יוצא מתחיל

mentha10

New member
יוצא מתחיל

שלום אני חדש בפורום, ועומד לצאת מהבית. הגיע הזמן. אני מחפש דירה באזור כפר סבא - רעננה - הוד השרון. אם מישהו מכיר ... יש לי מספר שאלות 1. לגבי ריהוט - ראיתי שרוב הדירות ללא ריהוט או ריהוט חלקי, אז קונים ריהוט? זה בטח הוצאה ענקית. 2. דתיים לא מחפשים שותפים? כמעט ואין מודעות שמחפשים שותפים דתיים. 3. איפה המקומות הטובים שכדאי לחפש או לפרסם (עברתי על הקישורים בפורום) הדילמה שלי היא האם לשכור דירה קטנה לבד, ואז זה אני ו 4 קירות. לשכור דירה גדולה ולחפש שותפים כלבבי, סיכון שאני ישלם הרבה זמן לבד. או להצטרף לדירת שותפים שאינם דתיים, ואז יהיה לי כל מיני בעיות קטנות של כשרות ושבת. ובכלל טיפים למתחיל יתקבלו בברכה.

yaara44

New member
כמה תשובות

1. לגבי הריהוט, יש כמה אופציות. אלף - להודיע לכל העולם שאתה עובר דירה וזקוק לכל מה שאפשר לתת. תתפלא לראות כמה אנשים ישמחו להזרים אליך המון דברים שאין להם כבר שימוש. אמנם זה ישאיר אותך עם דירה שמורכבת מהמון דברים ישנים, אבל זה חיסכוני. בית - את מה שעדיין חסר, אתה יכול לקנות מיד שנייה או לחלופין בחנויות זולות של עשה זאת בעצמך וכאלה. גימל - אם תעבור לגור עם שותפים קח בחשבון שחלק מהדברים שלך אין, להם יהיה. 2. נראה לי שבאזורים שאתה מחפש קשה למצוא הרבה צעירים דתיים ששוכרים דירה. אולי תנסה יותר לכיוון ת"א - גבעתיים - רמת גן או לחלופין עיר דתית כמו גבעת שמואל? 3. אני לא הייתי משכירה דירה גדולה ואז מחפשת שותפים. כמו שאמרת, זה עלול להיות כואב לכיס. אם יש לך מספיק כסף ולא תרגיש בודד, אין ספק שאין על דירה לבד. לגבי שותפים חילונים - אם שני הצדדים פתוחים, לא אמורה להיות בעיה גדולה מדי. 4. בהצלחה ואל תשכח להנות מכל התהליך. אין כמו לצאת מן הבית.

../images/Emo45.gif

כפי שנאמר, יהיה לך קשה למצוא בערים האלו. מעבר לכך שיש פחות שוכרים בערים האלו.

Jazz Singer

New member
../images/Emo45.gif

חפש באיזור של בר אילן, תוכל למצוא שותפים דתיים בטוח.

Jazz Singer

New member
נכון??

בגלל זה שמתי אותו איש שלג נורא מתאים לי עכשיו.

אני זוכרת שמתי שהפסיקו לשדר את זה

היו ילדים שכתבו מכתבים לערוץ 2 ושאלו אם בולי והחברים שלו נמסו מהחום...

Jazz Singer

New member
../images/Emo6.gif

מעולה

למעלה