יורו עד 21 קיץ 2013, ישראל

ifa1111

New member
יורו עד 21 קיץ 2013, ישראל

עוד שבוע לפתיחת הטורניר המסקרן בארץ. אני לא זוכר שנערך אי פעם טורניר כדורגל בסדר גודל כזה בארץ.
לצערי בגלל לחץ איום ונורא בעבודה לא יצא לי להיות בהרבה משחקים, אבל מהצצה במתקנים שיארחו את הטורניר אפשר להגיד שהם עושים הרבה כבוד למדינה שלנו. גם כמות הכרטיסים שכבר נמכרו מראה שכשמחלקת השיווק של ההתאחדות רוצה היא יודעת לעבוד.

אז כל ה"לפני" אפשר לשרשר לפה לשם זה ההודעה נועדה... כשהטורניר ייפתח אני מקווה שהוא כבר יסעיר את הפורום ואני אנסה להיות חלק מהחגיגה.

ifa1111

New member
שימו עין

אז באמת שלטורניר מגיעים הרבה שחקנים טובים מאוד. קשה להעריך מי מהם ייתן יורו טוב ומי שכבר ייתן כמה זה יקדם אותו אבל אפשר לסמן את אלה שיש להם את הפוטנציאל הגבוה ביותר (לדעתי) בטורניר הזה וכמובן גם להמשך הדרך.

שחקני שבלטו בטורנירי עבר:
2011- חאבי מארטינז, חואן מאטה, שרדאן שאקירי.
2009- מרכוס ברג, רוברט אקוואפרסקה, מסוט אוזיל, מנואל נוייר.
2007- ברניסלב איבנוביץ', ריאן באבל, אשלי יאנג.
2006- קלאס יאן הונטלאר, אימסעיל אייזאטי, ג'רמי טולאלן.

אני חושב שכל מי שעוקב באופן שוטף מכיר את כל השמות שצוינו למעלה.
אז למי כדאי לשים לב ביורו הקרוב:

תום אינס
לדעתי מדובר בשחקן מדהים וכבר כתבתי עליו בפורום פעם או פעמיים. אמנם הוא משחק רק בליגת המשנה באנגליה (בינתיים) אך כבר העונה הפך לסקורר מוביל בבלקפול.
קיצוני שחותך לאמצע וגם יעיל מול השער.
שחקן נורא יצירתי שבא לקבל את הכדור ופשוט כיף לראות אותו משחק.
שיחק פעמיים במוקדמות ובשני המשחקים לפלייאוף העליה, בכל המשחקים בהם שותף אנגליה ניצחה.

הובארד נורדבייט
הקשר האחורי של גלדבאך הוא נורווגי למי שלא מכיר. קשר אחורי שפשוט מומחה בחילוץ כדורים ובניית התקפות.
הוא ממעט לכבוד, הוא גם לא פיזי בצורה יוצאת דופן, אבל הוא שם במקום הנכון לעשות לחץ על הכדור לגנוב אותו ולהתחיל במהירות התקפה.
סביר מאד להניח שנהיה מתוסכלים ממנו כבר במשחק הראשון שישבש פעם אחר פעם את ההתקפות של נבחרת ישראל.

אלכסנדר קוקורין
שחקן ההתקפה של דינמו מוסקווה הוא אחד כזה שהכישרון פשוט נוטף ממנו.
בעיטה חזקה ברגל ימין זה משהו שקל מאד לזהות אצלו, גם הטכניקה שלו עם הכדור טובה.
יש לו יציאה מהמקום שקשה מאד לעמוד בקצב שלו. ותעבירו לשניה ה-40 http://www.youtube.com/watch?v=VaitANszXZo תגידו לי אם המשחק הזה נראה לכם מוכר. כן יש לו כבר שער בארץ הקודש.

מרקו וראטי
שחקנה של פ.ס.ז' משחק במרכז הקישור.
הוא רץ המון וכמעט ולא מאבד כדורים, נשמע טוב לא?
וראטי הוא שחקן נורא בוסרי, מנטלית הוא עוד לא לגמרי שם. יש משחקים שנראה ששכח להופיע, לפעמים איזו שטות יכולה להוציא אותו מכליו אבל בעיקרון יש לו הכל.
מי שאוהב פליימייקרים התאהב בו מיד, הוא משחק די מאחורה ולא ליד החלוצים וזה אולי הגורם מספר אחת לבעיית ההבקעות שלו אבל גם מאפשרת לו לנהל את המשחק בשקט עם פחות לחץ ולנצל עד תום את הכדורים המדודים והמדויקים שלו.

