יוצאת מהארון

יוצאת מהארון

עם פאזל ממוסגר חדש וסיפור הרכבתו. שלום לכם. אני קוראת סמויה כאן מאז שחטפתי את שפעת הפאזלים. אני גם שותפתו לדירה של LAIFE שמתעד כאן את תהליך הרכבת הפאזל של תמונות של רומא. הפאזל הראשון שהתחלנו להרכיב היה של 1000 חלקים קנינו אותו בפאזלנד במבצע של אחד פלוס אחד/ שני הפאזלים עלו 220 שקלים, ז"א 110 לפאזל. הפאזל היה יחסית קל וההרכבה היתה כיפית מאד. לאחר כמה חודשים שהוא שכב בארון החלטתי שאני ממסגרת אותו, הלכנו למסגר שנמצא ברחוב רבי עקיבא בבני ברק. החוויה היתה לא מרנינה בלשון המעטה. הבאנו אליו את הפאזל כשהוא מחולק לארבעה, לא מודבק. הוא ביקש מאיתנו להעביר אותו למשטח שהיה לו שם ובינתיים מרח דבק על משטח אחר. לאחר מריחת דבק על כל המשטח הוא ביקש שנעביר את החלקים, הוא הלחיץ אותנו להעביר אותם במהירות 'כי הדבק יתייבש' ולכן חלק מהחלקים נפרדו בדרך למשטח ותוך כדי קריאות מלחיצות שלו היינו צריכים להרכיב במהירות את החלקים שהתפרקו. אחרי מלאכה לא קלה וכמה התקפי לב קלים מכיווני רוב הפאזל הורכב, חוץ מחלק אחד שהלך לאיבוד... אני בשלב זה הייתי כבר על סף בכי אבל המסגר לא נראה לחוץ (עכשיו החלטת להירגע?) וחיפש אותו. החלק היה על הרצפה לידו ואני סוף סוף נשמתי לרווחה. לאחר מכן הוא הראה לנו מסגרות שממש לא מצאו חן בעיננו, מה גם שנראה לי שהמבחר לא היה כל כך גדול. אחרי ששוב, כמעט התייאשנו, הוא הוציא מסגרת שמצאה חן בעיננו והחלטנו לקחת אותה. לאחר מכן התלבטנו אם לשים זכוכית מבריקה או מט והחלטנו על מט, מה שלדעתי היה טעות כי הצבעים של הפאזל עומעמו. הוא גבה מאיתנו 190 שקלים על המסגור. אז הנה אני משוויצה בפאזל שכבר תלוי בחדרי ואשמח לדעת אם המחיר סביר או שהוא גבוה מידי.

ssyוM

New member
שווה השווצה הפאזל הזה ../images/Emo13.gif

תיראי טווח המחירים ואיכות המסגור די רחבים ( לעיתים ניתנים למיקוח ) אני חושבת ששווה לעשות סקר שוק בכל מיקרה עם חנויות למסגור קרובות . מה שבטוח שהוא יפה והמחיר לא נורא....

ssyוM

New member
וכמובן ...

ברוכה הבאה

דגנית

New member
אין לי מושג לגבי המחיר, מה שכן זה פאזל מדהים

יפיפה, ומחכה למסגור גם אצלי
זה הפאזל הראשון שהרכבתי (אחרי פאזל כדור)

jocie1

New member
ברוכה הבאה, |תוצאה מדהימה גם הפאזל וגם המסגור

מממאיה35

New member
וולקאם..

יצא יפה המסגרת והפאזל כמובן.. יש לי בבית מלא פאזלים ממוסגרים, החוויה היתה טובה חוץ מפאזל אחד שאני מנועה מלדבר עליו מרוב שזה מעציב אותי בכל מקרה המחיר ששילמתם נראה לי הרבה, אם תרצו המלצה לפעם הבאה - תגידו לי. שווה לעשות "סקר קטן" לפני. ברוכה הבאה! האם יש עכשיו פאזל בהרכבה?

תודה לכולם

וברוכים הנמצאים. האמת היא שרצינו לבא למפגש וכשהיינו אצל המסגר ביום חמישי שעבר אפילו צחקנו שיהיה לנו מה לספר במפגש... רק שכשהגענו הביתה גילינו שבדיוק באותה שעה המפגש כבר נערך, אנחנו חשבנו שהוא יהיה שבוע לאחר מכן
אני מבינה שגם המחיר ששילמנו מעט גבוה, אבל לא נורא, טעויות של מתחילים. מממאמיה, לשאלתך, אנחנו מרכיבים עכשיו את הפאזל של רומא - 5000 חלקים אבל עם המסגור שלו נחכה גם כי אין לנו מה לעשות כרגע עם תמונה כזו גדולה וגם בגלל שבשביל מסגרת מתאימה בשבילו נצטרך לקחת הלוואה רצינית בבנק
אבל לא נורא, האמת היא שאת מירב ההנאה אנחנו כבר מפיקים מההרכבה עצמה.

פאזל יפה מאד

מחיר המסגור לא יקר מדי לדעתי. זכוכית מט לא אמורה לעמעם את הצבעים של הפאזל.

למעלה