יורד גשממממם...

• פותח הנושא OO7
  • פורסם בתאריך

OO7

New member
יורד גשממממם...

הידעתם:שהכי כיף כשיורד גשם להיות במקום שלא יורד בו גשם...מקום חמים ונעים שכזה, כמו מתחת לשמיכת הפוך העבה והחמה!!

בזמן שאתה כתבת את ההודעה אני...

ניגנתי בגיטרה במרפסת בחוץ. ואני גר בצפון...בשעה 1 בלילה... קר!!!!!!!!!!

goldy

New member
אני מת שיירד כבר גשם!!

כמו בצהריים, שיש עננים אפורים והכל מחשיך ואז יש שבר ענן, ולא לפנות בוקר שהעננים עושים טובה שהם נותנים טיפטוף

צודק, ועוד משהו-

בצפון, לפחות איפה שאני גרה, ירד כ``כ הרבה גשם ביומיים האחרונים. כ``כ כיף..רק המחשבה על להיות בתוך הפוך החם כשבחוץ קר וקודר. למרות שלצערי נקלעתי להיות בגשם חזק בחוץ ל10 דק` שלמות והספקתי בזמן הזה להרטב כולי.. אישית אני מוצאת את החורף לדבר מדכא, בייחוד אם אין מישהו להתכרבל איתו בפוך.. :) ותחשבו על זה. הבלתי נראית עם הדעות שלא נחשבות.

N0

New member
לרקוד בגשם

מה פוך ????????? מה שצריך לעשו שיורד גשם (מדריך למצונן המתחיל) - 1. ללבוש חולצה קצרה מכנסיים ארוכים מגפיים מכאן ועד להודע חדשה. 2. לצאת החוצה כאשר בריקודי מחול ולחפש את השלולית הגדולה ביותר 3. להכנס כמה שיותר עמוק לתוך השלולית כל עוד ממשיכים לרקוד. 4. ללצאת מהשלולית להמשיך לרקוד עוד כמה דקות. 5. לחזור הביתה ולעשות אמבטיה חמה !!! כיף של החיים עדיף לעשות עם עוד מישהו (צריך שניים לטנגו) מה המטרה בגשם אם אתה יושב בבית ולומד למבחן בספרות ??? עוד לא חטף דלקת ראות N0

למעלה