יוצרים ומרקידים

• פותח הנושא inin3
  • פורסם בתאריך

inin3

New member
יוצרים ומרקידים

הי חברה האם מישהו יכול לענות לי למה יש מרקידים שלא שמים ריקודים מסויימים שאנו הרוקדים מבקשים עקב כך שהם מסוכסכים עם היוצר ומדובר במס' לא קטן של מרקידים ממגוון חוגים בארץ, לדעתי זאת חוצפה כי בעצם המרקידים עושים מה שהם רוצים ולא איכפת להם מהרוקדים ושוב אנחנו הפריירים מה איכפת לי הסכסוך בינהם רוצים לרקוד גם רקודים של אחרים ואולי כך יהיה מגוון רחב של רקודים ורפרטואר שונה אז מרקידים לתשןמת ליבכם גם אם אתם מסוכסכים זה לא עניין של הרוקדים

ZEEVS1970

New member
בעיה ידועה ומוכרת זה שנים

לי סיפרו שפעם לפני שנים רבות מרקידים בארץ כעסו על זה שמחברים ריקודי-עם בחו"ל ושנים רבות אצל מרקידים כיואב אשריאל למשל פשוט לא השמיעו ריקודים של משה אסקיו,דני דסה ועוד יוצרים שגרים בחו"ל. מוצדק או לא ברור שבסופו של דבר המרקיד הוא זה ששמורה לו ההחלטה הסופית אילו ריקודים להשמיע ומי שלא נאה לו יקום ויצביע ברגלים ויילך להרקדה אחרת. אני חושב שלא קורה כלום אם מרקיד משמיע גם ריקוד שהוא לא אוהב ובמיוחד אם למשל זה נעשה לקראת סוף הערב ולא על חשבון ריקודים אחרים שתכנן אך יש כנראה מרקידים שחושבים אחרת. כל אחד והקוים האדומים שלו!!!!

מסכימה איתך

ואני יכולה להביא דוגמא של ריקוד שאני מאוד אוהבת "בלאגאן" ריקוד מדהים ,קצבי ומלא חיים ,וחבל לי שלא משמיעים אותו למשל באוניברסיטה ובבית דני.

הרקדה ניתן לבחור, לא חתונה קטולית

אתם מזכירים לי את זה שקיבל סתירה בלחי ימין ואח"כ הגיש את לחי שמאל. מה הבעיה ? מרקיד מסוים לא שם את הריקודים שאתם אוהבים, תצביעו ברגליים. אבל לקטר ולהמשיך ללכת לאותה הרקדה ? נראה לי דבילי לחלוטין. והמסקנה : או שאתם סתם מזוכיסטים / או שסתם בא לכם לקטר..אז מגיע לכם.

המרקיד הוא הסובריני בהרקדה שלו

וזכותו המלאה לשים את הריקודים שהוא מעריך (כמובן, בתנאי שהוא מגוון ולא חוזר על עצמו בכל הרקדה
). במבחר החוגים והמרקידים הקיים היום יכול כל רוקד לבחור לעצמו את החוג החביב עליו ולא להיות "פרייר"
.

למעלה