יוצא לבלות עם ידידות

יוצא לבלות עם ידידות

שלום רב,
אני בקשר זוגי וקבוע כבר 8 שנים עם גבר צעיר ממני בשנים רבות.
עד לפני שנה וחצי הוא היה צמוד אלי לחלוטין, מגיע אלי הביתה בכול סוף שבוע והחיים היו נפלאים.
מלפני יותר משנה הבחור השתנה, החל לצאת עם ידידות מהעבודה לכל מיני אירועים, כגון: הופעות, סרטים הצגות ועוד. בעיניי זה לא מצא חן ונפגעתי מזה מאוד.
הוא ממשיך לטעון שאין דבר וחצי דבר בקשר שלו איתן, וכי הוא מתלווה אליהן כי יש להן כרטיסים חנם לאירועים הנ"ל מתוקף תפקידן. הוא לא הציע לי להצטרף כלל.
כרגע אנו מנותקים לחלוטין כבר יותר מחודש, יש לציין שלא התגוררנו יחד, אך היינו יחד תמיד אצלו או אצלי.
כרגע אני שבורה לחולטין מהתעקשותו להמשיך ולעשות כל שבא לו, ושעליי לקבל זאת בהבנה.
מה עושים?
האם מישהיא מכירה מצב כזה?

שלום

לצאת לבלות עם ידידות זה נחמד, ולא בהכרח מוביל לקרבה זוגית. היי דווקא חופשית אתו ותני לו להיות בקשר עם כל האנשים שהוא אוהב. גם אני יוצא עם ידידות. אם הקשר בינך ובינו טוב והוא לא בוגד, זה העיקר.
&nbsp

אגב

נדמה לי שאם נשואים זה קצת אחרת. כשאתה נשוי לאישה באמת לא נראה לי מקובל שתצא לסרט עם אישה אחרת.
&nbsp

יכול להיות שזה רק אני

אני מאמין בשמירה על קשרים חשובים.
לדעתי אין לו מה לצאת עם ידידות ואם כבר יצא שיקח אותך, אם את האשה שלו.

יכול להיות שכוותנו תמימה, אך יש קוד התנהגות שלדעתי צריך לשמור עליו לטובת הקשר, ומכאן השאלה כמה הקשר איתך חשוב לו באמת.
לעתים יש פער בציפיות וטוב לדבר על זה, והכי חשוב (האמיני לי מניסיון) לשמור על האני המאמין שלך בכל מחיר, מפני שלמרות הכל ובסופו של דבר עם זה אתה חי ועם זה אתה הולך לישון. פשוט לא שווה להתפשר על עצמך.

בהצלחה.

יותא לבילויים עם ידידות

תודה לך סימפלימי.
יש אמת בדבריך, מדובר בידידות חדשות שהוא הכיר לאחרונה, אחת נסע איתה להופעה כאשר הייתי אצלו. טען שהוא נוסע כיון שיש לה רכב להסיע אותו להופעה (כי לו אין רכב). למורת רוחי וגם שביקשתי ממנו שלא יסע, וכעסתי שלא ידע אותי לגבי אותה הופעה שהיה לי שווה בהחלט לנסוע אליה בעצמי. במעמד הזה הוא לא ויתר למרות שאיימתי שאסיים את הקשר עמו. ומאז עשה זאת עוד המון פעמים וכל פעם באמתלה אחר. וברוב חוצפתו הוא עוד טוען שהקשרים עימן הן אפלטוניים לחלוטין.
האין לא מבין קודים חברתיים ולא אתיקה.

ויתורים

מי שלא מבין שבקשר זוגי יש ויתורים שנעשים בחפץ לב מתוך הרווח אז כנראה שלא ראוי להרויח את מה שמוצע לו.
הוא כנראה מבין שאת קשורה אליו הרבה יותר ממה שהוא קשור אליך ומבחינתו זה קלף (גם אם לא מודע).

וואי, אני מבין לליבך ... אין לך מושג. צריך הרבה כוח ומשאבי נפש לקום ולהגיד די. זה קשה, אבל את חייבת את זה לעצמך. תקיפי את עצמך בחברים ותשקעי בעשייה שבונה אותך ... העיקר להתעלות מעל המצב והצורך בלהיות קרובה אליו. נשבע לך, זה כאילו שאני מדבר לעצמי.
היי חזקה.

anati43

New member
זה די פשוט: ירד לו ממך והוא לא מעוניין בהמשך הקשר איתך. לפי

התיאור שלך נפרדתם כבר לפני חודש.

Surrealistical

New member
הכי מוזר

שהוא לא שואל אותך אם את רוצה להצטרף. זה היה הכי מוזר מהסיפור ההתחלתי.
וממה שרשמת כאן זה ממש הזוי בעיני שהוא היה מוכן ללכת להופעה למרות שהיה סיכוי שתסיימו את הקשר. איזה בן זוג נוהג ככה?
שאלת אותו ישירות למה הוא אף פעם לא מזמין אותך להצטרף גם? (למרות שלדעתי זה צריך לבוא ממנו)

יוצא לבלות עם ידידות

תודה על תגובתך, רק בפעם הראשונה הוא נסע עם ידידה מהעבודה לצפות בהופעה בים המלח. וזאת ברכב שלה, (לו אין רכב)הוא סבר שאיני אוהבת אופרה.
מאז הוא ממשיך לצאת איתה ועם חברותיה לתערוכות ולהופעות שהן מזמינות אותו כי יש להן כרטיסים בחינם. וזאת כאשר אני לא נמצאת אצלו.(אני מתגוררת רחוק ממנו)
בנתיים אנחנו נפרדנו ואולי טוב שכך כי מי צריך גבר כזה בחיים.

מ140672

New member
עצוב לומר

אבל נשמע שהבחור לא סופר אותך ואת רגשותייך וכנראה שאת מייחסת לקשר שהיה חשיבות ועומק גדולים מאשר אצלו..מציעה לך להתמודד עם הכאב (וזה כואב) ולמצוא לך בן זוג שטוב לך/אליך ומה שאת מרגישה מעניין אותו..בהצלחה!

Surrealistical

New member
נכון, באמת לא צריך

נראה שבאמת לא אכפת לו מרגשותיך וכנראה כבר נמאס לו מהקשר.
בהצלחה עם הבן זוג הבא.

למעלה