יורוליג

z dead

New member
אממ...

יש ארצות שבהן מגיעות אפילו 3-4 קבוצות. אצלנו זאת אפילו לא האלופה אלא מכבי ת"א בלעדית,מתוקף הסכם שיריון עם היורוליג.

מה זה החוצפה הזאתי?

לאיזה מדינה כיום מגיע יותר מ3 קבוצות שם? לארץ שכל שנה מביאה גביע היורליג!! מה צריך לקרות כדי שכל שנה יעלו 2 קבוצות?

eari

New member
זכייה באליפות...

מה שלא נראה עומד ליהיות בשנים הקרובות, אז זכייה בגביע יולב, תעזור..

z dead

New member
הבנת הנקרא אנשים..

גם אם ניקח אליפות בעוד חמש שנים רצוף המקום של מכבי משורין והפועל לא יכולה להשתתף ביורוליג אלא אם תקח את גביע יול"ב. אליפות לא תקנה לנו מקום ביורוליג לפחות ב4 השנים הקרובות לערך. קפיש?

אם נזכה ביולפ

אז יהיה לישראל 2 מקומות ביורוליג? ואם לא איך אפשר להגדיל את מספר המקומות ביורוליג בישראל?

יורוליג

הרושם הוא שיול"ב מנסה ליצור מועדון סגור כמו ה-NBA כלומר רק קבוצות בודדות וקבועות מרבלות את הזכיון (FRENCHISE) להשתתפות. זה כמובן שווה המון כסף. רשימת בקבוצות לא סגורה אבל יש כאלה שכבר בטוחות. למשל מכבי (ועם יד על הלב היא גם ראויה לכך) וגם צסקא וברצלונה, פנא ואולימפיאקוס ואפס פילזן. למרבה ההפתעה אין עדין קבוצות איטלקיות עם זכיון מובטח וגם ריאל מדריד הגדולה עדיין לא ברשימת הקבועות. להפועל יש סיכוי אם היא תתברג בצמרת לאורך זמן לזכות במקום נוסף. אם היא תזכה מספר שנים באליפות, תגיע באופן קבוע לפיינל פור ביולב קאפ וכשתופיע ביורוליג תיתן הופעה טובה עם לפחות עליה של שלב אחד- זה אפשרי. בינתיים- זכיה השנה ביורוליג תיתן לנו כרטיס ואז תהיה לנו בעיה- אולם. במלחה אי אפשר לארח ביורוליג (וזו היתה גם הסיבה הבוטלת למה לא שיחקנו ביורוליג בשנה שעברה...).

יש לנו הנהלה מפגרת! ! ! ! ! ! !

עד שהפועל מקבלת הזדמנות לשחק ביורוליג,אנחנו לא מסכימים! ! !ועוד בגלל אולם? ?זה הבעיה? אפשר לשחק ביד אליהו!מה הביג דיל של אוהדי הפועל ליסוע עד ת"א?זה מה שהיה מפריע לכם?אני בטוח שלא!בראש ובראשונה אני חיפאי,ותראו את הקהל שלנו-נסענו בהמונים עד קפריסין,במטוסים ואוניות,אז מה הקטע בליסוע עד ת"א? ? ? וואי זה מעצבן אותי שיש לנו הנהלה דפוקה

EL CHE VIVE

New member
אני מניח שאם המשחקים היו במקום

אחר ולא ביד אליהו לא היה בעיה ללכת למשחקים. בתור אוהד הפועל אתה צריך להבין את הבעייתיות בללכת ולשחק בהיכל השטן...

בתור אוהד מכבי חיפה

הלכתי לבלומפילד ולמרות הכאב שהמשחק לא בחיפה הייתי ונתתי ת`נשמה בשביל מכבי חיפה.ככה אוהד צריך להתנהג,ואם זה הבעיה שלכם,לא מגיע לכם יורוליג,וגם כנראה לא תהיו בזמן הקרוב.היה לכם הזדמנות,ולא טרחתם אפילו לזרוק אותה לפח! !מה זה המשחקי כבוד האלה? ? ?חבל.זה מה שיש לי להגיד!

z dead

New member
מה לא מובן...

להפועל עם התקציב שהיה לה לא היה מה לחפש ביורוליג. אין לה אולם - אומר השכרה של יד אליהו בהרבה כסף. היא לא מקבלת אבטחה חינם - מכבי כן. לא היה לה סגל מספיק ארוך כדי להשתתף ביורוליג. רק האבטחה,האולם,והנסיעות היו גומרים לי-ם את התקציב. דני קליין עשה בשכל כשהחליט לא להכנס ליורוליג... היתה קבוצה בשם מכבי רעננה שנכנסה ליורוליג...איפה היא היום?! ומבחינה לוגיסטית רעננה זה לא המרחק של י-ם לת"א...אז בכלל.

בדיוק

עזוב את הכל.מהיורוליג גם עושים כסף,ואת זה שכחת! ! !היא יכלה להשאיר כמה שחקנים והסגל שלה היה נשאר חזק,אבל הם בחרו לשחרר,אז אל תדבר פה על זה.הפועל יצאה פראיירים,ותגיד מה שתגיד זה נכון

z dead

New member
אתה לא יודע על מה אתה מדבר...

אמרו לך כבר...היתה קבוצה עם תקציב כמו של הפועל והיא התפרקה בגלל שהלכה ליורוליג. הכסף הגדול של מכבי מגיע מהערוץ ה-1,רעננה לא קיבלה שום כסף גדול,נראה לך שהם היו מתפרקים אם היו מקבלים 4 מיליון דולר לעונת יורוליג כמו מכבי?

z dead

New member
אני אולי מניוק

אבל אתה מניוק גדול יותר...מניוק!!!

למעלה