יוצאת מהארון

sashkashurik

New member
יוצאת מהארון ../images/Emo9.gif

וקוראת לכולם לעשות אותו דבר! אני התחבאתי מאחורי הניק THORNE FORRESTER אחותי מתחבאת מאחורי הניק ANGELA FORRESTER אבל! אחותי אף פעם לא כתבה בפורום לפני זה וזה הניק שהיא בחרה לה, אז כולם להגיד לה ברוכה הבאה לפורום!
ותישארי איתנו!!!
אחרי שהיא כתבה הודעה, מישהו בשם RIDGE FORRESTER ענה לה, ואז כבר הפיתוי היה גדול והחלטתי גם להשתתף, קוויתי שכמה מחברי הפורום "יאמצו" לעצמם דמויות ונעשה מין משחק תפקידים. לא משנה, בכל מקרה, מי עומד מאחורי רידג', קרוליין ושילה ומורגן - אין לי מושג, אז תצאו גם אתם מהארון!!! זהו, בזה ת'ורן פורסטר גמר את הקריירה שלו בפורום ועוד פעם להגיד כולם: ברוכה הבאה, ANGELA FORRESTER!!!

Guy K

New member
ברוכה הבאה לפורום, אנג'לושקה

מה, גם לי מותר להמציא כינויי חיבה ברוסית
אנג'לה, את כותבת מהארץ או מחו"ל?

sashkashurik

New member
אם כבר רוסית, אז אנג'לוצ'קה. ../images/Emo6.gif

וכן, היא כותבת מחו"ל, אבל למה, בעצם, אני כותבת במקומה? כשהיא תגיע לכאן, היא כבר תספר על עצמה.
(אם תרצה, כמובן).

שלום לכולם!!!

אני כותבת מחו"ל, כמו שאחותי כבר הספיקה לגלות. אני ממש מרוצה שאחרי בערך 12 שנים של צפיה מצאתי עוד מטורפים שאוהבים את הסדרה הזאת. ודרך אגב, אני רואה את הסדרה מהפרק הראשון!!! אז אומנם כולם עכשיו יודעים שאני לא באמת אנג'לה פורסטר, אך אני עדיין אמשיך לאיים על כל מי שאיכשהו מעורב עם הפורסטרים...

girlontop

New member
לא ישנתי שבועות בגללה!

הסצינה שהיא יוצאת מהמכונית הבוערת ודוחפת לתוכה את האישה האומללה שבאה להציל אותה היתה לקוחה מסרט אימה, לא פחות. ול"אנג'לה" של סשה - ברוכה הבאה לפורום סטפקשה

S c a r l e t t

New member
ברוכה הבאה אנג'לה ../images/Emo24.gif

סשה, סחתיין על הוידוי
עכשיו אנחנו מחכים לעוד כמה וידויים לדעתי....!

NarihS

New member
חחח דווקא חשבתי על זה!

על "לאמץ" דמות
חחח אבל אני לא טובה בלהמציא שטויות מצחיקות וכאלה
אז לא עשיתי חחח

למעלה