יוצאת עם גרוש +1

cocola

New member
יוצאת עם גרוש +1

שלום לכלום.הכרתי גבר מקסים עדין.כמו שאני אוהבת.יש לו ילד בן 3 שגר איתו.אנחנו יוצאים מעט זמן.ואני חוששת שהילד לא יואהב אותי.אולי עכשו הוא זקוק לחום ורגש של אימא.אבל בעתיד (אם נתחתן)אני חוששת שהוא יתנקם בי.כי בכל זאת אני לא האימא הביולוגית שלי מה עצתכם???????????..

pikov

New member
עצתי

שתפתחי כבר עכשיו מערכת יחסים טובה עם הבן בתור" החברה שלאבא" והישמרי לך מלנסות לשחק תפקיד של אמא.

s h o o s h a

New member
בואי נעשה סדר

הכרת גבר גרוש+1 בן 3 ואת חוששת שהילד בן השלוש לא יאהב אותך כשתתחתנו? או שאולי
כבר חודשיים את נפגשת עם הרופא של אמא שלך ואת פשוט דלוקה עליו בצורה מטורפת. את רוצה אותו כי מעולם לא פגשת במלאך כזה? או ש
את עוזבת לארה"ב וזקוקה לחדר להשכרה, רצוי עם שותפה? אני חושבת כשיעשה סדר בין כל הדברים נוכל להתייחס ברצינות לשאלות שלך. אבל, כפי שכולם כאן כבר יודעים, זו אני וזו רק דעתי

cocola

New member
לשושה שלום.............

את באה להעביר עליי ביקורת? לא ביקשתי את עצתך האישיתץוגם לא פניתי אלייך לגבי חול אני מבררת פרטים לאחותי הקטנה את לא ממש יודעת מי אני..אז אנא ממך............

s h o o s h a

New member
וואווווו, אמא'לה

(שמה שכפ"צ וקפל"ד לפני שאני מגיבה, שמא, פן...) "את לא ממש יודעת מי אני" נכון, אני בכלל לא ולכן אמרתי שצריך קודם לעשות סדר בענינים כדי שאנסה להבין מי את ואז גם אני אוכל, אולי, להגיב לך. ונכון גם שלא ביקשת ממני באופן אישי לתת לך עיצה. אבל שאלת את הפורום ומאחר ואני חלק ממנו, אז יש לי את האפשרות לבחור לענות לך או שלא וכן לבחור איך לענות לך אם אבחר לענות. ואני בחרתי לענות כפי שעניתי. ועוד דבר אחד קטן גם להעביר ביקורת מותר. החכמה היא - לדעת לקבל אותה ולא להתקיף בגינה. מקסימום, איך אומרת כאן רות - "דפדפי" הלאה. יש????????????

ophra

New member
כמה עצות:

א. אל תנסי להיות אמא שלו ב. אל תנסי לרכוש את אהבת אביו דרך הילד ג. אל תתחרי עם הילד על תשומת לב ואהבה של אביו. הילד תמיד ינצח. כתבת כל כך מעט כך שקשה להבין את כל הסיטואציה אבל מהמעט שכתבת נראה שאת ממש, אבל ממש לא יודעת לאן את נכנסת. אולי כדאי שתחשבי עוד קצת לפני שאת קופצת לחתונה ו"אימהות".... עפ
(ביקשת - קיבלת)

למעלה