יוצאת לדרך

חושחש

New member
יוצאת לדרך

הי לכולם מחר אני מתחילה את הטיפול הרביעי שלי עד היום קיבלתי 2 אמפולות של גונלF ליום וביום התשיעי עשירי היתי מוכנה לשיאבה עם 12 זקיקים. שאלתי - אני מתכוונת לבקש מהרופא להגדיל את כמות האמפולות ליום על מנת לזכות ליותר זקיקים. ממתינה לתשובה מהירה אני היום נוסעת למדיקל לקבל פרוטקול טיפולי חושחש

רינתילה

New member
חושחש שלום וברוכה הבאה!

12 זקיקים זה יפה מאוד, בעיקר שזה רק משתי אמפולות...(להשוואה, אני עם 4 אמפולות וכפול ימים הגעתי לשלושה זקיקים). לא הייתי מסתכנת ביותר, כי את עלולה להגיע להיפר. שיהיה בהצלחה בטיפול! רינת.

מיכל ק-ש

New member
חושחש

מה רע בתגובה של 12 זקיקים תוך 9 ימים ועם 2 אמפולות ליום? לי זה נשמע מעולה. למה לך להסתכן בהיפר? שיהיה בהצלחה בטיפול. מיכל

פישון

New member
צריך להתחשב בבשלות הביציות

כמות יותר גדולה של זקיקים אינה בהכרח סימן ליותר עוברים. לפעמים יש ירידה באחוז ההפריות. לעומת זאת, את מגדילה את הסיכון להיפר. בנוסף הטיפול עלול להיות כואב מאד (כאבים בשחלות). בעיקר אם את פוליציסטית, אין טעם להסתכן. מדד סביר להפריות הוא 50% (אני לא מתייחסת לתוספת עזרה כמו איקסי). אם יורדים מתחת לזה, הבנתי מהרופא שזה אומר זקיקים רבים אבל לא בשלים. אם עולים מעבר לזה לפעמים אפשר להוסיף קצת הורמונים, אבל משתדלים לא להגיע למספרים מעל 15 זקיקים בכל מקרה. קחי בחשבון שזקיקים קטנים מוסיפים הורמונים אבל לא ביציות, ולכן צריך לשאוב גם אותם. אצלי זה אומר שאיבות יותר ארוכות והגדלת הסיכון גם מבחינת ההרדמה (הוא הסביר לי שהוא עובד עלי כפול זמן).

חושחש

New member
תודה בנות

תודה בנות על העזרה חזרתי לפני שעה מהרופא במדיקל ולשאלתי כמוכן הוא ענה: 12 זקיקים זה יפה ומספיק ושלא כדאי להוסיף אמפולות כי יש לי שחלות פלציסטיות ותיתכן תגובת יתר שעלולה להפסיק את הטיפול. הפעם נעשה איקסי לכל כמות הביציות ונצפה לכמות גדולה של עוברים. בפעם האחרונה שאבו לי 12 ביציות לשש ביציות עשו איקסי ולשש נתנו להפרות לבד. מתוך השש איקסי הופרו שלוש עוברים ומתוך שש ההפריות הרגילות לא יצא כלום. תודה על העזרה חושחש

נועם@בת

New member
שיהיה בהצלחה חושחש

אם יהיו 12 ביציות ו10 הפריות, והריון אחד בריא ושלם- דיינו
נועם

למעלה