יוצאי כירכוק שלום לכל האם משהו מקיר עיראקים יוצאי עירי כירכוק ?
מ מרים38 New member 14/4/07 #3 שם משפחה תודה סועד. עזרת לי מאוד. את מכירה במקרה שם משפחה של משהו כך שאנסה לאתר אותם בספר טלפונים ? שןב תודה מרים
שם משפחה תודה סועד. עזרת לי מאוד. את מכירה במקרה שם משפחה של משהו כך שאנסה לאתר אותם בספר טלפונים ? שןב תודה מרים
מ מרים38 New member 14/4/07 #6 תודה רבה תודה רבה לך, היית לי לעזר רב אני מקוה שבאמצעות הפרטים שנתת לי אוכל לחדש קשרים ישנים עם בני עיר ילדותי
תודה רבה תודה רבה לך, היית לי לעזר רב אני מקוה שבאמצעות הפרטים שנתת לי אוכל לחדש קשרים ישנים עם בני עיר ילדותי
ס סועד New member 14/4/07 #8 מרים שבוע טוב, ביררתי עבורך את הפרטים הבאים: אבא של גיסי קראו לו שם-טוב וכינו אותו בשם "שמטוב עדס", הם גרו מול המשטרה בכרכוק. ישנה משפחה נוספת באשקלון בשם שמטוב. אך כדאי לך להתקשר אל המספר שרשמתי לך, ותקבלי הרבה אינפורמציה. בברכה שוש.
מרים שבוע טוב, ביררתי עבורך את הפרטים הבאים: אבא של גיסי קראו לו שם-טוב וכינו אותו בשם "שמטוב עדס", הם גרו מול המשטרה בכרכוק. ישנה משפחה נוספת באשקלון בשם שמטוב. אך כדאי לך להתקשר אל המספר שרשמתי לך, ותקבלי הרבה אינפורמציה. בברכה שוש.