יורד גשם! ^_^

De-Panther

New member
אני לא אוהב גשם הוא|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מבאס כזה ולא כיפי וקר קיץ הכי שווה

גשםגשםגשםגשם... ../images/Emo57.gif

שיחקנו D&D בחוץ אצל מישהו. עכשיו היינו חמישה-ואז התחיל לרדת גשם. שניים מתוכנו (אני אחת מהם) מתחילים לקרוא "גשממממממממםםםםם גאאאאשאאאאאאאאם" באושר והשלושה האחרים
הממממ, בואו פנימה.

וונקי

New member
גשם גשם מי שמים

כול יום טיפות המים אצלי ירד גשם בסיס כבר ירד עלי קרח וזה לא היה כייף גדול לשמור בש"ג שיורד אילך קרח אבל בקטנה נהנתי מי זה עוד יומים יש לי הולדת תזכרו את זה

Gizmo15

New member
גשם חזק../images/Emo35.gif../images/Emo28.gif

איפה
קשה לי לראות
אפילו שעיניי פקוחות... ת'אמת ידיד שלי נוסע הלילה, לבד- לצפון
כי בא לו לברוח... סתםסתם
כע, גשם זה מעולה

AGENT SHESH

New member
ירד? ועוד איך ירד...|רישיון|../images/Emo73.gif

אנחנו על הר, הר גבוה מאוד, אחד הגבוהים באיזור, היה פה גשם כבר לפני כמה ימים, אבל הגשם הרציני הראשון היה היום, והאוטו החליק לי כבר כמה פעמים.. הגשם הראשון מוציא המון שמן שנצבר על הכביש, ומחליקים בקלות. אמא שלי (על תקן המלווה למשך החודשיים הקרובים) התחילה להילחץ כשהחלקנו קצת... אזז.. גשם זה רע. גם לאוטו, וגם סתם ככה, זה מעצבן.

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

וכמעט היו גם ברקים ורעמים, כי במקום של הדליפה היו גם חוטי חשמל. ** אז בשיעור אנגלית כל הרצפה של הכיתה הייתה מלאה מים

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifאיחרתי לאנגלית,

וזה היה נשמע לי כ"כ מוזר להגיד לה "המורה, אני נשבעת שהיה גשם במסדרון"><

HuGo Hell

New member
../images/Emo77.gif גשםםםםםםםםםםם

בדיוק לפני שיצאתי מהבית אתמול היה גשם ראשון כל הדרך היו ברקים יפיים בשמים. גששששששששששששששששם *אונסת את החורף*

Kouryuu

New member
היום. בבוקר.

התחלתי ללמוד רק ב-9:50, אז הייתי בבית והתחיל לרדת גשם חזק יחסית. זה כה כביר, אעע (מושפעת מהתפסן בשדה השיפון. כןכן, גמאני קוראת את ספר הקאלט הארור)! פתחתי את החלון, בהיתי בגשם ומידי פעם הוצאתי ידיים החוצה. גם שרתי עם הוינאמפ. נפלא. ^-^

Thestral

New member
לילה../images/Emo79.gif אצלי במיטה../images/Emo108.gif

והיא אמרה כשהיא התפשטה שדי חם כאןןןן קוראים לי לילה....^_^

למעלה