יורדת מהפסים

יורדת מהפסים

אני לא יודעת מה עובר עלי אני יורדת מהפסים , בחג השבועות מצאתי את עצמי מול המחשב מחפשת ריגושים חדשים . אני בת 31 ללא ילדים בטיפולים כבר המון זמן , לא חושבת שאוהבת את בעלי . הקטע החדש שלי בריגושים הוא להיכנס לצאט לחדר שנקרא תמיכה כספית , או אתמול היה חדר "תמיכה ללא מין" כשהיה ברור למה הכוונה . פילרטטתי עם כמה אנשים שם , שמעתי מה הם רוצים ואמרתי מה אני רוצה , ציינתי שבא לי להיות זונה ללילה אחד , להכיר שם מישהו , לקבל את הטלפון שלו , לקבוע מקום ניטראלי להיפגש הו , ללכת למלון לסקס סוער ללא גבולות , לקבל את התשלום וללכת הביתה ולא לראותו שוב , כמו כן עשיתי "סקר שוק" קטן לפני , הבנתי שיש שם כל מיני כאלה ואחרים שמוכנים לשלם שם 500 ש"ח לפגישה וזאת לא תהיה הראשונה שלהם , אז חשבתי לעצמי - "אני , בחורה נשואה , נקיה , נראית טוב , אוהבת סקס , יודעת להעניק ולקבל " אני רוצה 1000 ש"ח , אבל הכתבתי שאני רוצה 500 בכניסה לחדר ועוד 500 ש"ח בסוף - אם היה לו שווה , ואם לא - אז לא ! היו כאלה שסרבו , והיו שלושה שהסכימו , עם אחד אפילו קבעתי לאתמול ולא התקשרתי , כי לא הסתדר לי בבית והיה סרט טוב יותר - כנראה תירוצים . לא היה לי האומץ , אבל נהניתי להשתעשע ברעיון . אני לא מבינה מהיכן זה בא לי , אני בחורה רצינית , אקדמאית , בעלת תפקיד בכיר במקום עבודתי , נראית טוב , מסודרת . מה עובר עליי ????????????????????????

בין אמר לבין עשה - ת"ק פרסה

השתעשעת בפנטזיה וריגוש, זה הכל. בדיוק כמו סימולטור בלונה פארק.

abcdef2

New member
שינוי

פשוט עובר עלייך שינוי משבר איך שלא תקראי לזה בכל מקרה את לא תעשי עם זה כלום

הנשמות הטהורות

מדהים לגלות כמה נשמות טהורות יש כאן תיבת המסרים שלי מלאה בכל מיני "מושיעים", "עוזרים" ו"מצילים" למינהם. עליי רק לבחור .

לא יכול להיות!?

מה באמת!? קשה לי להאמין!!!! את בטוחה!? בטוחה במיליון אחוז שלא רצו לעזור לך!? באמת שקשה לי לקבל את זה!!? אבל את יודעת מה הרבה יותר קשה לי להאמין שבנאדם שפוי ונורמלי יעלה לפורום עם הודעה כמו שלך ויצפה שאף אחד לא יציע לו כלום הרי מה את אומרת!? אני רוצה אבל מפחדת

seeyou

New member
ב"שטח"שלך אין מיתון!../images/Emo54.gif

גם כאשר יש חופש מיני מגיל צעיר עדיין גברים מעדיפים זונות! למה? עם זונה הוא צריך להנות-הוא לא חייב להוכיח שהוא גבר!

בראש הפורום יש הודעת אזהרה

קראת אותה (היא מקושרת לשירשור שלם)? זה יקרה לך בכל פורום באינטרנט - תמיד יהיו כאלו, אבל יש גם אחרים.

seeyou

New member
בכול אחד מאיתנו...../images/Emo11.gif

יש צד אפל! יש הומוים בפוטנציה כמו לסביות-פרוצות או רוצחים.. יש כאלו שמפנטזים...אך מפחדים להיכנס לחלום ויש כאלו שממשים את החלום.. יש קצת נגודים בחלום שלך... ..."ללכת למלון לסקס סוער ללא גבולות .." אם את רוצה "תפקיד של זונה את חייבת לדעת(או ללמוד) מבעלת מקצוע איך להתנהג עם קליאנט! אני לא בטוח שיביו לך אורגסמות! מבחינה של הכסף... גם בשטח ה"מסחר" את לא "טובה"... ישנם הרבה נשים כמוך...אשר עבור לילה משלמים יותר מ-100$ !! אז תחליטי את רוצה הרפתקאה או סתם השפלה(זה בדרך כלל קורה עם זונות)! מה שרואים בסרטים זה סם לטיפשים! הייתי אומר שלקחת טיול -הפלגה יהייה לך יותר כיף!ואולי גם "מכניס"!