סבסטיאן רודי
נראה קצת ילד כאפות אבל בעצם עוגן של יציבות בנבחרת הגרמנית.
שחקנה של הופנהיים ושחקן הרכב בטוח (לפחו במוקדמות) בנחרת. משחק במרכז המגרש בד"כ כקשר אחורי, מנהל משחק טוב עם ראיית משחק טובה, שחקן שלא מפחד להיכנס לתיקולים.
שחקן אני חושב שנורא מתאים לסגנון הגרמני העכשווי, הוא עושה לחץ על הכדור בשנייה שמאבדים אותו, משחרר אותו כמה שיותר מהר קדימה וכמעט ולא תראו אותו מנסה פעולות יומרניות מדי.

מונאס דאבור
אם לישראל יש איזשהו סיכוי באליפות הזאת אני חושב שזה האיש.
שחקן הרכב לגיטימי ביותר במכבי ת"א, אלופת המדינה. מיקום מצוין וקור רוח מול השער שאלה התכונות החשובות ביותר לחלוץ.
אני לא חושב שלדאבור יש כח, מהירות או טכניקה יוצאת דופן אבל יש בו משהו נורא לא ישראלי וזה שהוא שחקן תכל'ס, אם יהיו לו הזדמנויות הוא ישים את הכדורגל בשער...

קווין סטרומן
מועמד רציני מאד למנצ'סטר יונייטד. טוב זה כבר אומר הרבה.
סטרומן משחק בליגה ההולנדית מאז 2008! תחילה בספרטה רוטרדם ממנה עבר לאיינדהובן שם הוא ממשיך לעשות חייל.
שחקן מרכז שדה שמשלב בין קשיחות ועוצמה ליכולת התקפית לא רעה ולשחק עם הכדור.
המשחק שלו לא מאד מתוחכם ואין לו בעיטה אדירה אבל המקום שלו נכון, הוא עובד קשה ותשחק לטובתו העובדה שהוא אחד השחקנים הכי מנוסים בטורניר הזה.

איקר מוניאין
פחות מ1.70 מפוצץ בטכניקה וזריזות.
בגדול הוא רץ כמו שד הכדור דבוק לו לרגל, אה והוא גם מוסר מעולה (5 אסיסטים במוקדמות לדוגמא). כן מי שתנסה לעצור את מוניאין מצפה לה משימה לא כ"כ פשוטה.
הבעיה היא אולי שהוא מגיע בכושר לא כ"כ טוב לטורניר. חוץ מזה מדובר בשחקן ששווה לקנות בשבילו כרטיס לאצטדיון.

ניפגש בסיום...

ifa1111

New member
סובייקטיבי לגמרי

רשאים להוסיף שחקנים משלכם אלה החבר'ה שלי ובחרתי הפעם לתת נציגות לכל הנבחרות...
רק מלחשוב על אלה שלא הכנסתי גורם לי להעריך איזה פוטנציאל יש לטורניר הזה.

dannyb11

New member
אוסיף אחד משלי

נתניאל צ'לובה. בגיל 17 וחצי תפס מקום בהרכב של ווטפורד והפך במהירות לאחד מהשחקנים הטובים בצ'אמפיונשיפ. לא יפתיע אף אחד אם הוא יעשה את זה כבר בעונה הבאה תחת מוריניו.

