אסור היה שירים ומי ששחרר נפיחה נמחק ומי שהשתמש בשפה לא תקינה, נבעט רוב הנושאים האינטימיים-מוצו טחנו פה עד דק גילוחים, מציצות, שאיבות, בגידות, שלישיות, רביעיות, היו לנו בעלי תפקידים קבועים, מצליף, מאתר טרולים, בלשן, שופטים, פוסקים, כותבים מדהימים עם חשיבה מרהיבה כותבים יצירתיים, מצחיקים מעניינים, היה לנו מהכל מה לא... אפילו מלחמות היהודים לא פסחו עלינו... מה יש היום?.. לא הרבה, יש מי שיגיד-כלום יש מי שיגיד שזו גוויה מונשמת ויש מי שיטען שקיומנו או אי קיומנו היינו הך אבל ישוב לבדוק הקלו המים... מה זה אומר? אולי שבתוך כל ה"אין" הזה מסתתר גרעין קטן של "יש" ? ואולי שאחדים מאתנו עוד לא מוכנים לוותר.. כן...אני ביניהם, מודה יש לך רעיונות רות?.... איך לאנטם בהצלחה.? לי אין התנגדות לקצת פוליטיקה, קצת שירים, קצת סקס, קצת חיבוקים קצת התמרחויות, הרבה עניין, ובעיקר שנפסיק להיות -"לוח דרושים" דרושה צלע (ברוטב) או שוק (על ירך) או גרון (עמוק) ממולא ראבאקקקקקקקקקקק יזוז משו? מה דעתכם? אור

אינטימיות ואהבה אור

אפ'פם לא נגמר אפ'פם לא רעוע ואפשר תמיד להפריח ולפרוח ליאור

אורמוריק את מדהימה

איך שאת כותבת איך שאת מתנסחת הרעיונות שלך המדוייקות שלך העושר הפנימי שלך הלואי שהיה לזה מענה פה מענה ראוי

פרסאוס

New member
השאלה מיבוכה ומי יורה

ואם בכר הבאת את הנושא הזה לפה, או שלום או מלחמה. שיחליטו. אני בעד שלום. אם לא, אני בעד מלחמה. אמיתית. גורפת. מי שלא סופר את הילדים שלנו, לא אספור את ילדיו. מי ששולח ילדים להגן על מבוקשים, דמם בראשו ודמו בראשו. ילד שמרים נשק הופך להיות חייל גם אם הוא בן 12. מי שנותן לילד בן 12 נשק ומלמד אותו להרוג ראוי לכל מוות, גם אם הוא ערבי תחת כיבוש. ואל תשלו את עצמכם. לכל דבר יש מידה. גם להרג. הכל מדיד. תשאלו את חוסיין המנוח מה הוא עשה שעצבנו אותו הפלסטינים בשטחו. רק שהוא לא הרג 19. אבל הוא השתיק אותם. צודקת הליידי. ההרג הזה לא יפתור כלום. ואם זו מלחמה אז כדאי שננצח. אני לא רואה פה שלום מתקרב, אפילו ביילין כבר יצא מהטריפ.

ירי הקסאמים וגם הפיגועים

לא מצדיק הריגת אזרחים חפים מפשע לא כולם שם קיצוניים ואנחנו לא צריכים להיות כמו הקיצוניים שלהם ההרג המאסיבי הזה שאנחנו עושים בהם לא יקדם שום מטרה טובה ולא יביא להפסקת שפיכות הדמים

פרסאוס

New member
את חוזרת על אותה מנטרה עתיקה

ולא מתייחסת למה שכתבתי בכלל. לתשומת ליבך שבמלחמה נהרגים חפים מפשע. לתשומת ליבך, כל אנשי שדרות הינם חפים מפשע שלא הצביעו לארגון טרור בבחירות. רב הפלסטינים תומכי חאמאס, משמע רובם קיצוניים. אם לא עושים שלום, מלחמה צריכה להראות כמו מלחמה, לא כמו תחרות הוגנות ואידיליה

למעלה