ל- seeyou

הצלחת להעלות חיוך על פניי לא חשבתי לרגע הלאה , מה קורה בפועל , מה עושים , איך . ראיתי רק תמונה ורודה כזאת כמו באגדות . סטייל אישה יפה
תוכל לפרט יותר לגבי ה------>> " מכניס" - למה התכוון המשורר ???

seeyou

New member
מילים .../images/Emo28.gifBe not a slave of words

......אוסף של אותיות! פרוש המילה היא במשפט ובעוצמה של המדבר! No man means all he says, and very few say all they mean

מתארח

New member
פנטזיה

לא בטוח שירדת מהפסים,כנראה שרגשות תיסכול מכל העובר עלייך בצרוף לנשואים ללא אהבה מצדך גורמים לכך.עשי חשבון נפש ובדקי האם לא מוטב לשנות ולצאת לדרך חדשה.

../images/Emo94.gif|בלונד,,,,,../images/Emo25.gif

כניראה שמקום העבודה שלך והתפקיד שלך בעבודה עצמה מאוד גבוהים ודורשת ממך רצינות . אז המצב שהזכרת הוא בעצם מצב לא שיגרתי ו"התפקיד" שלך הוא לשרת אנשים ולעשות כרצונם. הערה: את צריכה להבין שעבור התשלום שהזכרת(1000 ש"ח) יהיה לך הרבה מה לעשות את בטוחה שתעמדי בדרישות ,ותעשי הכל? או שיש לך קווים אדומים שאותם לא תחצי? תיראי זה העניין של הכסף מושך אותך לזה או שרק המין הסוער ? האם תירצי להיות השולטת או הנישלטת .? בכל מיקרה אם זה לא עניין של כסף אז סקס סוער תוכלי למצוא בכל מקום רק תיבחרי,והערה: מה זאת אומרת "עם היה לו שווה -ואם לא אז לא " בדרך כלל הסכום הגבוה הולך עם איכות גבוהה

יורשה לי לענות לך מזוית שונה לגמרי

אני נמצא מצידו השני של המתרס. אני הוא זה שמשתמש בשרותי מין בתשלום, ויודע הכי טוב מכל העולם ואחותו למה אני כל כך נזקק לכך. שלא יהיה לך שום ספק ולו הקל שבקלים: כל גבר שיבוא אלייך נמצא ברמת ציפיות מסוימת, שעלייך לקחת אותן בחשבון. רוב הלקוחות שהולכים לזונה מתנהגים אליה בצורה שמתאימה להם, ועלולים לפגוע קשות בזונה שאינה מתורגלת בסוג זה של עבודה. (מקוה שאינך נפגעת מהמינוח זונה). הסיכוי שלך להפגע, נפשית או פיזית, גדול מהסיכוי להתעשר, ועלייך להביא זאת בחשבון, ואביא לך דוגמא מההתנהגות שלי: כשאני נפגש עם זונה אני מבהיר לה שהשימוש בקנדום חשוב לי ביותר, ונותן לה תחושת בטחון בנקודה זו. בהמשך הזיון אני נוהג "לבדוק" אם הקנדום יושב היטב במקומו, ואחרי "הבדיקה" השלישית או הרביעית, אני נוהג להעיף אותו ממני מבלי שההיא תרגיש, וממשיך את הזיון ללא קנדום וגומר לה בפנים. בסוף הזיון היא מגלה שהקנדום "נפל", ואז אני "נבהל מאד", נכנס ללחץ ומנסה בצורה זו להפחית את הלחץ והפחד שהיא נמצאת בו. האם חשבת פעם על ההרגשה שתבוא לך מתי שקליינט גומר בתוכך ולא חשוב כלל אם את מוגנת מהריון או לא. לכי תדעי אולי הוא חולה איידס או צהבת או אללה יודע מה יש לו. לגבי הסכום את חיה בעולם לא מציאותי והסכומים פחותים בהמון ממה שאת מצפה. על איש שישמור על ביטחונך האישי עוד לא דיברנו, ויש עוד מלא איומים של אנשים רעים שעוד לא הזכרתי. אוקצור: אני לא מכיר אותך ואולי לא אכיר אותך לעולם, אבל כקליינט ותיק של המון זונות בעיר אני מציע לך בכל לשון של הצעה לא להתפתות לכסף הקל הזה (יעני), ולהתרחק מהלכלוך המקצועי הזה. אם באה לך הרפתקה של משחקי שליטה או מימוש פנטזיות למיניהן כדאי לך מאד דווקא ללכת על העניין הזה, אבל עדיף עם מישהו שאת מכירה אותו פחות או יותר, ולא עם אדם זר שלעולם אינך יכולה ליצפות איפה הוא יפגע בך. מוכן לשתף אותך בהמון התנהגויות של קליינט שלעיתים הוא מגעיל, לעיתים תחמן, ןלעיתים מרשה לעצמו להתנהג עם זונה כפי שלא ירשה לעצמו עם שום אישה רגילה מהישוב.

adam33

New member
סימפטום

הדבר החיובי שאני רואה בכך זה שאת מודעת לבעיה שלך שהיא ריגושים אז אוליי תתחילי ליצור אותם עם בעלך ובכל תחום לא ראיתי שכתבת שהוא יסרב או שאינך מסוגלת לעשות זאת תמיד הפתרון לשכב עם מישהו זה הדבר הכי קל השאלה האם זה מה שחסר לך באמת או דברים אחרים מעבר לכך שאותם לא תקבלי מסתם ריגוש..

למעלה