שומו

New member
המוכשרים שברשימה שלך- נורדטבייט ווראטי

ואוסיף ואומר- פאביו בוריני מאיטליה, שקודראן מוסטאפי וליואיס בולטבי מגרמניה, לוק דה יונג, אולה ג'ון ובראם נויטינק מהולנד (שלא לדבר על ואן רין, בלינד והוסן המוכשרים מאייאקס), סטאנילסלאב קריציוק ורומאן יימליאנוב מרוסיה, דויד דה חאה, רודריגו ודניאל קארבאחאל מספרד.
באנגליה אני לא מזהה כישרון יוצא דופן, לפחות לא ברמה שיש בנבחרות אחרות. אם אני חייב לציין מישהו, אז נדמה לי שווילפרייד זאהה מעל כולם אצל האריות. בנורבגיה יש הרבה כישרון- ת'ומאס רוגן, וגאר אגן הדנסטאד, הארמיט סינג, ואלון ברישה, מרקוס פדרסן, האבארד ניילסן, מרקוס הנריקסן, אנדרס קונראדסן וכמובן נורדטבייט שכבר הזכרת, רק שמדובר בנבחרת מאוד בוסרית, למרות הכשרון הרב אני לא צופה להם הצלחה יוצאת דופן בטורניר.
בנבחרת שלנו אני דווקא חושב שעומרי אלטמן הוא הבולט, אם ייצא מישהו שמה משהו זה ממנו. מדאבור אני בכלל לא מחזיק.
אני גם מאוד אוהב את אלי דסה, ישראל זגורי, אייל גולסה, אלון תורג'מן, סינטאייהו סלליך ואופיר קריאף.

אני הולך ל-3 משחקים בטדי- הולנד-רוסיה, אנגליה-ישראל והגמר. נקווה שיהיה טוב

borat1

New member
ריקארדו ספנוארה

פליימיקר בן 21 מאמפולי שבקיץ כבר יהיה רוסונרי. חתיכת כישרון שלהערכתי באליפות הזאת יוכיח איזה גניבה גליאני ביצע לאור היום. בימים אלה נאבק עם קבוצתו מול ליברונו בגמר הפליאוף של הסרייה B לעלייה לליגה הראשונה (1-1 במשחק הראשון). הנה חלק מביצועיו נגד ליבורנו ברביעי האחרון http://www.youtube.com/watch?v=wxn9wSSS6rA

itzikon5352106

New member
אני לא אצפה במשחק הגמר

כי אני אהיה במילואים אבל אולי יארגנו כרטיסים לכוחות הביטחון וחיילי המילואים הרי גם ככה במילואים האלה אני לא מתכוון לעשות שום דבר רציני.

את משחק הפתיחה אחמיץ כי אהיה באירוע משפחתי.

השחקן שאני הכי סקרן לראות מלבד נבחרת ספרד כמובן שלדעתי תזכה בטורניר הוא ויליפרד זאהה שבעונה הבאה ישחק במנצ'סטר יוניטד והעונה עלה לפרמיירליג עם קריסטל פאלאס.

אני חושב שכל סיפור גיא לוזון וסטנדרד ליאז' פגע בנבחרת.נכון שגם ככה הסיכויים שלנו לעלות לחצי הגמר לא משהו אבל זה לא עשה אווירה טובה ושוב אנחנו שומעים סיפורים על שחקנים שמיוצגים אצל הסוכן שסידר ללוזון את הג'וב הבלגי אז לוזון לכאורה מעדיף אותם.לא ברור לי איך דור מיכה ומושיקו לוגסי לא בסגל.

שיהיה בהצלחה לנבחרת,לכל מי שהולך למשחקים שייהנה.

רז 1978

New member
מחכה לטורניר הזה בקוצר רוח

אני מתכוון ללכת למשחק ישראל נגד איטליה, ישראל נגד אנגליה וספרד נגד הולנד

מקווה שיהיה טורניר מוצלח ומהנה

nitsansh

New member
מזלך שהשגת כרטיסים...

אני בדקתי עכשו ולרוב המשחקים שחיפשתי אין כרטיסים.

רז 1978

New member
אני קניתי כרטיסים לפני 3 שבועות

ואני כנראה הולך גם לחצי גמר שייערך במושבה ולגמר

כדאי מאד לרכוש כרטיסים מראש

ובכל מקרה תמיד כיף לראות אותך חוזר לרשום בפורום

מקווה שאראה אותך כותב יותר בפורום

nitsansh

New member
אני נזכרתי רק היום...

למשחקים ישראל-נורבגיה וספרד-הולנד אין כרטיסים.

