יוצאים מהארון

אורוש47

New member
אההההההה..........

הבנתי
(ואל תגידו שלכל דבר יש פעם ראשונה
whatever, I'm blond now I can do whatever I want
*בהשפעה של מש"ה*) אז אממ מיטל כשתראי את זה- אני אפיצ את זה בפורומים שאני נמצאת בהם- זהות בדויה, דה קולינג ובנות גילמור
אבל מחר כי המחשב זונע

מיטל101

New member
סבבה,

אני אתחיל להפיץ את זה ביום שבת בעוד מלא מלא מלא פורומים... פורים שמח...חח

מיטל101

New member
שחר זה מהמם!!

וואו...זה ממש יפה... אני אתחיל להפיץ אבל פורים זה עוד שבוע אז נראה לי שאני אתחיל מיום שבת אם זה לא מפריע לכן...ושוב-זה מ-ה-מ-ם!!!

Galadriel 3000

New member
הממ מאחר שכל שרשור שתפוז פותחים,

הוא שרשור עוף, אז אני מנצלת את הדבר הזה ברשע לפרסום הבלוג שלי- http://blog.tapuz.co.il/thepreciousandi (כנסו! כנסו!) ולמקרה שאתם שוכחים את הכתובת, היא נמצאת בחתימה שלי, למעשה...

אורוש47

New member
לי יותר עצוב../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif |צומי|

אני רוצה את הדיסקים שלי חזרההההההה................ אני משתגעת פהההה...... לא נותנת אותם יותר לעולמעולמעולמעולם
הדמואים במחשב לא מספיקיםםםםםםםם......... אני רוצה את הדיסקים שליייייי
אני על סף התאבדות פה
זהו, נגמר- הייתי צכה להוציא את זה....... תודה על ההקשבה לול...... אני עדיין צכה TC

החיידק הטורף ופורים, היום בתפוז../images/Emo20.gif

היום בשעה 11:00 בבוקר יתארח ד"ר דוד גרינברג- רופא ילדים ומומחה למחלות זיהומיות בבית החולים סורוקה בבאר שבע. ד"ר גרינברג טיפל בתינוק עומר זוהר, שנפטר אתמול בבית החולים סורוקה כתוצאה מהחיידק האלים. אתם מוזמנים להעלות שאלות בשרשור שנפתח בנושא בפורום הורים לתינוקות.
עוד נספר לכם שארגון בטרם לבטיחות ילדים מציע שירות טלפוני חדש לציבור. לשאלות בכל נושאי בטיחות ילדים ניתן להתקשר למוקד השירות שמספרו 03-9263111
ולקראת פורים: משנכנס אדר מרבין בשמחה - תחרות תחפושות
אתם מוזמנים לספר על התחפושות המקוריות שלהם ולהיכנס לתחרות התחפושות בפורום תיכוניסטים (לא לצעירים בלבד
)

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gifשלום

נמ כע לא רשמתי הרבה זמן פה, קראתי פה ושם. גם הבגרויות מתחילות להתקרב
[מגן באנגלית בע"פ עוד שבוע וחצי
] וגם אני ביותר מדי פורומים, ונטשתי כמה, אבל לא יכולתי לנטוש אתכם
אז חזרתי בקאמבק שני [חה
]

כפרע שלי../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אכן הרגשנו בחסרונך.... אבל כולנו בתקופת לחץ עכשיו (אלוהים, תעשה שזה יגמררר) וכולנו קצת מזניחות את הפורום. אני בטוח שהוא ישתקם שיגמרו הבגרויות, מבחנים וכו' (או במקרה שלי- טיולים, צוותים, צופים, עמך, מבחנים, הופעות בנשף פורים, בעעע לחץץץ) בקיצור, אל תעלמי לי שוב!

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gifאולי...

פיראטית
אבל פיראטית מגניבה כמו בקליפ של גוון ואיב
רק חוץ מהקטע שהן לובשות שם חולצות בטן
טוב לא יודעת

Galadriel 3000

New member
לא יודעת ../images/Emo7.gif אין לי רעיון.

אולי אני סתם אבוא לבצפר עם שילוב צבעים מוזר.

בערך...../images/Emo9.gif

חברה שלי מכינה לי בנדנה כזאת ורתיעה לעין...קניתי חרב...אני צריכה לקנות אקדח כזה(חחח תמיד רציתי להתחפש עם אקדח
) ולקות ווסט כזה של פיראטים...אני לוקחת חולצה לבנה וגוזרת אותה(יותר נכון חברה שלי תעשה את זה) ועושה מין צווארון כזה וי עם חוטים שקושרים(טחח לא יודעת איך להסביר)...מה עוד?אני לובשת ג'ינס ומכניסה אותו למגפיים שחורות כאלה וזהו...
...

למעלה