יורד גשם!

barr1969

New member
הנה תרומתי.

זה לא שקמתי על צד שמאל, כמו שאתם פשוט יותר ממוזמנים להיכנס לצאט או למסנג'ר. כי כבר מיצינו את ההתחכמיות שלכם. וככל שהשרשור הולך ומקבל צורה של מדרון, אתם פשוט צוללים בו די מהר לשטויות נמוכות בכל מובן. שמחתי לעזור.

איכסה גשם

איכסה חורף, איכסה קור תמיד הייתי איש של קיץ. לא צריך הרבה בגדים , אפשר ללכת לים, אפשר להשאיר את כל החלונות פתוחים, אפשר לתלות כביסה בלי שהיא תרטב (ולא לשים במתקן ליבוש כביסה בתוך הבית ולקוות שהבגדים יתייבשו תוך שבוע) ואפשר גם לשבת בסוכה בלי שמלאכים ישתינו עליך בקשת אבל הכי גרוע זה לנסוע על קטנוע בחורף המזורגג הזה. כשאני מנסה לדמיין את עצמי נוסע כל יום ת"א-הרצליה אני מסוגל לראות רק מכתב התפטרות מיידי וחוצמזה נמאס לי מהניק שלי, כאילו יאללה הבנו שאתה כופר, לא הגיע הזמן להמשיך הלאה?

חורף וקיץ וסתיו ואביב

כולם היו בניי. בכל אחד יש הכייף היחודי שלו. ובקשר לניק, אתה לא מנסה לרמוז משו או משו כזה, נכון?

סידארתא

New member
וזה - מתוחכם

הבן אדם אינו אלא -/ מאיר אריאל א. הבן אדם אינו אלא חתיכת בוץ מתוחכם כיצד? מהו בוץ עפר ספוג רטיבות כך גם הבן-אדם עפר הארץ שנאמר כי עפר אתה ומעפר לוקחת ספוג כל מיני נוזלים למיניהם רק מה מתוחכם תחום ומתוחם בדופן שעיר וחלק למחצה אטום וחדיר לסרוגין ויש לו דמות מסוימת וצורה משלמת וזה מתוחכם בשביל בוץ זה מתוחכם שכן סתם בוץ כן סתם בוץ צורה לו ב. בוץ שמתיבש מתפורר של אדמות קלות מעצמו של אדמות כבדות יש גושים שלא תפורר עם פטיש של חמישה קילו אבל אף גוש כזה לא ייקח את עצמו למסבאה הקרובה ויזמין כוס מים קרים להדביק נניח וקופסת קמח שיפון להריח איפא רק תעבר עליו עם הדיסקוס ההידראולי פניאומטי הבי דיוטי של שיניצקי ואתה עושה ממנו מצע זרעים מה יש לדבר בוץ שמתייבש מתפורר ג. וגם בןאדם שמתייבש מתפורר רק מה מתוחכם עטוף ומעוטף או תחום ומתוחם בתוך ארון ונותן את עצמו להמון חתיכות בוץ קטנות ומתוחכמות גם הן אמנם הרבה פחות אבל בכל זאת ועוזב שלד לצחוק אחרון שנאמר צוחק מי שצוחק אחרון ואחרון צוחק רק שלד צוחק מי שצוחק אמר הילד ויש לו מצבה וכתובת וזה מתוחכם שכן סתם בוץ איזה מציבה יש לו איזה כתובת אם כן אמרנו הבן אדם אינו אלא חתיכת בוץ מתוחכם

../images/Emo45.gif

ו-
גם בקשר לניק

אין אין אין כמו החורף

מחכה לו כמו לגשם להתרבל בפוך להתרטב להיות נקי להתלבש לראות סרט עם מפזר חום מכוון לרגליים לחכות למים חמים לא לחכות להתחבק לגלוש בחרמון להתגעגע לקיץ אין אין אין כמו להתגעגע לקיץ

קקי

קקי כיף גם בקיץ וגם בחורף קקי כיף כשעייפים קקי כיף כששיכורים קקי כיף כשחרמנים קקי כיף עם פיפי קקי כיף בבית קקי כיף בחוץ קקי כיף עם תירס וזיתים קקי כיף כשבא בגושים קקי כיף כשיש קקי קקי לא כיף כשאין קקי קקי לא כיף כשמנסים ומנסים ופתאום יוצא ספלאצ' על כל האסלה קקי לא כיף כשיש רוח קקי לא כיף כשהוא לא שלך נ.ב. אני בתול

אבזץ

New member
אין כמו גשם, פוך, מיטה, תה, מרק עוף

סרט טוב בדוידי. גמני אוהב חורף. נים ולא נים, לא מצליח לישון. אנסה שוב...

אומי5

New member
פעם אהבתי חורף

כי זה היה חשוב לשדות ,אבל השדות כבר על הזין שלי ,אז עדיף קיץ. אבל בעצם בחורף יש שבילים מלאים בבוץ ,ואפשר לעשות טיולים מגניבים. כוס אמק ,אבל קר ואני מצונן גם בקיץ..... אז יאללה עיסקה ,גשם טוב רק כשאני ישן ,ואחר כך צריך שמש לטיול בוץ טוב. אני כבר מתגעגע לקיץ.....

רוולי 21

New member
פעם אהבתי חורף , ותמיד אוהב חורף...

יום אחד, בחורף וגשם סוער, מוצאי שבת קודש, יצאנו אני וחברה מנתיבות לכיוון ירושלים בטרמפים בגשם זלעפות בכדי להגיע בזמן למדרשה. הגענו למדרשה בשעה 01:00 בלילה, החצאית רטובה, הגרביונים, המעיל, החולצה, הגופיה, החזיה, הפוש אפ של החזיה, בקיצור עם העצמות שלנו הכול היה רטוב!!! בחורה מהמדרשה הפשיטה אותנו והכניסה אותנו למקלחת חמה ומשם למיטה .... זה הלילה הכי זכור לי... אני עדיין אוהבת חורף, ואני אשמח אם הייתי יכולה לשוב להתכרבל ... במיטה חמה ובחורף קר ...

boaZone

New member
הפרפר הקטן שיש בקדימה של

התחתונים, האבזם התלת-שלבי של החזיה, החוט של... טוב, עד כאן, כולם היו רטובים

למעלה