יורדים בגדול 203

בוביץ

New member
יורדים בגדול 203

טוב זאת ששתתה את כלך המיילשייקים ממש מפגרת עצם זה שהיא שתתה מוכיח שהיא לא תהיה מוכנה לעולם האמיתי סוף סוף ניק עף הגיע לו. אבל זה היה ברור תמיד בלפני ההעפה מראים מדברים על מישהו מסוים ובסוף מתברר שהעפה שזה מישהו אחר.

fireman

New member
העונה השניה של יורדים בגדול

מאוד מאכזבת לדעתי....אחרי העונה הראשונה שממש ריתקה אותי השבוע הרשיתי לעצמי לפספס את הפרק השבוע כי כבר איבדתי עניין בעונה הזו..... המתמודדים מעצבנים, נראים נטולי מוטיבציה, אין תחרותיות של ממש, הכל קומבינות בינם לבין עצמם ואין שום דבר שגורם לי לרצות לראות את העונה הזו כמו העונה הקודמת.....

Aviad1987

New member
אצלי ההפך הוא הנכון

כנראה שנסכים לא להסכים לעת עתה

fireman

New member
אין שום בעיה....

זה לגיטימי שיהיו אי הסכמות. חסר לי הגיבוש האמיתי והחברויות האמיתיות (כך זה נראה לפחות) בין המתמודדים, כאן זה נראה יותר "פוליטי" הרבה יותר קומבינות, הרבה סגירות מראש, הכל נראה צפוי....לדעתי חבל...

n l m

New member
אני מסכים איתך

שהעונה הזאת היא הרבה יותר אינדיוידואלית ויש פחות חברויות כי תכלס כל אחד בא לשם בשביל עצמו ובשביל לשנות את החיים שלו אבל אני לא רואה בזה משהו רע אלה משהו חיובי דווקא מה שלא אהבתי בעונה הראשונה הוא שהיו מתמודדים שבכלל לא הכרנו אותם ולא ידענו מה קורה איתם חמש דקות לפניי ההצבעה בפרק 4 גילינו שמאט מעצבן את הקבוצה והוא עף באותו פרק, פתאום גילינו שקלי מעצבנת, עפה באותו פרק אני אנסה לא לספיילר יותר מדיי אני רק אגיד שכאן הכל נבנה בצורה יותר טובה ותוך כמה פרקים ספורים כולם כבר יכירו את כל המשתתפים ויתחברו אלייהם ואתה תראה את הרצון שלהם, של כולם לא רק אני אומר, גם הצופים בארה"ב דרך אגב, היום הגמר!!!!!!!!!!

קובי221

New member
כלומר זה יהיה-../images/Emo58.gifעל הפינליסטים

ב- 3 בלילה בערך...(אצלהם).
אחת מהפיינליסטים זאת ההיא ששתתה את כל המילשקים? והם 4 פינליסטים?
כי אם כן, בטעות יצא לי לשוטט באתר של nbc ולראות כמה אנשים...

n l m

New member
../images/Emo58.gif לפיינליסטים (כולל שמות)

הפיינליסטים הם מאט-המתאבק לשעבר סת'-ההוא שהיה מטרה בפרק האחרון וסוזי-זאת עם המילקשייקים אין לי מושג למה ראית יותר אנשים אוליי הסתכלת בסקר על המפסידים בטעות

n l m

New member
../images/Emo58.gifF4

כן, היא הייתה בפיינל 4 השאירו אותה עד אז כי האחוז שלה היה הכי נמוך ובפיינל 4 החליטו שזה מספיק זה כנראה המקום האופייני לכל אלה

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gifזה ניראה די ברור

היא היחידה הבולטת העונה מקבוצת הבנות לפחות עד עכשיו

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אנדראה(השמאלית) כנראה שכחו להסיר אותה אני תמיד גולש באתר הפנימי בתוך NBC אז אין לי מושג

למעלה