יוצאת דופן

SimplyMe1

New member
יוצאת דופן

אני מוזמנת לחתונה בסוף פברואר ושתי דילמות שנשזרות אחת בשנייה עומדות בפניי, האחת-שמלה חדשה בצבע כתום-ורוד שראיתי היום במנגו והיא לגמרי שמלה קייצית אם הולכים לפי הצבע. מבחינת הגזרה-היא מסתיימת לפני הברכיים,יש לה שרוולים והיא די זורמת על הגוף, לא צמודה בכלל, אבל לדמיין אותה עם נעלי עקב שחורות, צמיד שחור ועגילים צמודים-ממש בוער בי לקנות אותה(היא ממנגו הקולקציה החדשה, לצערי לא הצלחתי למצוא באתר כדי להעלות לינק). שנית, די ברור ששמלה כזו תבלוט. זה צבע בוהק,בולט,זועק וכמובן גם יפה(עליי, מנסיון קודם עם צבעים כאלו) ,העניין הוא שזה מאוד בולט. מהיכרותי עם חלק מהנפשות הפועלות שמוזמנות לחתונה,כמעט כולן יגיעו עם שמלות ובגדים די מהוגנים,קלאסיים,לא מעיזים(חתונה של קולגה בעבודה) ואני מצד אחד קצת חוששת שצבע כזה לשמלה יבלוט,למרות שהבד ממש לא זועק תחרה\שיפון או משהו כזה, ומצד שני המראה שאני רוצה ללבוש הוא לגמרי שיקי- עם נעלי עקב או סנדלי רצועה שחורים על עקבים,קלאצ' שחור והפוני המצודד שלי
--בא לי. הייתן בוחרות לבלוט עם הלבוש שלכן בחתונת חורף או ללכת על שמלה קלאסית יותר ש"מתיישבת עם שאר הקהל שיוזמן"? גם בבחירה השנייה אני כמובן אבחר בשמלה סקסית,LBD,נעלי עקב ואיפור מהוקצע-אבל עדיין..דעתכן? באסה שאין לי תמונה של השמלה הקורלית, היא נראית פשוטה על הקולב אבל אני לגמרי יצירתית עם איך להפוך אותה לסינדרלה.

אביeג7

New member
אין לי תשובה,אבל

לחברות מועדון יש 25% הנחה עד מחר... <אני זוממת על ז'קט ירוק דשא הורס במיוחד!> בגלל יום האהבה..
אז.. אני בעד לקנות את השמלה בכל מקרה.. אני בטוחה שגם אם לא תלבשי אותה לאירוע הנ"ל, את תמצאי הזדמנויות אחרות.. ,

SimplyMe1

New member
אני יודעת.... קפצתי לשם אתמול אחרי העבודה

לקנות במאק משהו וראיתי את ההנחות במנגו, רק שלא היה לי זמן למדוד. דווקא קולקציה יפה שכבר ראיתי שם כמה דברים יפים שיתאימו לארון שלי. ואת זוכרת בזכות מי יש לך כרטיסיית מנגו בארנק?
)) היום אני עובדת ערב אז נראה אם אספיק להגיע לפני שהם סוגרים(ותכלס ככה אני הכי אוהבת,לבוא לפני סגירה שהכול מקופל ואפשר למצוא צבעים ומידות במקום).

אביeג7

New member
הקולקציה החדשה מהממת!!

אני ראיתי כ"כ הרבה דברים שאני רוצה.. אני אקפוץ לשם אחרי העבודה.. 25% הנחה זה לא מעט..

nowonder

New member
את בטח כבר מנחשת את התשובה שלי

לכי על השימלה הכתומה, שהאחרים יקנאו בך על השיקיות והאומץ, וילמדו ממך איך להיות אופנתית. הדיסקליימר היחיד שלי - שזה אירוע שקשור לעבודה, אז אל תקחי את השימלה לכיוונים של סקסי ופרובוקטיבי.

Zorikit

New member
גם את שלי אפשר לנחש...

אני תמיד בעד לבלוט ולהיות נועזים

כיוון שמדובר בקולגה

הייתי הולכת על מיינסטרים. מבחינתי להיות לבושה "הולם" פירושו גם להתאים לקוד הלבוש שהשאר מתאימים את עצמם אליו. ובלי קשר, הייתי קונה את השמלה ההיא
ומחכה להזדמנות יותר מתאימה.