רז 1978

New member
גם גרמניה - הולנד וגרמניה - ספרד אין כרטיסים

לא חשבתי שלמשחקים שבהם ישראל לא משחקת לא חשבתי שיווצר מצב שלא יישארו כרטיסים
הייתי בטוח שיהיו כרטיסים זמינים ביום המשחק בקופות ואני מופתע לטובה

לפני שנתיים ביורו לצעירות בדנמרק המארגנים מכרו בערך פי 2 פחות כרטיסים לכלל המשחקים בהשוואה אלינו

שומו

New member
נמכרו כבר יותר מפי 3 וחצי מאשר בדנמרק 2011

לפני שנתיים בדנמרק נמכרו 50 אלף כרטיסים, לטורניר כאן כבר נמכרו 176 אלף.

מסתבר שאין מה להיות מופתע לטובה

ההתאחדות חילקה כרטיסים לכל מיני גורמים, ועדים, השד יודע מה עוד, וזה נורא נחמד, אבל רבים ממי שקיבלו כרטיסים בכלל לא באים למשחקים. התוצאה היא שגם יש מושבים ריקים, וגם מי שרוצה לקנות כרטיס כבר לא יכול.

חלם. או, עבודת יחסי ציבור שלא מסתכלת על שום דבר מלבד ההצהרה "סולד אאוט" ו"מכרנו כך וכך כרטיסים". אין מה לעשות, אליפות אירופה לנבחרות צעירות לא מושכת כמויות אדירות של אוהדים בשום מקום. מה היה קורה אם היו נותנים לדברים להתנהל באופן טבעי מבלי לדחוף כרטיסים לגורמים שלא ממש מעוניינים בהם?

nitsansh

New member
קניתי כרטיס למשחק בנתניה ב-12 ביוני

לא זוכר כרגע מי נגד מי... זה הבית של ספרד אבל היא לא משחקת...

עוד מישהו יהיה במשחק הזה?

yairal7

New member
החלטה חכמה לקיים את היורו בישראל. מה דעתכם?

טורניר היורו לצעירות לא דורש יותר מדי אצטדיונים, גם כמעט ולא מגיע קהל חוץ מהמדינות.
בגלל השיקולים האלו אני חושב שבדרך קבע מדינות קטנות יותר (לאו דווקא בגודל האוכלוסיה אלא מדינות שהן לא שם דבר בכדורגל) צריכות לארח את הטורניר.

מדינות שהכדורגל פופולרי בהן ולא מארחות בד"כ קבע כוכבים גדולים או משחקים בינלאומיים גדולים יביאו יותר קהל למשחקים, ממש כפי שקורה פה בישראל.
אני חושב שזו צריכה להיות הדרך מעכשיו של הטורניר הזה שתמיד יתקיים באותן מדינות קטנות. אני לא חושב שיש בעיה גם לחזור לאותן מדינות שוב ושוב, הרי אם קהל מסוים נהנה בטורניר הוא יחזור אליו שוב בעוד 4 שנים גם אם ישחקו נבחרות שונות וכוכבים שונים.

מדינות כמו אירלנד, בוסניה, בלגיה וקרואטיה צריכות להיות הבאות בתור לקבל את הצ'נס מבחינתי.
מדובר באוהדים שחולים כדורגל ובעלות רגשי לאומיות חזקים, הם יבואו לעודד.
דנמרק ושבדיה למרות נבחרות לא ראות אלו לא מדינות כדורגל. הולנד וגרמניה לפני כן שם הטורניר פשוט לא הצליח ליוצר עניין בקרב אוהדים שרגילים לריגושים הרבה יותר גדולים.

itzikon5352106

New member
אני חושב שזו החלטה מצויינת

וצריך לתת למדינות קטנות לארח טורנירים בסדר גודל הזה,אם אני לא טועה גם בטורנירים של גילאי 17 וגילאי 19 נתנו למדינות קטנות לארח.

יש רק בעיה אחת בדבר

העובדה שזה בסך הכל טורניר של שמונה נבחרות, ואחת מהן היא המארחת שמקבלת כרטיס חופשי. לא הגיוני להעניק מתנה כזו שוב ושוב לאותה מדינה, בטח לא אחת לארבע שנים שזה שניים משלושה טורנירים. אלא אם כמובן משנים את שיטת האירוח כך שהמקבלת לא תקבל כרטיס (לא יקרה), או שמגדילים את הטורניר (הגיוני מאוד, למרבה הצער, נראה שזה הפתרון לכל דבר).

למעלה