יורד שלג על מטולה

EphRaTi

New member
ואצלנו ברחובות רק גשם ../images/Emo188.gif

איזה כיף לצפוניים!

עפר פרת

New member
מסע בשלג

יצאנו למסע הרפתקאות בשלג בעקבות טללי בוקר. נסענו אל מלכיה ויראון, עד שהמזדה סרבה להמשיך. השלג אירופאי ומצטבר יפה-יפה, והכל בכלל נותן הרגשה טובה של עולם אחר. בתמונה - שקדיה פורחת בשלג במלכיה (מעכשיו, טרי-טרי)

giulietta

New member
וואו, איזה יופי!!!!!!

ברשותך,הייתי רוצה להשתמש בצילום הזה להזמנות למסיבת יום ההולדת של בתי, שקד (התאריך המדויק בשבוע הבא) תוך איזכור שם הצלם. האם זה אפשרי? (לא ברורות לי עד הסוף זכויות היצירה של צילומים באינטרנט. שבוע ניסיתי לחפש שקדיה פורחת בהולנד. דפקתי על דלתות של אנשים שבגינתם ראיתי משהו שדומה לשקד ובררתי האמנם במנדלבאום מדובר... עד שמישהו טרח ללמדני שאין חיה כזאת, עץ שקד בהולנד
...

השלג טנטטיבי

אחרי השלג של הצהריים ירד גשם והכל נמס אבל אני מניח שבמשך הלילה זה יתחדש ומחר יהיה לנו בוקר לבן. הסיכוי שישאר מזה משהו בעוד יומיים הוא אפסי, אבל תהינה גם תהינה פסגות מושלגות מסביב. למפגש יש בינתיים את מבנה המסגרת שתיארתי בשעתו, אני מניח ששבוע וחצי לפני נחזור ונעשה בלגן, נסנה רשימה מסודרת של מי משוחח על מה וכו' יהיה בסדר, בחייך.

Idan91

New member
שלג לא נמס!

סיפרו לנו בשיעור כימיה פעם. שלג מותך.

צימעס

New member
חשבתי על זה באמת

(נחשו ילד של מי קיבל מכה והורגע עם קרח על המצח/יד/רגל) כשאני שמה קובית קרח במים - האם היא ניתכת, או גם נמסה?

דבר האגודה

"האגודה למען שפה נורמלית של בני אדם" מודיעה שכרגע היא יצאה החוצה עם קפישון וסוודר סרוג פסים פסים ובדקה וגילתה שהשלג נמס. בחיינו, ראינו את זה אשקרה בעיניים. ליתר בטחון קראנו גם לתמר, לנעמה ולכמה שכנים והם כולם אישרו שהשלג נמס והרטיב את השרוול של הסוודר הסרוג פסים פסים. ליתר בטחון קבענו כללים נוקשים (שאותם נפר בהזדמנות הראשונה): - מה שעובר ממצב מוצק למצב נוזל בטמפרטורות גבוהות מטמפרטורת החדר - מותך - שלג - נמס - אבקות, תרחיפים, נוזלים עם שמות בלטינית וכל מה שמושם באביקים של המורה לביולוגיה - מתמוסס כן, Next!

giulietta

New member
רציתי להגיד

"כמה אופייני, אפילו לשלג בישראל אין אורך רוח מינימלי ואיך שהוא יורד הוא כבר נמס..." אבל אז קיבלתי טלפון מהבן הגדול שלי שנמצא כרגע בשוויץ במחנה סקי של הביצפר שלו, ושמעתי ממנו שגם שם השלג נמס. נו, אז מה לנו כי נלין?

לא אלמן ישראל

נעמה לומדת החלקה על הקרח במסגרת גן נטע. יחד עם שעורי תנועה ולימוד שירי שקדיה גם לוקחים אותם פעמיים בשבוע להחליק במרכז קנדה.

למעלה