SimplyMe1

New member
הקולגה זכר

יותר נכון להגיד שהוא עובד בכללי במחלקה שאני עובדת בה, אבל אלו שעובדות איתי כולן נשים, ככה שלמעשה יש לי קולגות נשים והגברים הם לא ממש הco-workers שלי. ואני לא עובדת בקומה שיש בה קוד לבוש בכלל. אין כאן עניין של מחויט או משהו כזה,מצד שני לא הכי זרוק, פשוט..די משעמם הרבה פעמים:) אני פשוט צופה שאלו שיגיעו מהעבודה לא יחשבו ללבוש שמלה כתומה, אבל אולי אני אופתע והבנות אצלנו יפציצו באיזו שמלה יפה לחתונה.

efrato1

New member
נשמע שאת ממש מתלהבת מהשמלה

ולכן אני חושבת שאת צריכה לרכוש אותה בכל מקרה. לאירוע הייתי מתלבשת איך שבא לי אולם במערכת השיקולים הייתי לוקחת בחשבון שאני אמשוך הרבה תשומת לב ובודקת עם עצמי אם בא לי להיות במקום הזה... לפעמים התשובה היא כן ולפעמים לא, תלוי באירוע ובמוזמנים.

SimplyMe1

New member
גילוי נאות, בנות יקרות

אמנם שרשרתי אליך אבל הייתי צריכה לציין שלא מדדתי את השמלה אתמול מחוסר זמן ,ככה שמאוד יכול להיות שהיא מהממת על הקולב יותר משתהיה מהממת עלי
..הגזרה נראית לי טובה אבל אי אפשר לדעת איך זה יתקבל. אני גם חושבת עכשו שהיא היתה כתומה יותר ולא ממש קורלית , וחושבת איך שמלה כתומה תשב על בחורה בהירה.

ברור שללכת עם השמלה הכתומה...

למי אכפת מה אחרים לובשים? זה לא שבישראל יש dress code שצריך לפעול בהתאם... אני בעד להשתולל עם הבגדים והצבעים... הכי כיף להיות עם שמלת תכלת ופולקה דוטס בין כל השמלות השחורות...

SimplyMe1

New member
נכון מאוד, אתמול כתבתי את ההודעה

אחרי שראיתי את מה שלבשי פרגי לטקס הגראמי ,והיא בלטה מבין כולן. לי כמובן לא היה אומץ ללבוש את השמלה שהיא בחרה בה, אבל לפחות הכתום היה בולט ושונה. וזו תהיה חתונה של צעירים אז סביר להניח שהבנות דווקא כן יבחרו בשמלה שחורה. חוצמזה גם אם אבחר בשמלה שחורה, אז היא באמת יפה ושונה מהשאר וגם המסביב שלי כבר מתוכנן(נעליים, איפור ותכשיטים).

sheffys1

New member
בעניין רכישת השמלה - אני ממש בעד

גם אם היא לא תשמש אותך כרגע מבחינת דילמת ההתבלטות: אני מסכימה עם הדעה שאומרת להשתייך לקוד הלבוש המקובל. מה שכן - אם הקולגה היא גם חברה (חבר?), אז לטעמי יש פה מקום ללבוש בולט יותר.

יטבת22

New member
נשמע מגניב ממש

אם אני מבינה נכון, היא בסגנון מוד כזה? זה לא נשמע בולט במובן של בוטה או חושפני, אלא במובן של בגד שיש לו "אמירה". אני לא רואה בעיה עם זה, זה כמובן עניין של הרגשה.

@יעל@

New member

הייתי הולכת על השמלה של מנגו. אין תמונה של השמלה באתר שלהם?

דלעת

New member
אה, סליחה??

אף אחד לא אמר שומדבר על זה שזה חודש ללא קניות??
סתם, גם אני הייתי קונה את השמלה הקורלית. האמת שהייתי הולכת בעצמי כבר מחר, אבל שמלה עם שרוולים ארוכים כנראה לא תשמש אותי בקיץ... ולגבי מה ללכת לחתונה- נו, דעתי ברורה בנושא.

SimplyMe1

New member
זה חודש עם קניות

פחות ימי עבודה והרבה יותר מבחנים(זו הסיבה לפחת בימי העבודה,צריך ללמוד!
וגם חתונה אחת של ידיד מהעבודה. אז זה לא טוב לעו"ש -אבל תמיד אפשר להעביר את האתגר לחודש מרץ. כמו שמעבירים דיאטה ליום א' הקרוב..ואז יום א הקרוב מגיע ודוחים את זה.

לי וולף

New member
הדילמה מובנת...

את יכולה להישאר נאמנה לעצמך וגם לבלוט קצת פחות, אם תוסיפי ז'קט קטן שחור... בכל מקרה נשמע שזו שמלה שתשמש אותך וכפי שציינת, זה צבע מוצלח עבורך אז למה לא לקנות?

למעלה