יורד לי

ronitr11

New member
יורד לי

יורד לי למטה לכיוון הכוס אוחז לי חזק את העכוז שולח לשון אל שיער הערווה רוצה לעשות איתי אהבה תופסת לך את היד בימין מקרבת אותך אל תהיה תמים יש לי מקום מיוחד וחמים לך מחכה זה שבוע ימים אז בוא כבר אלי אני כולי רטובה בוא ועשה אותי אהובה נשק אותי שם בחושניות רבה הצמד את השפתיים זה קרב ובא אל הפתח הצר הכנס עם הלשון ועם אצבע נוספת אל תיתן לי לישון מרגישה את הלשון על הדגדגן והאצבע שלך עמוק בתוך הגן מתנשפת בחוזקה אני כולי מגורה תתחיל לפתוח לעצמך ת'חגורה הפשל את המכנס והורד את התחתון עבור ל 69 אתה חזק כמו בטון לוקחת אותך מלאת תאווה מזמן לא הייתי כל כך רעבה משחקת לך עם הביצים מאחור רוצה לשלוח אצבע אל החור מלקקת אותך עד פי הטבעת ומרגישה אותך אצלי אני נשבעת אתה עובד קשה על הכוס הנפוח ואני מוצצת כל עוד אתה נפוח עוד רגע קט שאני גומרת ולך כמובן אני מספרת מתרכזת במגע של הלשון החמה רוצה עוד אז תמשיך נשמה גומרת לך בפיצוץ על הפנים ואתה עם האצבע עמוק בפנים רוצה את ה ז' ממש במקומה אתה מסתובב ונכנס עד אימה מזיין חזק אתה חרמן גדול רוצה להבקיע היום את הגול מתפוצץ בתוכי כעבור זמן קצר אני מיוזעת אפילו שקר אוהבת אותך אותי ככה אוהב אתה אותי אף פעם לא מאכזב

נחמד ביותר...

רק הערה בונה... "אתה עובד קשה על הכוס הנפוח ואני מוצצת כל עוד אתה נפוח" לא נחשב לחריזה נכונה...
אבל חוץ מזה ממש שיר מחרמן

catmike

New member
איזה כיף!

כל כך הייתי רוצה לעשות לך את זה (מה שכתבת)

arik5555

New member
אוחחחחחחחח את גדולה !!!

גם לחרמן גם להתחרמן , גם לחרוז וגם בזין שלי לאחוז....אוחחחחח את גדולה...כל זה ביחד....!!!

למעלה