חמור יבלות אז מי אמר לי להצטרף? אה? אה? תודה
S swirrrly New member 9/11/03 #62 ../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif../images/Emo3.gifחשבתי על האפשרות. ../images/Emo118.gif
S swirrrly New member 9/11/03 #67 אני בטוחה שלזמן קצר מאוד.. ../images/Emo118.gif בכל מקרה תכיר, לשלי קוראים טוקי
H hot17 New member 9/11/03 #68 לא.. הוא היה אצלי איזה חודשיים עד שהיה ריב בעלות וזה.. והוא היה גם בחתימה שלי... שם מקורי יש לו... אם כבר שזו תהיה בת ותקראי לה טיקי
לא.. הוא היה אצלי איזה חודשיים עד שהיה ריב בעלות וזה.. והוא היה גם בחתימה שלי... שם מקורי יש לו... אם כבר שזו תהיה בת ותקראי לה טיקי
B be a bee New member 9/11/03 #72 מ..../images/Emo4.gif../images/Emo20.gif כי לא פתחת הודעה שאתה חדש אז אף אחד לא ראה... כי לא כולם קוראים את כל ההודעה הזאת..ממ..תפתח הודעה ובורכה הבאה
מ..../images/Emo4.gif../images/Emo20.gif כי לא פתחת הודעה שאתה חדש אז אף אחד לא ראה... כי לא כולם קוראים את כל ההודעה הזאת..ממ..תפתח הודעה ובורכה הבאה
מ מושו 23 New member 10/11/03 #74 פה על כל דבר ../images/Emo163.gif../images/Emo93.gif-* שווה לפתוח שרשור P:
C ChipsMan New member 9/11/03 #58 אני פה מלפני שנה וחודשיים ../images/Emo3.gif זה היה הפורום הראשון שלי בתפוז ואם אתה רוצה, נעשה לך שרשור ברוכים הבאים. אבל קח בחשבון שכאן אף אחת לא תשאל אותך האם אתה רוצה לשכב איתה
אני פה מלפני שנה וחודשיים ../images/Emo3.gif זה היה הפורום הראשון שלי בתפוז ואם אתה רוצה, נעשה לך שרשור ברוכים הבאים. אבל קח בחשבון שכאן אף אחת לא תשאל אותך האם אתה רוצה לשכב איתה
H hot17 New member 9/11/03 #64 יאללה... כולם לשרשר לי ברוך הבא../images/Emo3.gif חחח היום אני כבר תפוס... (תראה בעבוע"ב) וחוצמזה... תמיד יש הפתעות בחיים
יאללה... כולם לשרשר לי ברוך הבא../images/Emo3.gif חחח היום אני כבר תפוס... (תראה בעבוע"ב) וחוצמזה... תמיד יש הפתעות בחיים
ח חס וחסה New member 9/11/03 #37 גרררר../images/Emo99.gif יפעת עם חולצה מינימלית "היי בובה, את מאמינה באהבה ממבט ראשון או שאני צריך לעבור שוב?"
גרררר../images/Emo99.gif יפעת עם חולצה מינימלית "היי בובה, את מאמינה באהבה ממבט ראשון או שאני צריך לעבור שוב?"
P pooh שולט New member 9/11/03 #39 גרררר../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif אני בהחלט מסכימה!! יפעת- חולצה מינמלית- גשם גררררר
גרררר../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif אני בהחלט מסכימה!! יפעת- חולצה מינמלית- גשם גררררר