יוצר נולד..........

TRANCE ADDICT

New member
גיא..

אני בטוח שתכף נראה תגובות כגון '' מסחראא. בלעכסס. גועל נפש. לאן הגיעו'' וכ''ו וכ''ו..

TRANCE ADDICT

New member
דרך אגב..

זה ישודר בערוץ 2..כל התחרות שלב הניפוי וכ''ו...סוף סוף יהיה משהו מעניין לראות בטלויזיה..חח..

TֱAֱMֱIֱR

New member
פששש נישמע מעניין....

אם מישמונקין ירשם...תישלחו לו אס אמ אס...?

Mike A

New member
מסחראא. בלעכסס. גועל נפש. לאן הגיעו

קיצר רעיון נחמד וטוב שיש דבר כזה מה שאני לא מבין זה איך בדיוק זה הולך להתבצע זה לא שזה מישהו שבא עם הקול שלו בשביל מוזיקה אלקטרונית צריך ידע כל כך נרחב בכל כך הרבה תחומים... זה לא כמו שירה שיכולה לבוא איזה בחורה בת 18 ולהפגיז בקול מדהים שמשתווה לרמה של הזמרות הכי גדולות בארץ אתה אף פעם לא תראה בחור צעיר שעושה טראנס משתווה ברמה לגדולים של הסצינה..

DjMD

New member
רגע רגע....?!

מאוד מוזר הסיפור הזה..... לדעת ליצור ברמה של לזכות בתחרות היא לא משהו שבא בשעה,שבוע או חודש. אני לא חושב שזה מסחרה מגעיל בלה בלה. אני חושב שזה פשוט סתם, מה יעשו שמה? המתחרים יתחרו כל אחד באולפן מי מוציא בייס יותר טוב? רק הסט של התוכנית שיבנו אמור לעלות מאות אלפי דולרים.... התחרות היא רעיון טוב, אבל לא פרקטי.כדי לדעת ליצור ברמת אולפן(ביתי או לא) אתה צריך לדעת קצת במוזיקה, המון בסאונד, לדעת טוב סינטזה אלא אם כן אתה מחפש לעשות כבר את מה שעשו, לדעת מיקס ברמה טובה... זה לא משהו שאפשר למדוד בתוכנית של שעה אפילו אם יהיו 100 פרקים. ואם אתם שואלים אותי,נדירים יהיו יוצרי הטארנס איכותי/מחתרתי/פרוגרסיבי. יבואו לשמה כל מיני פלצנים בסגנון ה"בושה" של תעשיית המוזיקה האלקטרונית על סוגיה עופר ניסים, הבחור שעושה כאילו הוא מנגן... בושה! אז בטח מה שישלוט שמה תהייה מוזיקת ה"האוס" ואני לא מתבייש להגיד שהיא מוזיקה מפגרת ברמתה, מונוטונית ברמות מפחידות, וליצור אותה לא צריך לדעת כל כך קיובייס או תוכנת סיקוונסר טובה.

DjMD

New member
וחוץ מזה..... לא מצאתי בשום מקום

משהו על התחרות הזאת, סביר להניח שתחרות כזאת תיוחצן ברמות על (ההפקה בטח יקרה מאוד), אין לה אתר בית, אין אתרים באינטרנט שמדברים על זה?!?!

למעלה