יוצאת לקנות סיגריות

Sparker

New member
קופסה של פורטונה ´וקשה...

ואני לא אתנגד למשהו מתוק...

הבאתי לך סטאובסנט במקום

ויש לי עוגיית צ'וקלטצ'יפס ענקית. רוצה חצי? טעמי, טוויסט ומיצפז אזלו בחנות הטבק-עיתונים-ממתקים השכונתית. קניתי גם חצי לחם לבן - מישהו לסנדוויץ?

Sparker

New member
תודה... כבר שנוררתי LM... יאק!

ואני אוותר על העוגייה... סתם ביקשתי מתוך נימוס... אני כבר כמעט שנה שלא נוגע בדברים מתוקים, משהו נדפק אצלי...

אצלי טוב..

קיבלתי פרוייקט לכתוב איזה קוד במחשבים, אם ספר של מיליון עמודים, אחרי עשר דקות פרשתי בשיא אז שמתי בדי וי די את "מבצע סבתא" סרט גדול.. מה איתך

little wave

New member
אצלי הכל בסדר ....

עוד יומיים לסוף השבוע - יש!!! וחוץ מכמה דגנרטים במשרד, ומחשב שממש עושה מה בראש שלו - הכל טוב! אפרופו סרט - בפעם הבאה שתחליט לפרוש בשיא לך לראות את "תפוס אותי אם תוכל" החדש של ספילברג, עם תום האנקס ולאונרדו די-קפריו. זה מסוג הסרטים המשעשעים שלא צריך לחשוב ולהתעמק בהם יותר מידי - בדיוק מה שהרופא ממליץ כשרוצים לברוח מכתיבת עבודות עבות כרס.....

Sparker

New member
ישראלים באירופה!!! ../images/Emo124.gif כנסו!

תומר מיודענו משמיץ את הפורום בשדות זרים... ולא סתם אלא אצל פורום האב/אם... לפתוח סקר שבו נחליט לגבי דרך הטיפול?!?

נכון!

ראיתי שאין לי מספיק שוקולד השחר בשביל לחלוק איתך סנדויץ´ שלם.. שנשים עלי קוטג´ במקום?

little wave

New member
../images/Emo2.gif תומר? שלנו? קשה להאמין...

אני מציעה - כרטיס צהוב ואזהרה.....

een ogenblik

New member
לא סתם

הוא אפילו מטעה ואומר שזה היה לפני יומיים, בזמן שזה היה לפני שבוע. נתי נתנה לו תשובה ארוכה מאד על שבועה, קדושה וילדים, וכל מה שהוא לקח ממנה זה "בגלל הילדים". בקיצור, מלאכת הטעיה ורמיה מוחלטת, שמטרתה להכפיש את שמנו ברבים, ובמיוחד בפורום האב/אם. סקר עונשים בהחלט יתקבל בברכה.

blixgirl

New member
המממ...עונש לתומר...

מה דעתכם ? לא לנהוג שבוע ? לא לאכול שוקולד השחר שבוע ? או לא להתחיל עם בנות שבוע ? או אולי...לכתוב מאה פעמים על הלוח (איזה לוח אין לי מושג) אני לא אכתוב בפורום ההוא...אני לא אכתוב...

Nathi

New member
אני בהלם!!!תומר!../images/Emo123.gif

ראשית כל סליחה שלא ראיתי מלכתחילה את השירשור ספרקר...ותודה. שנית -תומר אני מאד מאוכזבת ממך. ואפילו מופתעת על כן אמרת לי שזה אחד הדברים היותר חכמים ששמעת בפורום הזה, וזאת לאחר שהסברתי לך למה לדעתי האישית אני ארצה להתחתן. וכרגע אסתפק באופציה של התליה אחרי משפט צדק כמובן...שרת זה באמת לצאת מזה בזול

למעלה