יורד גשם!

יורד גשם!

וזה מספיק חשוב כדי לפתוח שרשור. אוהבת גשם. הכי כייף גשם! גשם, גשם, התנשא לי? איך ששמעתי אותך נוקש. אצתי רצתי מהאמבטיה עם סבון עדין על הפנים (רחצתי פנים, לא מהמקלחת. קרציות!) ומגבת. אבל אתה קמצן ולא הצלחתי לשטוף פנים עם הזרזיף. אבל אתה פה. להרגיש אותך על הידים בתוך הפה. בשיער. גשם יקירי סופסוף באת. וזה קשור לפורום יוצאים כי מי שישן בסוכה מה סה מתבאס.

n oy

New member
כל מילה צדקה. סליחה,צודקת

גשם זה כיף. הכי כיף.ושלג זה עוד יותר הכי כיף.אבל זה עוד לא הגיע. אני לא יודעת בהיכן את נמצאת שיש לך גשם אבל אני בניו יורק וסוף סוף גשם אחרי שבוע וחצי יבש. היום עבר פה אוטו של חב"ד עם סוכה עליו, אבללללללללללל היא לא היתה כשרה כי לא היה עליה סכך. אז מה הם שווים? יכלו לשמוע אותם באים מתחילת הרחוב עם המוזיקה שהם שמו. סתם סיפורים משמעממים.אני יחזור לי לבהות בגשם. חג שמח

אתה סתם חסר חיים.

מעטים הדברים המפעימים יותר מגשם. גשם, טיפות שצונחות בזעף. מרתק, מלבב ממלא את הלב. קשה להיות עצוב כשגשם יורד. כל כך מלא חיים ויפה ועצום.

n oy

New member
יועמד לדין מי שהמציא את הקיץ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא הבנתי

למה מנוחה פוקס מתקשרת אליך? איך אתה קורא לה גב` פוקס או שאתה (או היא) מרשה לעצמך לקרוא לה מנוחי.. היא גם קופצת לבקר? על כמה ואיזה טקסטים שלה אתה אחראי?

אולי באמת תקחי כבר

את הפלאפון ששכחת אצלי.. גם ראבע אלתר ודודו פישר התקשרו נ.ב. לא ידעתי שאנשים קוראים לך רסי

למעלה