יורה

debrave

New member
יורה

שמעתי על מכונת קפה של חברת יורה (שוויצרית). לפי התמונות שראיתי המכונה מאוד מאוד יפה. האם מישהו מכיר/שמע יכול להגיד לי מה דעתו? תודה.

jawasaki

New member
מכונת קפה יורה

שלום לאלו ששאלו על מכונת הקפה של יורה. מדובר במכונה תוצרת שוויץ שניתן להשיגה בארץ ב- 2 מקומות:

oren_b

New member
גם לי יש מכונה של יורה, ה-Subito

על המדבקה כתוב אמנם מורפי ריצ´רדס אבל כמו שכתבתי כאן בעבר: "מחיפושים ברשת מסתבר שהמכונה מיוצרת בשוויץ ע"י Jura ושם הדגם הוא Subito. היא משווקת בארה"ב ע"י שתי חברות שונות, כ-Capresso Ultima וגם כ-Dualit Espresso 968. בארץ כאמור, היא נקראת Morphy Richards 47968." היא כמובן הרבה יותר זולה ופשוטה מהדגמים האחרים שהוזכרו כאן. כ-$300 בארה"ב וכ-1000 ש"ח בממכרזים באתרי אינטרנט ישראלים.

debrave

New member
והם?

האם תוכל למסור לי מהם המקומות שם ניתן להשיג את המכונה? תודה.

jawasaki

New member
מכונת קפה יורה 2

המשך מההודעה הקודמת. ניתן להשיג את יורה ב: 1- קפה ג´ו, 2 - אצל היבואן , חברה בשם י. פפר שיושבים באשור התעשיה של אור יהודה (מצטער , לא זוכר את הטלפון, חפשו באתר של דפי זהב). לחברה 2 דגמים כארש הראשון (4000 ש"ל לצרכן לפני כשנה) בסיסית יותר ואילו היקרה יותר (כ - 5000 שח לפני שנה) באה עם חיבור usb לאינטרנט וכאשר היא מתקלקלת הטכנאי מגיע עם מחשב נישא , מתחבר לאתר הרשמי ומריץ תוכנה שבודקת תקלות ואומרת מה לתקן - מדליק ביותר. טעמתי מהקפה שלהן והאו מצויין, כולל טחינה של פולים או פודים / קפסולות. 2 המכונות מנוהלות על ידי מחשב שאומר לך מה לעשות בכל שלב. למרות הכל נותר לברר האם השירות שניתן הוא טוב.

למעלה